chopper'ın racing ten "+" sı nedir???
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 02:02
JaNTi adlı üyeden alıntı
Bende şunu iLave edecem.Cok afedersiniz domalıp motor sürmek bi erkege hiç yakışmıo !!! Bence en babası Chopper
1-bağlaç olan "de" ayrı yazılır.
2-cümle içinde "L" ve diğer harfler küçük yazılır.
3-"cok" diye bir kelime yoktur, "çok" vardır.
4-bayanların da olduğu bir forumda "domalmak" tarzı argo kelimeler kullanmak uygun kaçmıyor.
5-cümlelerin büyük harfle başladığını biliyorum. internette genelde büyük harf kullanılmaz genelde. kaldı ki herkes benim kadar dikkat etsin önce, sonra ben cümlelerimi düzeltirim
May the Force be with McLaren Mercedes
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 02:20
-
07 Haziran 2006, 02:31
Watercolours burasının TürK diL kurumunun Resmi sitesi oLdugunu biLmiyordum kusura bakma
Born To Be wild,Live to Ride...
-
07 Haziran 2006, 02:40
zaten saymışın çoğunu
sesi yeter 4 silindir sesi
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
07 Haziran 2006, 02:48
Bir yarış motoruyla, bir de cruiser tarzı motorla U-dönüşü yapmaya çalışın bakalım hangisi daha kolay dönüyor .Manevra açısından yarış motorlarının bariz avantajı var.
Ayrıca soru bence hiç de kötü değil...Niye bu kadar acaip tepki gösterdiniz anlamadım .
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
07 Haziran 2006, 03:03
JaNTi adlı üyeden alıntı
dille dalga geçenlerle ileride başkaları dalga geçecektir. bir devletin resmi kurumu adına telekomünikasyon diyorsa (iletişim kelimesi rusça olduğu için kullanılmıyor herhalde) halkından da başka birşey beklememek gerekir.
@shrieker, gp500 kötü bir oyun. gerek suerbike serileri, gerekse moto gp serileri çok daha başarılı oyunlar.
-
07 Haziran 2006, 03:14
Bos konusuyosun konuyu nerden nereye cekiosun.Herkes rahatına baksın bıraksana.Hem sadece dil'i korumakla olmuo bu iş ondan uzatma bence...
-
07 Haziran 2006, 03:15
@Watercolours : Ben de tam tersini düşünüyorum, motoGP veya superbike için fanların hazırladığı böyle bir site bulursan da bana haber ver .( Adamlar herkesten önce İstanbul Park pisti yaptılar oyun için daha ne diyeyim) www.gp500store.co.uk
Bence grafikten başka hiçbir değeri yok o oyunların.Gp 500'de muhteşem bir "sürüş" hissi var ve öğrenmek gerçekten çok zor.Sitedeki bazı arkadaşlar simülasyon modunda öğrenmenin 0'dan yarış motoruna binmeyi öğrenmek kadar zor olduğunu söylüyorlardı.
-
07 Haziran 2006, 03:17
-
07 Haziran 2006, 03:21
watercolours adlı üyeden alıntı
güzel cevaplar, kötü soru. altında dragstar 650cc var ve sen bu soruyu soruyorsun. ilginç...
+1000*1000*1000
bu konuya kilit yakışır diyenlere+1.00000000000
bu soruyu sorabilen kullanıcıya umarım alınmazsınız ama
-
07 Haziran 2006, 03:44
Adam şimdiye kadar Racing motora binmemiş ve merak edip sormuş oLamazmı ?
-
07 Haziran 2006, 03:49
Olur tabi ki, ben anlam veremedim arkadaşların tepkisine .
-
07 Haziran 2006, 08:57
janti, sen aynen devam et. ok?
shrieker, gp500 ve superbike hemen hemen aynı zamanın oyunları. sürüş hissi superbike'ta daha fazla. sen gp500'ü sırf istanbul pisti yapıldı diye seviyor olmayasın?
-
07 Haziran 2006, 09:47
boraciner adlı üyeden alıntı
abi bi cevap yokmu şimdi ? chopper daha uzun yol mu gider şişmeden acaba.. benim aklıma böyle bi cevap geldi ama ne kadar doğru bilmiyorum
Arkadaşım, sen o Dragstar'ı biblo diye mi aldın? Yada sende öyle bir motor yok, bizi kekliyorsun..... Senin motorun depodan depoya durmak şartıyla ve stop etmeksizin burdan Almanya ya gider. İnanmıyorsan sitedeki Dragstar'lılara sor.... Böyle abuk sorular hepimizi deli edecek.....
-
07 Haziran 2006, 09:56
konuyla alakası yok ama dragstarı satmayı düşünürsen benimle irtibata gecermisin
-
07 Haziran 2006, 10:05
ben ferrari ile hummer'ların farkını bilmiyorum. biri bana izah edebilir mi?
-
07 Haziran 2006, 10:10
Selmet adlı üyeden alıntı
Arkadaşım, sen o Dragstar'ı biblo diye mi aldın? Yada sende öyle bir motor yok, bizi kekliyorsun..... Senin motorun depodan depoya durmak şartıyla ve stop etmeksizin burdan Almanya ya gider. İnanmıyorsan sitedeki Dragstar'lılara sor.... Böyle abuk sorular hepimizi deli edecek.....
benim seni keklemeye ihtiyacım yok. [MT] sakarya - özgür le tura çıkmışmıyız sorabilirsin.. millet ne kadar hevesli dalga geçmeye.. adamın bilgisi yok bu konuda gereksiz yere "böyle soru mu olur" diye cevap atıyor. bilmiyorsan atma kardeşim cevap falan.. benim merak ettiklerimi sağolsun bağzı arkadaşlar söylemiş
sağolun.
-
07 Haziran 2006, 10:14
böyle soru olur mu diyoruz. çünkü altında süper bir alet var ve bu soru o aletin ne olduğunu bilmediğini gösteriyor. bana hala ilginç geliyor bu durum.
-
07 Haziran 2006, 10:38
1-bağlaç olan "de" ayrı yazılır.
2-cümle içinde "L" ve diğer harfler küçük yazılır.
3-"cok" diye bir kelime yoktur, "çok" vardır.
4-bayanların da olduğu bir forumda "domalmak" tarzı argo kelimeler kullanmak uygun kaçmıyor.
5-cümlelerin büyük harfle başladığını biliyorum. internette genelde büyük harf kullanılmaz genelde. kaldı ki herkes benim kadar dikkat etsin önce, sonra ben cümlelerimi düzeltirim
komik bir topiğe komik cevaplar... bende devam edeyim...
Cümeleler büyük harfle başlar.. sen niye hep küçükle başladınkine? bilipte kullanmamak ayıp değilmi
sonracımaaa ; "uygun kaçmıyor" demişsinde "uygun" zaten kaçmazki.. "uygun olur" ve ya "uygun olmaz"
"kaldı ki herkes" demişsin ya.. güzel demişsin...
"internette genelde büyük harf kullanılmaz genelde." bir kaç genelde de benden olsun mu :D
BURASI MOTOSIKLET FORUMU YAW, TURK DIL KURUMU FORUMU DEGIL.. YAZILANLAR ANLAŞILDIKTAN SONRA HER SEY YAZILABILIR BENCE..
SAYGILAR...
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]there are 10 types of people in this world, those who understant binary and those who don't[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
-
07 Haziran 2006, 10:47
böyle soru olur mu diyoruz. çünkü altında süper bir alet var ve bu soru o aletin ne olduğunu bilmediğini gösteriyor. bana hala ilginç geliyor bu durum.
bilmediğim için soruyorum zaten. zamanında babam racing e karşı olduğundan bunu aldı bana... bende şimdi soruyorum .bu soru sana ilginç gelebilir ama burada cevabını merak eden benden başka insanlar da var.. napalım şimdi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler