Park halinde biraktigim motorumun sag stiker tirnaklaya tirnaklaya yarisina kadar sokmusler.sinirden deli oluyorum cbr 125 2015 stiker nerden bulabilirim.motor cok tuhaf oldu.beyaz tricoler motorum
Park halinde biraktigim motorumun sag stiker tirnaklaya tirnaklaya yarisina kadar sokmusler.sinirden deli oluyorum cbr 125 2015 stiker nerden bulabilirim.motor cok tuhaf oldu.beyaz tricoler motorum
Kula Bela Gelmez Hak Yazmadikca; Hak Bela Yazmaz Kul Azmadikca Hak Kuldan İntikamini Kul İle Alir Dini İrfani Bilmeyen bunu kul Etti sanir
Bari Emri Olmayinca Sanki Yaprak mi Kipranir
Neyse çok şeyyapmamak lazım linkini bulup atıcam birazdan+
http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CBR1...-/381118767254
ebayda şöyle bişey var ama
ne oluyo la o.ç falan filan kaç para bi sticker çocuğa küfür ettiğinize değermi hiçmi çocukken haylazlık yapmadınız sanki
Lafı eden benim de, fazla alenen yazmışım.
Neyse, açıklama yapıp da tartışma yaratmaya gerek yok.
benim motora köpek boku surmusler. daha beteri var yani
Çok kızmamak kafaya takmamak lazım yoksa herşey daha kötüye gidiyor sen hayata küsersen hayatta sana küser demiş ihtiyar.
100 kişi arasında verilmiş en popüler yanıtı veriyorum ..
olur oyle
benim motorun egzozuna havuç sokmuşlar ben bişey diyo muyum
Arkadaslar komple soktum stiker arastirdim 220 tl komple stiker seti satiyorlar yazik gunah ya grenaj komple degistiricam 180 tl grenaj fiyati.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
Tesekkur ederim bunu mu alsam yoksa 180 tl orjinal stikerli grenaj mi alsam motoruma gozum gibi bakiyorum boyle seyler motordan sogutuyor adami her seyi ile orjinal motorum
Zaten orjinal grenaj takicam ne gibi bir sey olabilirki ha degismis ha degismemis anlamiyorum boyle seyleri
Adı üzerinde çocuk bu. Malınız çok kıymetliyse bırakmayın dışarıya.
Çocukları haklı buluyorsunuz birde pes.
Bizde çocukluk geçirdik.
Kimsenin malına zarar vermedik.
Bunun çocuklukla alakası yok. Ailenin verdiği terbiyeyle alakası var.
O motorun stickerini sökebilecek çocuk 5 yaşında olmaz. En az 10-12 yaşındadır ki bu yaştaki bir çocuk gayet mantıklı düşünebilir neyin doğru neyin yanlış olduğuyla alakalı.
Benim motoruma aynı zararı verseler bence ciddi küfür ederim.
Hatta daha da ileri giderim eğer çocukları bulursam bağıra bağıra azarlarım ve arkasından ailelerinden köküne kadar parasını isterim.Her türlü hukuki yolada başvururum.
200 tl nedir,yapmayın. Çocuktur yapar. Oldu canım.
birebir katılıyorum yukardaki arkadaşa bizde çocuk oldukta motorun stickeri sökmek nedir ya bakarken bile 2 3 metre öteden bakardık dokunamazdık.hatta abi bakmamıza bile kızar diye sanki kız keser gibi kaçamak bakışlarla keserdik motoru gönlümüz geçincede ki zaten her yerini incelerdik 10 15 saniyede giderdik. ebaydan almanızı önermem şöyleki alırsınız renk uyumu tutmaz o kadar süre boşa beklersiniz ve para vermiş olursunuz ama orjinal bulabilirseniz bilindik satıcıdan felan alabilirisinz gönül rahatlığıyla. birde sticker seti 180 tl demişsinizde tek orası satılmıyor muymuş yaw hondada.
ekleme: arkadaşın linkteki amerikadan gelcekmiş mesala bi nebze güvenebilirsiniz çinden felan değil.zaten sticker bu tek sorun olacak şey renk tonu tutmaması olur ki amerikadan geliyosa öyle bişi olcanıda sanmam bence bi ebaydan şansınızı deneyin. hem deneyimlemiş hem de bizide bilgilendirmiş olursunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)