minik çinliyle minik geziler
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok güzel bir gezi olmuş, bir yıldır niyetlenip, birtürlü çıkamadığım güney Marmara turumu gerçekleştirebilirsem, Keles Kocayayla hep aklımda, mutlaka bir gece kamp yapacağım..Paylaşım için çok teşekkürler, devamını bekliyorum..
-
Merhaba iyi bayramlar, motorunuzda hayirli olsun
Ayni motosikletten ben de var, bir ara marmara turu yapmak istiyorum size de uygun olursa ortak bir noktada bulusup bir gezi organize edebiliriz.
Ayrica motosiklet ile ilgili sormak istedikleriniz varsa her yerini sokup taktim simdiye kadar yardimci olabilirim
-
Hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin
Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
“Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12
-
özendim harbiden ya bide grupca gidilirse cok daha güzel olabilir
-
ahmetunuver adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş, bir yıldır niyetlenip, birtürlü çıkamadığım güney Marmara turumu gerçekleştirebilirsem, Keles Kocayayla hep aklımda, mutlaka bir gece kamp yapacağım..Paylaşım için çok teşekkürler, devamını bekliyorum..
gece kampı yapmayı bende çok istiyorum her geçtiğimde çadırları ve karavanları gördüğümde içim gitmiyor değil mutlaka ziyaret etmelisiniz harika bi doğa var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
Iron&Road adlı üyeden alıntı
Merhaba iyi bayramlar, motorunuzda hayirli olsun
Ayni motosikletten ben de var, bir ara marmara turu yapmak istiyorum size de uygun olursa ortak bir noktada bulusup bir gezi organize edebiliriz.
Ayrica motosiklet ile ilgili sormak istedikleriniz varsa her yerini sokup taktim simdiye kadar yardimci olabilirim
teşekkür ederim bende tur yapmayı çok istiyorum organize edebiliriz aslında.Motor çok şükür bi problem çıkartmadı şu ana kadar ama sorum olursa mutlaka sorarım size...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
fatih. adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin
çok teşekkür ederim Allah kimseye kaza bela vermesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
yasin. adlı üyeden alıntı
özendim harbiden ya bide grupca gidilirse cok daha güzel olabilir
kesinlikle kalabalık olunca daha eğlenceli oluyor ama bu sefer böyle oldu
-
sizede iyi bayramlar.doga gerçekten harika güzel bi gezi. motorunuzda hayırlı ugurlu olsun. süper gezmişsiniz teşekkürler paylaşım için.
-
aga süpersin tekerine sağlık ne mutlu.
yanlız çinli hoş değilde bir yere gidilemeyecek motorda değil ki sen 60 km den bahsediyorsun..
hayırlı uğurlu olsun nice bayramlara. resim yükleme konusuna daha giremedim iş yoğunluğundan ama o çinlilerde çok yol alıyor kullanmasını bilenle beraber.
-
Motor guzelmis vallahi.. 2 teker olsun bizim olsun cafe racer gibi olsun..
-
özcanabi adlı üyeden alıntı
sizede iyi bayramlar.doga gerçekten harika güzel bi gezi. motorunuzda hayırlı ugurlu olsun. süper gezmişsiniz teşekkürler paylaşım için.
Teşekkür ederim sağolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
aga süpersin tekerine sağlık ne mutlu.
yanlız çinli hoş değilde bir yere gidilemeyecek motorda değil ki sen 60 km den bahsediyorsun..
hayırlı uğurlu olsun nice bayramlara. resim yükleme konusuna daha giremedim iş yoğunluğundan ama o çinlilerde çok yol alıyor kullanmasını bilenle beraber.
Kesinlikle uzun yollar yapılabilir ama yolların zorluğu beni tedirgin etmişti.Bundan sonra çinli değil irlandalı olarak değiştircem adını
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Motor guzelmis vallahi.. 2 teker olsun bizim olsun cafe racer gibi olsun..
Çok teşekkür ederim 2 teker farklı bi dünya kesinlikle...
-
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Hakikatten motosiklet sekil gule gule kullan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)