Forever yün don 👍👍👍👍👏
Hoca efendi! nin gazetelerini dagitan motorlu kuryelerinin 'hocam motorlu arkadaşlar rüzgardan etkilenip hasta olmaktayiz' şeklindeki serzenişlerine, 'dagittiginiz gazetelerden bir tanesini montunuzun gogus kismina yerlestiriniz, Allah'ın izniyle soguk gelmeyecektir' şeklinde cevap verdiğini biliyormuydunuz?
Yanlış yerlerde çözüm arıyorsunuz ey müüminler :D
Üşüyen insanlar için çok zor bi durum olmalı kışın motora binmek Kaliteli altüst windproof giyseniz yeterli olur diye düşünüyorum.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Revit Gamma Windstopper kullanıyorum, gerçketen çok başarılı.
motosiklete binip koltuk ısıtıcısı olan araba konforu beklenmez.
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Windstopper şart gibi, begere nin balaklavasını bebde kullanıyorum, forumdan araştırıp almıştım, iyiki almışım.
Yün veya türevi içlik 7/10 derece ve rüzgarlı havada ve 1 saatlik sürüşte benim için yeterli gelmedi, yine üşüyorum.
Kışlık mont var fakat pantolon yok, içlik kar etmedi, diz ile kasık bölgesi rüzgara maruz kalınca olmadı.
Dağcılık klubunde tozluk kullanıyordum onu giyince ayaklar tamam fakat dizler üşüyordu, hadi dizlik bir nebze kesti ama yine de üşüyordum.
En son aynı yolu , yün içlik, üç katmanlı kışlık mont, yağmurluk takımı, tozluk ve kışlık eldiven ile yaptım, ellerim hariç, üşümedim süper dedim fakat eve girince anladım fena terlemişim.
İçlik giymeden yağmurluk takımını deneyeceğim fakat muhtemelen terleme olasılığım yüksek.
Bu yüzden Windstopper içlik ve kışlık pantolon düşünüyorum bakalım nasıl olacak.
Ayrıca geniş bir elcik koruma da deneyeceğim, üzerine bir de ısıtma olsa süper olurdu
ince yün oranı yüksek vücuda yapışmayan 2-3 katlı giysiler üzerine rüzgar ve yağmur geçirmeyen yağmurluk yada montla olayı çözdüm.giysilerin ayakkabının vücudu sıkmamaması ,biraz boşluk kalması termos etkisi yapıyor ve kan dolaşımını engellemiyor.Boyun kol girişleri bot-ayakkabı üstü hassas noktalar buradan rüzgar girmemesi gerekiyor. kask vizörünü çok az aralık bırakabilirisiniz. buğuyu önlüyor ve sizi diri tutuyor.çok yağışlarda ayağıma poşet geçirdiğimi hatırlıyorum.:-)
Hocam termal içlik ile windstopper içlik arasındaki farkı anlatmışsınız fakat ben piyasaya bakıyorum windstopper içlik yok termal windstopper içlik var.
işe hayatbundan ibaret...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)