Öncelikle merhaba herkese pazartesi günü ehliyet kursuna kayıt olmaya gideceğim fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum atabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler. BU ARADA B SINIFI EHLİYETİM VAR ARKADAŞLAR
Öncelikle merhaba herkese pazartesi günü ehliyet kursuna kayıt olmaya gideceğim fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum atabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler. BU ARADA B SINIFI EHLİYETİM VAR ARKADAŞLAR
Çanakkale'deyim, pazarlıksız fiyatlar 250 B sınıfı olanlar için.
Gerçekten o kadar ucuz mu ?
Benimde B ehliyetim var geçen hafta yazıldım A2 ye 200 TL kurs istedi 60 TL de direksiyon sınavı parası toplam 260 TL istedi bende yazıldım
Sezonsal olarak değişiyor, mart ayında 400 civarı
peki emniyete verilen uçret ve kurs parası toplandığında ne kadar bir masraf çıkıyor toplam olarak ?
Kurs ücretleri bulunduğun ile göre değişir.Ben eskişehirdeyim burda 400 lira civarı kurs ücreti+60 sınav ücret+250 emniyet ve maliye ücret var.Dediğim gibi kues ücreti değişir ama sınav ve emniyet değişmez.
Ümraniye'de fiyatlar uçuk arkadaşı yazdırmak istedik, 600'den kapı açanlar, 450 TL altına olmaz diyenler,
120 TL harç isteyenler.
A2+B kurs ücreti 900tl. Yazılı sınav ücreti 60tl. Direksiyon sınav ücreti 160tl. Çıkarttırmak içinde 650tl ücret ödeniyor
İzmir: 450tl kurs 50tl direksiyon ücreti 2 gün önce fiyat aldım. 10 saat motor üzerinde pratik yapma imkanı var. B var. B üzerine a2 alcam
izmirde uygundu 250-300 civarına alabiliyordum B üzerine fakat yaz bitince fiyatları uçurmuş namıssızlar 2 ay önce 250 diyen geçen gün sorduğumda 500 fiyat çekti ben de ara sokakları dolanıp bitanesini 300e bağladım
bende ümraniyede geçen ay 3 yere sordum iki tanesi 450 dedi direksiyon eğitimi yok dediler birtaneside 300 dedi 2-3 saatte direksiyon var dedi cazip geldi bana. B ehliyet var
Bende Ümraniye oturuyorum B sınıfı ehliyetim var motor ehliyeti almak istiyorum bir kaç yere sordum 400 civari.sizin 300 TL ve direksiyon dersi aldığınız Kursun adı nedir söyleyebilir misiniz Ben de o kursa yazılacağım
Ülkenin bir eksiği daha çıktı 300 lira diyor sana ve ders vermicez diyor öyle mi ? onu söyleeyeni ya iş çıkışında yakalarım ya da şikayet ederim işgüzarlara bak sonra millet neden kaza yapıyor neden vefat ediyor yazık ya.
İstanbul için ortalama 300-500 arasında değişiyor.
Bayraklı folkarttan bornova merkeze doğru sakarya caddesinden devam et. Özkanlar tansaşa gelince Özkanlar İlköğretim Okulunu sor. Onun yanında Dostlar Sürücü Kursu var orası.
250-300tl arası kurs ücreti olan yer varsa tavsiye alabilir B var. Aktif olarak araç kullanıyorum bisiklet kullanmada sıkıntı yok. Motorsiklet km tecrübem 000000
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)