chopper'ın racing ten "+" sı nedir???
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kocc adlı üyeden alıntı
Bende Dragstar var ve bana 100 tane Race verseler istemem herkesin zevki ayridir, Dragstar'a oturdummu gerçekten bana huzur veriyor ama race'e oturunca sanki arkamda azrail var hissediyorum..
gece gece öldüm gülmekden ya :D
-
chooper güçlüdür ama hızlı değildir asildir ağırdır oturaklıdır delikanlıdır zordur kullanması yani kısaca en iyisidir.. kızmasın racingciler hızla ölcülmez kalite bana hep racingler bisiklet gibi gelmiştir....
-
04 Haziran 2011, 02:17
Ben her turlu motora bindim sayilir en son motorum suziki m800 du rahat yari spor bir kullanimi vardi gecenlerde sattim bu gun yeni motor aldim Gsx r600 aldigim yerden yerden eve geldigimde kask dan tutun icime kadar sirilsiklam oldum bilmiyorum nasil alisicagim 1 2 hafta sonra daha net goruslerimi soylerim
Saygilar
-
04 Haziran 2011, 02:37
haqi adlı üyeden alıntı
Ben her turlu motora bindim sayilir en son motorum suziki m800 du rahat yari spor bir kullanimi vardi gecenlerde sattim bu gun yeni motor aldim Gsx r600 aldigim yerden yerden eve geldigimde kask dan tutun icime kadar sirilsiklam oldum bilmiyorum nasil alisicagim 1 2 hafta sonra daha net goruslerimi soylerim
Saygilar
Saygı bizden, merakla bekliyoruz gelişmeleri..
-
04 Haziran 2011, 02:41
konuya gel bencede hepsi boş en iyisi allroad anasını satıyım
Now the world is gone. Im just one.
-
04 Haziran 2011, 02:43
ErbayXP adlı üyeden alıntı
komik bir topiğe komik cevaplar... bende devam edeyim...
Cümeleler büyük harfle başlar.. sen niye hep küçükle başladınkine? bilipte kullanmamak ayıp değilmi
sonracımaaa ; "uygun kaçmıyor" demişsinde "uygun" zaten kaçmazki.. "uygun olur" ve ya "uygun olmaz"
"kaldı ki herkes" demişsin ya.. güzel demişsin...
"internette genelde büyük harf kullanılmaz genelde." bir kaç genelde de benden olsun mu :D
BURASI MOTOSIKLET FORUMU YAW, TURK DIL KURUMU FORUMU DEGIL.. YAZILANLAR ANLAŞILDIKTAN SONRA HER SEY YAZILABILIR BENCE..
SAYGILAR...
Watercolours'un cevabını merakla bekliyorum. Dinimize küfreden müslüman olsa bari
-
04 Haziran 2011, 03:13
chopper = karizmatik
race = havalı
enduro = özgür
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
hepsının toplamı hyosung gv650 de var sorulmus olan sorunun cevabıdır....
-
tarz meselesi her ikisinde kullanıcısana göre arttıları var tabi amaçları farklı ama sonucta ikiside 2 teker
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler