Arkadaşlar motosikletim falcon crown 150. Mn çatal ileri geri oynuyor. Sürüşte direksiyon sallanıyor gibi sanırım bundan. Yokaa bu hafif ileri geri gitme normal mi? Lütfen bi yardımcı olur ya. Teşekkürler
Arkadaşlar motosikletim falcon crown 150. Mn çatal ileri geri oynuyor. Sürüşte direksiyon sallanıyor gibi sanırım bundan. Yokaa bu hafif ileri geri gitme normal mi? Lütfen bi yardımcı olur ya. Teşekkürler
Gidon rulmanları-bilyaları değişecek.
Değil.
Üst mesneti çıkarıcan. Gidon boğazında furş takımının sıkma somunları var. Büyük olduğu için Somundan çok dişliye benziyorlar ama köşeli.
Onları sıkacaksın. Çok sıkma gidon ağırlaşır dönmez.
yatakları bozmadan bir baktır o şekilde kullanma rulman dağılmış olabilir yada gidondaki rulman yatğını sıkan parça gevşemiştir
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Neden olmuş olabilirki? Bir yere vurmadım, kaldırama çıkmadım. Yani ön teker hiç sert darbe almadı
Bu soruya biri hariç hiç biri gerçeği yansıtmayan yüzlerce cevap alabilirsin. En iyisi hiç sormaman.
benimde ona benzer bi sorunum vardı. yeni aldım motoru 2011 model idi. sanırım sahibi kaldırıma çıkarken felan dikkat etmedi boşluk var diye düşünüyodum. el bırakamıyordum hemen deli gibi sallanıyordu.
ufak bi kaza geçirdim ama araca vurmadım. bi 30la giderken kaldırıma çıktım. artık 50-60la giderken el bırakıyorum o boşluk tamamen yok oldu :D
Arkadaşlar ben sorunu hallettim. Gelen misafirle konuşurken konusu geçti adam baktı. Gidonun altındaki o mesnetin hemen altında böyle bi dişli vardı. Yani dişteki o boşluk sayısı 4-5 tane olan bi somun gibi bir şey. Onun arasına tornavida sokup hafif sola doğru vurarak çevirdi. Üstende sıktı ve sorunum çözüldü. Çok basitçe yani. Teşekkürler ilginiz içinde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)