Asker Öncesi Son Gezi Planı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Antalya ya gidişi ısparta uzerinden düşünebilirsen yol daha zevkli, manzaralar super. Sahil kesimlerinde çadır konusunda sıkıntı yaşamazsın. Hatta uygun kalabileceğin yerler de vardır. Oralar için sezon bitti cunku. Yağış konusu sıkıntı olabilir. Bu sene yağmurlar insan gibi yağmıyor. Onun içinde meteorolojinin sitesinden ekim ayı ortalamalrına bak. Başlangıç gununu iyi seç.
-
Yağmur olur mu olmaz mı bilmiyorum. Geçen sene iyiydi bu aylarda. Çanakkaleye gelirsen eğer, ben Bayramiçteyim. Kaz dağları tüm gezginlerin olmazsa olmazı. Çanakkaleye 1 saat uzaklıkta. Edremite giderken yol üstünde sayılır zaten. Misafir etmekten mutluluk duyarım. Yarım saat mesafede ayazma var, harika bir yerdir. Çanakkalede de bir çok konuda yardımcı olma şansım var. aklında bulunsun.
-
mfs adlı üyeden alıntı
Antalya ya gidişi ısparta uzerinden düşünebilirsen yol daha zevkli, manzaralar super. Sahil kesimlerinde çadır konusunda sıkıntı yaşamazsın. Hatta uygun kalabileceğin yerler de vardır. Oralar için sezon bitti cunku. Yağış konusu sıkıntı olabilir. Bu sene yağmurlar insan gibi yağmıyor. Onun içinde meteorolojinin sitesinden ekim ayı ortalamalrına bak. Başlangıç gununu iyi seç.
sahil kısımları yağış bakımından pek sıkıntı olmaz ama beni düşündüren Çanakkale. Ben genellikle Antalya ya giderken de gelirken de Burdur dan gelirim Isparta yoluna daha önce hiç girmemiştim
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------
burak1990 adlı üyeden alıntı
Yağmur olur mu olmaz mı bilmiyorum. Geçen sene iyiydi bu aylarda. Çanakkaleye gelirsen eğer, ben Bayramiçteyim. Kaz dağları tüm gezginlerin olmazsa olmazı. Çanakkaleye 1 saat uzaklıkta. Edremite giderken yol üstünde sayılır zaten. Misafir etmekten mutluluk duyarım. Yarım saat mesafede ayazma var, harika bir yerdir. Çanakkalede de bir çok konuda yardımcı olma şansım var. aklında bulunsun.
Sizi bulup bir bardak çağınızı da içip giderim rahatsız ederim mutlaka sizi
-
Ne rahatsızlığı, memnuniyetle ayrıca bozcaada motorla keşfedip gezmek için harika bir yerdir ama o mevsimde denize giremeyeceğinizden çevre gezisi ve kamp için düşünebilirsiniz.
-
burak1990 adlı üyeden alıntı
Ne rahatsızlığı, memnuniyetle
ayrıca bozcaada motorla keşfedip gezmek için harika bir yerdir ama o mevsimde denize giremeyeceğinizden çevre gezisi ve kamp için düşünebilirsiniz.
eyvallah hocam saolasın size özelden dönüş yaparım
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
-
Biraz daha yardım edebilecek yokmu??
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
-
Kuşadasına ugruycaksan şirincede 1 pansıyon ayarlıyıp şarapların tadına bakmanı tavsıye ederım konaklamak şartıyla tabi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)