Bu sabaha karşı 4:15 motosiklet hırsızları
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu sabaha karşı beyaz bir açık kasalı kamyonetle 5 kişi iki tane motosikletimi çalmaya çalışırken gördüm birinin kilidi kırmışlar tam kasaya yüklüceklerken farkettim motosikleti hemen yere atıp kaçtılar yakalayamadım panikleyip Kaçtılar Dikkatli olun Edremit / Akçay / Altınoluk bölgesindeki arkadaşlara duyrulur
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. İyi kurtarmışsınız yine.
-
Geçmiş olsun... Allahın cezası asalaklar! göz açtırmamak lazım bunlara, pişkinliğin son noktasında hırsız milleti, bizden daha özgür kanunlar önünde...
-
Hayret bişey ya emek hırsızları adi herifler !
-
Adi herifler işte belki günlerce haftalarca keşif yapıp ta hazırlanıp geliyorlar pislikler !
-
motosiklet hırsızlığı artık sürdürülemiyecek noktaya geldi. şahsen motorculuğu bırakmama sebep olmayı başardılar. ama asıl korkum yakında motosiklet gaspının da artacağı yönünde. düşünün motor sürerken hiçbir güvenliğimiz yok. kendimize kitleyebileceğimiz bir kabine sahip değiliz. bir arabaya çarpıp kaçma gücümüz yok. bu gidişle kamyonetli gaspçılar yol kesip gözlerinizin önünde motorunuzu çalacaklar.
iyiden iyiye mad max dünyasına döndü yeni türkiye.
-
-
çok geçmiş olsun ya bu nasıl cesaret
-
Büyük geçmiş olsun kardeşim..
Bu o.çocuklarına göz açtırmayacaksın. Yakaladığını ibret olsun diye sokağın ortasında ıslatıp ıslatıp döveceksin. Bu arada motorunda hasar var mı?
-
Geçmiş olsun. Benim de teknemdeki dıştan takma deniz motorunu limanın içinden, güvenliğin önünden hem de tam 1,5 saat uğraşarak sökmüşter ve götürmüşler. Zararım 10 bin lira. Yükledikleri aracın plakası bile belli ,yoldan geçen birisi güvenliğe bildirmiş . Ama polis plakayı gören ifade vermediği sürece birşey yapamam diyor. Bu memlekette adalet yok. Kendi güvenliğimizi kendimiz sağlayacağız mecburen.
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Benim de teknemdeki dıştan takma deniz motorunu limanın içinden, güvenliğin önünden hem de tam 1,5 saat uğraşarak sökmüşter ve götürmüşler. Zararım 10 bin lira. Yükledikleri aracın plakası bile belli ,yoldan geçen birisi güvenliğe bildirmiş . Ama polis plakayı gören ifade vermediği sürece birşey yapamam diyor. Bu memlekette adalet yok. Kendi güvenliğimizi kendimiz sağlayacağız mecburen.
yok artık.. güvenlik ne yapıyor o sırada , ne diye orada var Geçmiş olsun...
Sn. Kur4y,
Artık insanın yüreği ister istemez hop eder,bir tıkırtıda,seste kontrol etme gereği duyar motorunu.. Geçmiş olsun
Kazasız belasız
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
Geçmiş olsun.
Asalak yaratıklar işte.
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
yok artık.. güvenlik ne yapıyor o sırada , ne diye orada var
Geçmiş olsun...
Kazasız belasız
Güvenlik görevlileri işten atıldı. Avukatım polise bildirmedikleri için haklarında özel güvenlik kanununa ayırı davranmaktan ( suçu gördüğü halde bildirmemek) suç duyurusunda bulunda. 6 ay ile 2 yıl arasında hapis cezası istemi ile yargılanacaklar . Liman işletmecisi belediye'ye dava açıldı . Belediye "anlaşalım ,bir şekilde tazmin ederiz " dedi . Bekliyoruz bakalım neymiş o şekil.
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
yok artık.. güvenlik ne yapıyor o sırada , ne diye orada var
Geçmiş olsun...
Sn. Kur4y,
Artık insanın yüreği ister istemez hop eder,bir tıkırtıda,seste kontrol etme gereği duyar motorunu.. Geçmiş olsun
Kazasız belasız
teşekkür ederim tek şansım uyanık olmamdı . Kontak komple dağıldı direksiyon kilidini kırdıkları için bide kaçarken motosikleti yola attılar panik haliyle ufak tefek cizikler var eğer uyanık olmasam demekki Kanuniyi yükleyip kasaya Hondaya geleceklerdi adamlar 5 kişi göze almış demekki
'' Geleceğini Geçmişinden Çalmayanlar Tamamlar ''
-
Çalınmadığını okuyunca mutlu sonla biten masal gibi oldu çok sevindim kurtarmanıza. Devlet önlem almadıkça ki almayacak bu iş bitmez.
-
A.Türker adlı üyeden alıntı
Çalınmadığını okuyunca mutlu sonla biten masal gibi oldu çok sevindim kurtarmanıza. Devlet önlem almadıkça ki almayacak bu iş bitmez.
olaydan sonra sivil polis ekipleri geldi olayın üstündeyiz zaten dediler Takipteydik dediler ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyeceğim madem takiptesin bu nasıl takip ? milleti soyup soğana çevirmeye çalışırlarken neredeler onu anlamadım .. buralar küçük yer umarım yakalanırlar zaten emniyette büyük ihtimal bu insanların dosyaları var biliyorlar içeri girip çıkan tipler olsa gerek .
'' Geleceğini Geçmişinden Çalmayanlar Tamamlar ''
-
Daha önce de defalarca söylediğim üzere örgütlenmek gerek. Gerekiyorsa insanlara motorcuların gerçekten sandıkları gibi serseri belalı tipler olduğunu lanse edip hırsızlarında gözünü korkutmak gerek :D
-
Kur4y adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu sabaha karşı beyaz bir açık kasalı kamyonetle 5 kişi iki tane motosikletimi çalmaya çalışırken gördüm birinin kilidi kırmışlar tam kasaya yüklüceklerken farkettim motosikleti hemen yere atıp kaçtılar yakalayamadım panikleyip Kaçtılar Dikkatli olun Edremit / Akçay / Altınoluk bölgesindeki arkadaşlara duyrulur
akçay civarında da bu yaz baya motosiklet var aman dikkat arkadaşlar.
-
bugün öğrendim akçayda aynı gece toplam 6 tane motosiklet çalınmış Servisteki ve sanayidekilerden öğrendim aman Dikkat edin çökmüş durumdalar tekrarlıyorum Akçay / Edremit / Altınoluk dikkat edin Kırmızı Alarm
-
Kur4y adlı üyeden alıntı
bugün öğrendim akçayda aynı gece toplam 6 tane motosiklet çalınmış Servisteki ve sanayidekilerden öğrendim aman Dikkat edin çökmüş durumdalar tekrarlıyorum Akçay / Edremit / Altınoluk dikkat edin Kırmızı Alarm
ya bu şerefsizler günübirlik yakın şehirlere gidiyorlarmış. kesin istanbul hırsızı bunlar. yakın şehirlere günübirlik hasılatı toplayıp geliyor o.ç.ler allah belalarını versin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)