Yagmurdan yagmurluksuz nasil korunurum
Reklamlar
-
Abilerim ablalarim suan elimde tek ulasim araci olarak motor var araba elimde yok cumadan sonra yagmur bitsede adapazari bolgesinde yagmur devam edicek cumaya kadar benim okulda 10 km uzaklikta bana aksam lisesi oldugu icin malesef servis yok otobanda yeni acildigi icinde otobus yok :D el elde bas basta motora mahkumum simdi botum var bot suyu kolay kolay gecirmez
Kask da var oda gecirmez buhar yapmayan camida var :-
Mont sisme mont oda gecirmez dye dusunuyorum
Tek skinti pantolon direk islanir gibime geliyor ? Pantolona nasil bi taktik uygulamaliyim
Reklamlar
-
-
Merhaba,
Montunda su geçireceğinden emin olabilirsiniz. Hatta botlarınızında su geçirmesi olası.. Su geçirmez malzemelerden yapılmış koruma ekipmanları kullanabilirsiniz.
Taksi,arabalı arkadaş,arabalı akraba gibi seçenekleri zorlayın derim
-
Ia kıyafeflerı satan yerler koctas praktıkerden alt üst 20 tl olan yağmurluk alabilirsin. Geçici çözüm olarak. Motosiklet diz örtüsü en çok yağmurdan koeuyan malzemedir. Fiyatlarını bilmiyorum ama.
-
-
bacajklarına çöp poşeti bağla :D
-
Normal hayatta sugeçirmeyen şeyler motosiklette geçirme ihtimali çok fazla Çünkü hızla beraber yağmur damlaları mermi gibi işliyor üzerine.
İş elbiselerinde de durum böyle
Yağmurluk ihtimalini yeniden gündeme al sen ;)
-
Yağmurlukla alıp veremediğin ne var :D
-
Maddi imkan yoksa en mantıklısı battal boy çöp poşeti gibi gözüküyor.
Kompe baştan aşağıga geçirilecek
-
Motosiklet montunu gore-tex vb. alabilirsin. Başka bir seçenek yok malesef.
-
Djhaylaz adlı üyeden alıntı
Maddi imkan yoksa en mantıklısı battal boy çöp poşeti gibi gözüküyor.
Kompe baştan aşağıga geçirilecek
aynen dediğim gibi :D küçükken kışın ayakkabılarımız su geçirmesin diye poşet geçirir üzeirne botlarımızı giyerdik.Yolda şıkır şıkır öterdi. ama yinede ıslarnırıd o çoraplar
-
Bot goretex değilse mutlaka su alır, iki parçalı ya da tulum yağmurluk dışında çözümün yok. Eldivenden hiç bahsetmemişsin eğer o da su geçirmez değilse su alır ve ıslak giyersen el eklemlerinde romatizma olur ayrıca ellerinde hipotermi kaynaklı his kaybı oluşur.
-
Ben vefad :'( bu 3 gun islanicam o kesin ozaman da ne alim uygun butceli yagmurluk olarak link atabilirmisiniz yada ismini verebilirmisiniz :'( aksam uzero sansliyim %96 yagiyor iyiki %100 degil :D
-
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
Ben vefad :'( bu 3 gun islanicam o kesin ozaman da ne alim uygun butceli yagmurluk olarak link atabilirmisiniz yada ismini verebilirmisiniz :'( aksam uzero sansliyim %96 yagiyor iyiki %100 degil :D
hadi iyisin yuzde 4 kaybın var)
Yağmurluk kesin olamıor ise anlık çözümler, pratik bilgiler sıra no-1 : strech sar bacaklarının en çok yagmur alan bölgesine :D Anne yöntemidir, herşeyi kapatır korur kollar ) poşetli bir abi vardı dün trafikteyken yanımdan geçti, poşet uçuyordu sanki pek işe yaramamış gibiydi..
-
ismont tan gidip bir tane pvc alt üst takım yağmurluk al. 22 tl fiyatı var. illede yok ben yağmurluk giymem dersen benim bildiğim 10lu paketlerde şeffaf poşetler var yağmurdan koruma için(pantolon yada tek parça). onun dışında yine ıslanmak istemiyorsan yağmurun yağdığı yerden gitme.
-
Sari balikci takimi aldirdim halama 15 liraya almis ssnirsam sari renkte bugun giydim hic yagmur gecmedi cok hosuma gitti pantolonuda cuma gunu alicagim oyle yani tesekkurler acayip yagiyor bu arada
-
Botların goretex değilse o da su alır. Yağmurluğa para verme, battal boy çöp poşedi ile kapla kendini.
-
Romedon adlı üyeden alıntı
aynen dediğim gibi :D küçükken kışın ayakkabılarımız su geçirmesin diye poşet geçirir üzeirne botlarımızı giyerdik.Yolda şıkır şıkır öterdi. ama yinede ıslarnırıd o çoraplar
Bu seferde terden ıslanıyormuştur.
-
Gorotex yada yağmur yağarken çek kenara yak bi sigara takıl.
-
Beyaz şov da eskiden bi tipleme vardı 'psikopat' diye. Onun bi repliği geldi aklıma konu başlığını okuduğumda.
'senin denize girmeni istiyorum ama ıslanmanı istemiyorum. Anlıyormusun? anlıyormusun? Iaaaaaaaggggg!' şeklinde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)