Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sırt Çantamı aldım

REKLAM ALANI
    oakley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Selamlar;

Ne kadar başka bir spor mağazasında çalışıyor olsam da, decathlon un çantaları çok kullanışlı ve işlevsel. Büyük bir çoğunluğu kamp, dağcılık vb sporlar için üretilmiş olsa bile sırf ergonomi ve sağlamlığı için tercih edilebilir. Piyasadaki benzer çantaların yarı fiyatına olması ise mükemmel.

Dip not: forclaz modelini günlük olarak, günlük ve 2 gün tek gecelik olmak üzere kamplarda tepe tepe 3 yıldır kullanmaktayım! Şiddetle tavsiye ederim

Saygılar
    hakanens bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Alıntı hakanens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Decathlon dan aldım. Model motorcular için uygun. Arkasında askı aparatları, gergi lastikleri bakımından çok kullanışlı. Ayrıca su geçirmeyen yapıda.

Her gidişimde kalmamış oluyordu ama bu sefer sonuncuyu ben aldım.

Boşuna çanta aramayın, uzun zamandır bakıyordum sonunda tam istediğim çantayı buldum diyebilirim.

Hem boyut hemde fonksiyonellik açısından çok kullanışlı bir çanta.

Çantanız dengenizi bozmamak için hem göğüs hem de bel kemerleri var. İstenirse arkasına içine su deposu bile koyabilirsiniz ya da kullaklık çekebilirsiniz.

Öneriyorum.

http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-...d_8243237.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------

Çanta arayanlara ya da alacaklara duyurulur. Elinizi çabuk tutun
    Sipariş ettim ben de az önce bakalım inşallah iyidir. Güle güle kullanın siz de bu arada
    hakanens bunu beğendi.

hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Alıntı rsinan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sipariş ettim ben de az önce bakalım inşallah iyidir. Güle güle kullanın siz de bu arada
    Emin ol pişman olmayacaksın. Boyutuda çok ideal. Ben içine her türlü ıvırımı zıvırımı koyabiliyorum.

Bundan önce başka bir mağazadan içime tam sinmeyerek 28 litrelik bir çanta almıştım ama sonra decathlon u gezerken bu çantayı gördüğümde acayip pişman oldum. Hemen çantayı aldığım mağazaya geri iade ettim ve gelip bu çantayı aldım.

Tek motosiklet için olarak düşünme bu çantayı;

Şahsen ben seyahatlerimde valiz taşımaktansa bu çantaya tüm ihtiyaçlarımı koyup sırtıma takıp böyle taşımayı düşünüyorum.

Evli ve çocuklu olunca da ayrı bir kolaylık sağlıyor. Bebeğimin bütün ihtiyaçlarını içine koyup rahat rahat geziyorum ortalıklarda

Şimdiden güle güle kullanmanı diliyorum
    something123 bunu beğendi.
    Bir garip yolcu

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    Alıntı arnold adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sırt çantası şehir içinde çok pratik ve kullanışlı olsa da uzun yolda inanılmaz ağrı yapıyor. uzun yolda kullanacak arkadaşlara bilgi olsun.
    ben şahsen 50 km den fazla gideceksem koçaklarını oldukça uzun bırakıyorum ve seleye oturunca otomatikman ağırlığın büyük bir bölümü seleye geldiği için rahatsızlık vermiyor tavsiye ederim
    hakanens bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)