Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

chopper önerisi

REKLAM ALANI

Herkese iyi günler. Ortalama 12.000 13.000 gibi bir bütçem var. Gunlerdir forumun altını üstüne getirdim. Hemen hemen her basligi okudum. Son olarak sizlerden tavsiye almak istiyorum.
    Cavalry bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

öneri verebilecek kapasitede değilim ama biraz daha bilgi vermen lazım
    * o paranın içinde ekipman vs dahil mi yoksa net mi
    * ikinci el kabulün müdür vs

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Sıfır taş gibi bir gv 250 alınır o paraya.

1. Ekipman dahil değil. Ekipman için ek bütçem var o yuzden 13000 i gecmek istemiyorum. Ekipmandan feda etmemek icin.

2. 2.el kabulumdur

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hyosung gv 250...

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    Hyosung çok güzel motor ama servis ve distribütör sıkıntısı var o yüzden daelim daystar 250 derim bu da kore ve sağlam motor

Motosikleti
    NC 700 X
    Hyosungda distribütör sıkıntısı yok. Distribütör değiştiği için birkaç ay sıkıntı yaşandı. Bazı arkadaşlar servislerde sıkıntı yaşayıp Gv 250 düşmanı oldular. Çok güzel motor ama diye başlayıp hiç binmedikleri motorları tavsiye eder oldular.
    Herkes kendi motorunu över yaygınlaşsın ister. Ama Gv 250 gerçekten güzel motor. Eğer temizini bulursan Dragstar al diyebilirim ama bahsettiğin rakamlara ancak 0 Gv 250 alabilirsin. Temiz Dragstar yada En 500 bulman zor.

bravetaxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daystar 250
    Daystar aldım memnunum bakmanı tavsiye ederim

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim fakat şöyle bir durum var boy 1.91 kilo 90

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Hyosung iyidir iyi.
    Vardi benim o boya da gider.
    Daelim hakkinda bilgim yok ama hyosung iyidir.
    Ikinci el en500 shadow falan baya eski olur.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    chopper önerisi olarak chopper öneririm. yani demek istediğim bu paraya alınabilecek chopper dragstar 650 dir. çünkü o bir chopper'dır.

Cavalry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LandCruiser
    VN 800
    Shadow 600
    Dragstar 650
    Kişisel olarak önem sırasına göre arz etmeye çalıştım..
    Eğer çok aciliyetin yoksa bi yandan ufak ufak para biriktirmeye devam ederken bir yandan da bu motorlara bakabilirsin diye düşünüyorum.. Belirttiğin rakamlara bu motorları bulursun bulmasına ama model eski olur ortalama 1998-2000 gibi.. EN'ye pek bakma bence ben 7-8 ay boyunca EN500 aradım hepsinde de ciddi sorunlar vardı.. Sadece iki tane sorunsuz bulabildim onlar da birisi 13 diğeri de 15 istiyodu.. O fiyatlar da EN 500 için oldukça fazla diye düşünüyorum..
    Nacizane fikrim acele etmeden ve 1000-2000 daha biriktirerek yazdığım modellerin daha yeni modellerini ve daha az km sini ve daha düzgünlerini denk getirdiğin zaman alman olur.. Hem bu süreçte ekipmanını da aceleye getirmeden halletmiş olursun.. Umarım güzel bir motor denk getirirsin kardeşim.. Aldığın zaman zahmet olmazsa haberini bekliyorum
    computeus bunu beğendi.
    Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.

Benim merak ettiğim genelde küçük cc ile başlanır ama chopper larda bu pek önemli değil sanırım.Chopepr tavsiyelerinde yeni başlayanlara yüksek cc motosikletlerde öneriyorlar.Birisi beni bu konuda aydınlatsın

Cavalry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LandCruiser
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim merak ettiğim genelde küçük cc ile başlanır ama chopper larda bu pek önemli değil sanırım.Chopepr tavsiyelerinde yeni başlayanlara yüksek cc motosikletlerde öneriyorlar.Birisi beni bu konuda aydınlatsın
    Alıntı newbiee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi günler. Ortalama 12.000 13.000 gibi bir bütçem var. Gunlerdir forumun altını üstüne getirdim. Hemen hemen her basligi okudum. Son olarak sizlerden tavsiye almak istiyorum.
    Ben bu konuda yeni başlıyorum, tecrübesizim ilk hangisiyle başlamam gerekir tarzında bir ifade göremediğim ve soruya odaklandığım için konuda da yazıldığı üzere 12.000 13.000 civarı bir bütçeyle chopper almak istiyorum şeklinde belirtildiği için alabileceğini düşündüğüm motorları sıraladım..
    Ekipman bütçesi muhabbetini de daha sonradan gördüm.. Umarım aydınlanmışsınızdır..

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    chopper önerisi olarak chopper öneririm. yani demek istediğim bu paraya alınabilecek chopper dragstar 650 dir. çünkü o bir chopper'dır.
    Chopper in ne oldugunu tam anlamiyla ogrenmemiz gerek.
    Chopperdan bahsetmiyoruz. Cruiser lardan bahsediyoruz.
    Cavalry, kadango ve yüksel66 bunu beğendiler.

chcts1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crypton s 2019
    kesinlikle motorlara git otur ergonomik olarak uyuyor mu bak daystar küçük gelebilir. Korelilere göre sanki

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Chopper in ne oldugunu tam anlamiyla ogrenmemiz gerek.
    Chopperdan bahsetmiyoruz. Cruiser lardan bahsediyoruz.
    sen biliyosan benim bilip bilmediğimi merak bile etme ama doğru söyledin vaktin varsa yaz öğrensin arkadaşımız
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Alıntı Cavalry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu konuda yeni başlıyorum, tecrübesizim ilk hangisiyle başlamam gerekir tarzında bir ifade göremediğim ve soruya odaklandığım için konuda da yazıldığı üzere 12.000 13.000 civarı bir bütçeyle chopper almak istiyorum şeklinde belirtildiği için alabileceğini düşündüğüm motorları sıraladım..
    Ekipman bütçesi muhabbetini de daha sonradan gördüm.. Umarım aydınlanmışsınızdır..
    Ben size istinaden demedim yanlış anlamayın genelde cruiser tavsiyelerinde yeni başlayanlara yüksesk cc tavsiyeleri görüyorum ondan sordum.
    Cavalry bunu beğendi.

Regal raptor daytona 250 - 350

BAIIHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB1000R
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rüzgar ve motorun yüksek devirde zevk vermemesi sebebiyle hız yapmak çok keyifli sayılmaz.

nitekim düşük devir/yüksek tork mantığına sahip oldukları için kalkışlar ve ara hızlanmalar sert ve tecrübe gerektirdiğine inanmasam da dikkat ve sakin bir sürücü istiyor.

shadow 750, xv950 ve iron883 ile başlayan arkadaşlarım oldu. düşüp kalktılar ama şu an uzun süredir kullanıyor durumdalar. efendi, sakin ne istediğini bilen adamlardı. anlık gaza gelmelerle kendilerini riske atmadılar.

regal 250 ile başlayanı da var ki en doğrusunu o yaptı bence

özetle benim fikrim küçük cc ile başlamanın daha garanti olduğu, ama eğitim almış, riske girmeyen ve hatalarını tekrar etmeyen birinin de olumsuz durumlardan uzak durabileceği yönünde.

--

konu için ise cavalry'e katılıyorum. yapılabilecek en mantıklı öneriler.
    Onurhan D ve Cavalry bunu beğendiler.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)