o zaman benim normal gibi, şehir içi ve şehir dışı karışık kullanım 230-240 civarı gidiyor.
şehir dışı basarak iki kişi 210-220 civarı gitti,
o zaman benim normal gibi, şehir içi ve şehir dışı karışık kullanım 230-240 civarı gidiyor.
şehir dışı basarak iki kişi 210-220 civarı gitti,
Youtube blog'u ilginç olurdu ancak sizinki vlog saygı değer vlogger. Emeğe saygı diyor ve takip et butonuna hiç tereddüt etmeden basıyor videolarınızın devamını diliyorum.
Umarim uzun soluklu olur. Çogu motovlogger yaz bitti video koymaz oldular Tatli su motorculari die millet ile dalga gecerlerdi kar kis birak 2 damla yagmur yagdi ist de video atan yok :D bide soyliyecek biseylerin varsa devam et duzenli olarak yoksa hic bulasma naciZane selametle.
Aynen ben uzun yolda 3.8 e düşürmüştüm 100 km de olay gaz tepkisiyle alakalı birazda gazı yumuşak açınca az yakıyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:31 ----------
Çok teşekkür ederim desteğin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:33 ----------
Çok teşekkür ederim desteğin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:35 ----------
Umarım beğenirsin teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Haklısın tabi Açıkçası ben yaz kış demeden motosiklet kullanan birisiyim o sebeple video eklememe gibi bir durum söz konusu değil düşüncelerin için teşekkürler..
Henüz çok izleme fırsatım olmadı ama sonra izlemek için takipledim.
Hayırlı olsun kanalınız. Jenerik ve profil resmi olarak benim kanalımla aynı.
GÜNCEEEL
bu hafta yeni bölüm motosiklet ve park sorunu ! ! ! https://youtu.be/kkHJt-vuTks
ABONE OLUN YORUM YAPIN VİDEOLARI BEĞENİN PAYLAŞIN )
Umarım beğenirsin teşekkürler
beğenmedim. böyle olsa beğenirdim
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
kardes abone olduk rica etsem sende bizim kanala abone olurmusun :
https://www.youtube.com/channel/UCAi...c2IdeAg/videos
İnsanları bilinçlendirmeye yönelik çalışmaları severek, beğenerek izliyorum. Son videonuzu da gerçekten sonuna kadar sıkılmadan izledim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)