aklı kelden yakıtı shellden
İzmir Halkapinarin orada Aytemiz adında benzinlik var.Benzinin litresi yanlış hatırlamıyorsam heryerden 20 kuruş falan daha ucuz.Burdaki benzinin kalitesi kötü müdür bilen var mı?
Shell vpower nitro aliyodum baslarda motor gayet iyi gidiyodu gercekten. O bitince bi kere opet deniyim dedim ayni sekilde gitmesi icin daha cok gaz acmak zorunda kaldim, bu yuzden daha cok yakti hayvan.
Bir de shell fuelsave var namussuz benzin yakmiyor gercekten. Gidisi de oyle cok fark etmiyo. Nitro aldigimda son 1 dis kala 230-250 km civarlarinda gitmisken fuelsave ile 300km cooook rahat geliyo. Genelde 330 civari o son dise geliyo hayvancik. (Son dis rezerve harictir.)
opet şuanlık 3 litre ile 160 km gidiyor sabit hiç değşmedi shark egzoz ve türkiye petrolü benzini ile 120 km yapabildim
1 tlye yıkayan her benzıncıden alırım
ben bi kez arabama otobandan çıkınca ikitelli girişindeki petrol ofisinden mazot aldım.
araba hem çok yaktı hem de çekişi azaldı. petrol ofisine mümkün olduğunca zorunlu kalmadıkça mola için dahi durmam.
eve yakın shell var genelde ordan alırım. temiz sorunsuz kafan rahat
bi ara totalde 100 tl yakıt alana milli piyango hediyesi vardı. o dönem totalden çok aldım totalin takıtı iyiymiş ilk defa o zaman fark etmiştim.
ikisi de türk markası olduğu için petrol ofisine olan gıcıklığımdan opetden de pek alasım gelmiyor. ama alanların çok memnun kaldığını bilirim.
son olarak bp arkadaşın şirketinin anlaşması var taşıtmatıkten hep fulluyor. shelin yakıtı gibi güzel ve temiz.
Shell kadar rezil benzin istasyonlarına sahip bir kurum daha hiç görmedim.
OPET !
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Genel olarak nereye denk gelirsem oradan benzin alıyorum. Ama artık benzin almak için fiyat takibi yapacağım bu böyle olmayacak. Yatırım işini bile düşünüyorum artık. Buradan benzin fiyatını takip ediyorum: https://piyasa.paratic.com/forex/emtia/benzin/
motosıklette barız fark gordugum ıcın BP nın ultimate kursunsuzu dıyorum diger markaların yakıtlarıda ıyı ama opet bp shell harıcı herkes ucuz mazot gıbı normal yakıtı katkılı fiyatına pahalıdan satıyor olabılır o nedenle 3u harıcı almam 10 numara yag karıstırsalar motoru elımıze alsak fısle mahkeemye versek ugras babam ugras yıllarca mahkeme surer zaten motor 2 yıl kapıda yatar dolar 100 tl olur mahkeeme motor parası 10 bın tl odetse nolur anlamsız bu ulkede
Yıllarca Shell aldım hem arabaya hem motora ,geçen bi Opet denedim sanki daha fazla yol yaptim gibi
Bende shell vpower alıyorum ama opettende alırım onun dışında zorda kalmadıkca almak gibi bir niyetim yok.
Hangisi denk gelirse
shell
po da hollandalı, yakıtına güvenebilirsin. personel evrimi henüz tamamlanmadı. dikkatli ol
5 sene olmuş, gram ilerlememişiz. 5 sene sonra yine hortlatın, kaldığı yerden devam etsin.
Benzin, sıfır fiyatları, ikinci el pahalılığı.
Kimsenin suçu değil tabii.
Memlekette durum bu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)