kaza görüntüsü hakkında yorumlarınız
Reklamlar
-
http://www.skoften.net/item/motorrij...caanse_snelweg
yollarda viraj öncesi bu beyaz çizgilerden dolayı yol tutuş çok farkeder mi yoksa kaza tamamen kontra yetersizliğinden çizgiyi kaçırmakla alakalı mı ne dersiniz
malum ülkemizde yolların durumu berbat fakat sizleri tamamen yol açısından değerlendirecek olursak zor duruma sokan durumlar nelerdir
bir 4 teker kullanıcısı olarak ters viraj sıkıntı yaratır diye düşünüyorum yada rezonans a sebep olabilecek çukurlar deneyimlerinizi yazar mısınız
kaza 01:50 sonrasında gerçekleşiyor, keskin dönüş var ve eleman en dıştan giriyor
Reklamlar
-
Şerit çizgileri jilet gibi kaygandır... Kazada ise kullanıcının hızını yeterince ayarlayamaması, bakışı ve apexi kaçırması kazaya sebebiyet veriyor. Bu arada ekleyeyim viraja dıştan girilir zaten, virajın ortasında dışta kalırsan ve hızlıysan sonuç videodaki gibi olur.
-
apex i kaçırmasına bu viraj şeritleri neden olabilir mi?
yüksek süratlere çıkınca, keskin viraja girerken, saliseler dahi önemlidir tekerin yol tutuşu için
-
Çizgilerin etkisi ne olur bilmem ama burada lastik kaymamış gördüğüm kadarıyla. Direk dışarı çıkmış.
-
Burda kazanin sebebi korku ve panik gibi gozukuor. elbette beyaz cizgi kaygandir onun da payi olabilir fakat cizgileri pek takmiyorlar zaten... surucu virajin sertligini kestiremior.. motosiklet de hafif yatik on frenden de korkarak fren yapior.. motosiklet yatik konumda yavasladigi icin dik konuma gelmek istiyor buda surucunun deneyimin azligina bagli yetersiz kontra demek oluor
-
Allah kimsenin başına vermesin, Yetersiz kontra.Bilinçli insanın yapmayacağı hareket. Alkollü olabilir. Önyargı yada eleştiri yapmadan. KORKMUŞ kısaca koyacak orda freni en azından uçmazdı diğer tarafa motor yatardı sürüklenirdi.
-
çok hızlı gidiyor pisttemi sanmış kendini acaba bu tür haraketler pistte yapılmalı yoksa sonuç çok feci olur. inşaallah birşey olmamıştır allah sevdiklerine bağışlasın .
-
Moderatör
Bu video'yu daha önce de tartışmıştık. Burda videoyu cok dikkatli seyredecek olursanız, herşey olması gerektiği gibi, sadece tek bir şey haric..
Konumlaması doğru, 6. vitesden 4'e iniyor, ki 4. vites o virajı dönmek için oldukça makul. Fakat arka tekerlek boyanın üzerinde kaçırıyor, ve sürücü motoru dikliyor, karşı şeride geçip bir başka motorcunun canına sebep oluyor. Üzücü bir kaza.. Lastiğin kaçırdığını 3-4 kez izlerseniz fark edeceksinizdir. Hatta 01:57 saniyedeki sese dikkat ederseniz bir füft ediyor.
-
Daha önce tartışıldığını bilmiyordum fakat yorumlarınız önemli levent bey link verme imkanınız varsa sevinirim herkese teşekkürler
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Bu video'yu daha önce de tartışmıştık. Burda videoyu cok dikkatli seyredecek olursanız, herşey olması gerektiği gibi, sadece tek bir şey haric..
Konumlaması doğru, 6. vitesden 4'e iniyor, ki 4. vites o virajı dönmek için oldukça makul. Fakat arka tekerlek boyanın üzerinde kaçırıyor, ve sürücü motoru dikliyor, karşı şeride geçip bir başka motorcunun canına sebep oluyor. Üzücü bir kaza.. Lastiğin kaçırdığını 3-4 kez izlerseniz fark edeceksinizdir. Hatta 01:57 saniyedeki sese dikkat ederseniz bir füft ediyor.
bilgili insanın hali başka. insanlar öyle bir yorum yapıyor ki adam hayatında ilkkez motora binmiş de viraj alıyormuş gibi konuşuyorlar.
-
bu kadar yüksek sürate çıkmak her babayiğidin harcı değil diye düşünüyorum hani hep yorumlarda söylenir düz yolda bende yaparım 200-300 diye ama
ben yeni öğreniyorum motor kullanmayı açıkcası ben yapamam
bu konuya yorum yapabilmek için 600 cc bandını geçmek gerek kanımca
-
aşırı hız ölümdür, teferruata gerek yok. 200km/h üzeri hızlar anca trafiğe kapalı pistlerde yapılmalı.
-
hızı kafaya takmamak lazım, beyin alıştımı, o hızda gitmek sanki gitmiyormuş gibi geliyor insana..
o viraj sanki umduğundan hızlı büküldü, haliyle daha fazla yatamadı, frende yapamadı.
ancak bir kaç kere tekrar izlediğimde, amcam virajda gaz veriyor üstelik.
bu vidyoyu daha önce foruma 1 arkadaş daha eklemişti ancak sadece uçtuğu kısım var idi,
şimdi, virajda uçan motorsikletli 1 kişi ve yeşilliklerin içinde yatıyordu ancak
sona doğru 05:02 de yerde kan gölü içinde yatan biri daha var, bu kısma anlam veremedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)