İlk motorumu alacağım okul ev dükkan arası normal asfalt yolda kullanacağım çok fazla hız isteğimde yok bütçem en fazla 8.000tl kendime uygun bir motor bulamadım yardım ederseniz sevinirim.
Boyum:195
İlk motorumu alacağım okul ev dükkan arası normal asfalt yolda kullanacağım çok fazla hız isteğimde yok bütçem en fazla 8.000tl kendime uygun bir motor bulamadım yardım ederseniz sevinirim.
Boyum:195
Japon olsun dersen; Suzuki van van, cbf 150, ybr
Belki uzun yolda yaparım dersen; bajaj pulsar
Şekil olsun dersen; kuba superlight 200
Skuter olsun dersen; pcx 150
1.90ım diyen insan pcxde bacaklarını evde bırakacak heralde. Honda cbr 125 tam size göre elbette biraz kısa kalacak size ama fazlada seçenek yok. Honda crf 250 modelinde boy olarak rahat edersiniz ama şeklini beğenir misiniz bilemem.
Şimdiden hayırlı olsun.
Öncelikle güvenlik ekipmanlarını alıp, kalan bütçeye göre motor almanda fayda var.
İlk motorun olacaksa acemiliğini atana kadar ikinci el alman daha iyi olacaktır.Hem plaka masrafından da kurtulursun.
Zaten 2. el almayı düşünüyorum güvenlik ekipmanlarına param ayrı var 8.000 bütçem sadece motor için ayırdığım miktar teşekkür ederim bu arada
Scooter al, keyfine bak. Her yere rahatça girer, çıkarsın. Dikkatini trafikte tutarsın.
Araç sürücüleri ve yayalar trafikte dikkatsiz ve aceleci, vitesli ile uğraşma.
Sonra gönlünce istediğine geçersin.
msx 125 uygun size hem 8000 tl sıfırı
Bütçeyi biraz zorlayabilirsen WR125X.
japondan şaşmayın.
ancak önce tarzınızı belirleyin.
SS mi choper mu naked mı
herkes yorumlamışta aynen şimdi ne tarz bişi istiosun onuda yazarsan daha verimli alırsın yorumu..
pcx nerde misal, cbr nerde, dimi?
paranda yetior ustune kopuy ybr almana gerek yok direk alırsın fikrimce site geleneğidir genelde yazılması lazım ben yazim bu sefer
Biraz daha koy mt07 al :D bunu yapmasam gözüm açık giderdim.
burkman 150 bcx 125 150 hon cbf 150 olabilir
ybr 125 al zaten fazla uğraşmayacağım diyorsun al bir ömür kullan
Racing ve cross arasında gidip geliyorum hep aslında msx125ler çok hoşuma gidiyor ama boydan dolayı oyuncak gibi kaldı biraz
daelim daystar 250
[QUOTE=sleepysmurf;3738811]Racing ve cross arasında gidip geliyorum hep aslında msx125ler çok hoşuma gidiyor ama boydan dolayı oyuncak
bu da kotu ya, biz dioruz boyumuz kısa o dior ben 190... vay vay..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Uzun olmaya özenmeyin lütfen hiçbir yere sığamıyorsunuz...
1.90 boyunda ki birisi için ne yazık ki bişey yapmadılar. kasa ve hacimler gittikçe küçülüyor şuan ki çevremizde sıkça gördüğümüz motorlar en fazla 1.70 boyundaki insanlar için. sizin 1000 cc ve üstü yol endurosu almanız gerek ama bütçeniz yetersiz ona da. böyle bir durumda o kadar para verip bişey aldıktan sonra kafama takılacağına ben olsam araba alırdım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)