Ulen dedim yorumu yazıp gittin hangi ara hasta oldun
Konu eskiymiş ellaaam
Ulen dedim yorumu yazıp gittin hangi ara hasta oldun
Konu eskiymiş ellaaam
3 yildir begere kullanıyorum. Tavsiye ederim.
hala yün içlik diyorlar ya
ya kardeşim al eline yün içliği ağzınla üfle bakalım hava geçiyor mu? elek gibi değil mi? işte sana o havayı geçirmeyecek fakat arka kısımdan da nefes alacak özel üretim motosiklet içliği lazım.
motosiklete kışın biniyorsan bunu alacaksın. maske ve alt içlik şart oğlu şart. sonra dizleri sakatlayınca geri dönüşü yok. bu malzemeleri bir kere alır yıllarca kullanırsın. ben motomaxtan cold killer alt içlik ve maske aldım 4 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok.
pahalı mı? hayır... al kullan sonra diyeceksin ki " parasını hak ediyormuş helal olsun. " kullanmadan anlaşılmaz.
ve lütfen artık şu " yün içlikçiler " bir aklını başına alsın. motosiklet bu kardeşim ya yün içlik ne yapar?
Evet vallahi, arkadaşlar da bi termal içlik bir yün içliktir almış başını gidiyor. Daha fenası pilli ısıtma arayışına girmşler, kimi ayaklara mesh giy diyor, hayretler içerisinde kalıyorum. Yün içliği yürürken, termal içliği spor yaparken giy. Motosiklette aşırı rüzgara maruz kalıyorsun, rüzga kesici ürün kullan, rahat et değil m Bilinçlenemedik bir türlü.
Ruzgar ve yagmur gecirmeyen kumastan motor montu ve motor pantolonu alin, Bir de saglam bir motor botu ve eldiven. Hicbir sey olmaz. Yani abartmayin derim. Tabii cok usuyen bir yapiniz varsa veya uzun yol gidecekseniz bir sey diyemem. Termal iclik almistim, onlari da motor kullanmayip uzun sure disarida soguk havada kalacagim zamanlarda kotun ve montun icinde(gezi vb) kullaniyorum hic usumuyorum.
Yündon kaşındırıyor :D http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/gore-tex-windstopper-termal-iclik-tisort-195900691?gclid=Cj0KEQiA4eqyBRDUh7Omv9vCtsoBEiQAsp fs8ozbgcbNdu9abxcyngu8qmdDNdLihVNQO1LWWTU6MLMaAnK9 8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 bu nasıldır
Edda marka termal içlik var bende 2 tane köşede ki doncudan tanesini 14 liraya aldım , 2 senedir giyiyorum hem pijama , hem içlik olarak (üstüne korumalı kot pantolon) İstanbul için gayet yeterli (Yerde kar yoksa motor kullanıyorum)
bu begere nin windstopper ozellikli balaklavasini aldim boynum hic ruzgar almiyor.icligini de deneyecegim
biraz kiloluda olmakda baya işe yarıyor
Behere balaklava boyun koruyucu ve üst içlik kullanıyorum. Aldığım gün kurtulduğum gün oldu. O zamandan beri rahat biniyorum.
O termal içliği umut bulut yaz kış giyiyor yinede faydası olmuyor hatta adama zararı oluyor bence :D
Yine yün içlik, termal içlik şeklinde konu açıldığından. Üste almak amaçlı yazıyorum.
Boş iş bunlar,
dalgıç kıyafeti alacaksın, kaskı takacaksın..
Neopren kumaş herşeyi keser
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Arkadaşlar paylaşma gereği duyuyorum,
içerden wind stopper vs termal içliklerimde evde mevcut olmasına rağmen,
normal sadece ince bir bluz giyiyorum,
üstüne deri mont + Tribord yatch club( decathlondan aldım 79TL) + spidi motor pant giyiorum (henüz içliğini giymedim bi kademe daha soğuyunca hava takıcam)
bizzat sabah temden işe gelmiş bulunmaktayım eldivenlerim hala yazlık ve termal içlikte giysem 8 derece de fayda etmedi sabah,
onuda halledeceğim,
Balaklava yerine saçları berbat ettiği için maske takıorum,
Artıları ------- üşümüyosun gayet.... o winstopper yagmurluk ne yagmur alıyor ne bir gram rüzgar içeri geçirmiyor gorevini yapıyor..
Eksileri ------- hareket hassasiyetinde düşme var.. (donarak düşen hassasiyet kadar değil tabii ki genede tercih ederim)
Yanlış. Dalgıç kıyafeti giyerek bunları yazdığını sanmıyorum. Giymeyi dene sonra belirt istersen 2mm ve üzeri kalınlıkta kullanman lazım soğuktan korunmak için. O kalın kıyafetlerin içerisinde yarım saat sonra bacakların terden nasıl sırılsıklam oluyor bir dene bakalım 2. kere giymek isteyecek misin, nasıl pis kokacak terden. En fazla sadece dizlik şeklinde olanları kullanırsın ki o da giymesi çıkarması pratik değil
Adamlar motosiklet için ipince windstopper malzeme içlik geliştirmişler. Hem rüzgar geçirmiyor hem yağmur. En alt katmana ince bir içlik üzerine windstopper giy tamamdır, bu kadar basit.
Israrla yün içlik, termal içlik, neopren vs. tavsiye etmek akıl kârı değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
Bu kadar basit işte! Gayet de güzel kombinlemişsin, tebrikler. AGV kaskta süpermiş!
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Bu kadar basit işte! Gayet de güzel kombinlemişsin, tebrikler. AGV kaskta süpermiş!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)