125 CC 200 CC Arası tavsiye
Reklamlar
-
Selamun aleyküm abiler,ablalar aranıza yeni katıldım daha ilk konum ilk mesajım.
Ben motor sevdalısıyım yıllardır almak bir türlü nasip olmadı,fakat bi imkan buldum kredi kartı vs
almayı planlıyorum benim planım 4.000 - 6.000 TL arası hadi olsun 6.500 ama gerçekten sağlam
birşey istiyorum ki ;
bazı markaları araştırdığımda sürekli yağ yakma vites geçmeme vs..
bu gibi kronik sorunları olmayan 0 km model önerisi olan varsa tavsiyelerini dinlerim.
Tabiki japon malı olmasıda gayet önemli. Önerdiğiniz sorunsuz işte sana uygun başlaman için bu
idealdir dediğiniz motor varsa size zahmet yazabilirseniz sevinirim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim,Hayırlı sürüşler..
Reklamlar
-
Ybr 125 al.(japon istediğinizden başka bir seçenek söyleyemeyeceğim) Bu motor kaliteli bir motordur. Al 100.000kmlerce kullan. Hatta zamanında cbf 150 ve ybr ile ezio ve arkadaşı enduro yapmışlardı :D. Yağ yakma problemi falan demeseydiniz cbf 150yide önerirdim. İyi günler.
-
cogu insan ybr125 cbf150 diycek simdiden soyliyim ama bence gidip 7 8 binde 2013 falan cbr125 al daha iyi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ay-sonuna-kadar-son-fiyat-226096821/detay
mesela bunun gibi yani 6.500 e zorlarsın bunu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2014-cbr-125-6500-km-sifir-ayarinda-213028772/detay
bu mesela yani
tabi senin tercihin tarzın ne bilmiyorum ama ornek gostermek istedim
hee bu arada unutmadan ybr 125 ve cbf 150 de cinde üretiliyo haberin olsun
-
-
bu arada bajaj pulsar 200 ns lerde tam sana gore gibi gozukuyor
-
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim,yardımcı olmaya çalıştınız. Ben kaliteli olsun istiyorum çin malı olmasından kastım o hayalimdi motor hayalimi tamircilerde görmek istemiyorum yani Sport tarz motorlar hoşuma gidiyor he hiç yoktan bi 130 görebileyim motorda buda iyi olur tabiki tekrar teşekkür ederim hepinize,hayırlı sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
Bu arada belirttiğim seçeneklerden farklı fakat kaliteli olan önerilerinizide alabilirim
-
130 km göremessin ancak kaliteyi hissedersin al bir cbf pişman olmassın dostum.
(sürekli otobanda gideceksen durum değişir)
-
Ustam öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim , nedense genel öneriler cbf ve ybr sanırım kararım bu yönde olcak tam emin değilim şuan.
-
FurkanR adlı üyeden alıntı
Ustam öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim , nedense genel öneriler cbf ve ybr sanırım kararım bu yönde olcak tam emin değilim şuan.
aga bak ybr 125 - cbf 150 arasındaysan al cbf pişman olmazsın
ben bu şekilde sorup yada yazıp almadım kullanmadımda yani kendi başıma birkaç motor aldım sattım
1 aydır cbf var 2000 km yaptım böyle bir rahatlık yok diyorum
-
yasin. adlı üyeden alıntı
bu arada bajaj pulsar 200 ns lerde tam sana gore gibi gozukuyor
Tam dusundum bajaj onerisi ne zmn gelicek diye gelmis ;))
-
Tvs Apache RTR 150 Hyperedge.
-
Aynı içerikli iki konu açmasaydın kargaşa olmazdı neyse
-
Iki konu açmak gerçekten hata oldu Özür dilerim bunun için ve yorumlar için teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)