Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cocuklar motorumun stiker sokmusler

REKLAM ALANI
    A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Geçmiş olsun da bunun için grenaj değiştirmeye değmez ki biliyorum sen motoruna çok düşkün birisin custom sticker yapıştır boşuna o kadar para harcama. Çocuklar sonuna kadar haksız ben görsem döverdim çocukları.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Cocuksa cocuklugunu bilsin elin terbiye veremeyip sokaga saldiginin nazini millet cekecek degil.
    200 degil 2 lira olsa bende kizar agzima gelenide söylerdim.
    Neden bir baskasi durduk yere motosikletime zarar versin ki gecmis olsun.
    sezgingulmez ve aquarist4 bunu beğendiler.

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    Bir dahaki sefere sizde onların derilerini yüzün nihahahaha :D şaka şaka ciddiye almadığınızı varsayıyorum

ceymier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suna bakin tam rezillik oldu stikerlari sokunce bakip bakip sinirlerim zipliyor.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Motoru gene aynı yere bırak, fare yapışkanı sür. Yapışsın kalsın angut veletler.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Görürsem döverim iki tane tokadı çakarım kulağının dibine. Çocuk o daha bık bık bık etmeyin hiç. Anası babası gelse onu da döverim. Edebini adabını bilsinler. Biz de çocuk olduk.
    MD.Murat bunu beğendi.
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Sanırım sizin gibiler her sorunu küfür ve dayakla hallediyor helal olsun devam edin konuşmak uyarmak neki birileri senin motoruna yapsa demiş sanayiye gitmiştim motor sıcak egsoza su dökmüşler yer ıslaktı çalıştırdım çangır çungur ses içinden kaynak kopmuş stickerdan daha pahalı motorumu yıkadım bi yere gittim geldiğimde deponun sol altında 5 cm kadar çizik vardı stickerdan bu da pahalı bir kerede boylu boyunca çamurluğum çizildi ben buraya yazma gereksimi bile görmedim aa ayakkabıma bişey sürüldü konu açayım onu oraya koyana söveyim neyse siz küfürlere devam

Not çocuğu haklı bulmuyorum fakat sizinde olaya bakış açınızı hakşı bulmuyorum efendi gibi çamurluğumu çizmiş nerden bulabilirim desen tamamda

MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    zaten nerden bulacağını sormuş diye hatırlıyorum bende ebay lınk verdım herneyse tartısmaya gerek yok hemde 2015 modelmiş yaa üzüldüm vallahi :/

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Size katılmıyoruz mertcan 39 sen kızmaya bilirsin ama bu tür davranışlar yanlış bu arada kimsenin bakış açısında bir yanlışlık yok .

Motosikleti
    Versys
    Daha "Cocuklar motorumun stiker sokmusler" cümlesini doğru dürüst yazmayı beceremiyorsun. Türkçe'nin ırzına geçmişsin. "Cocuklar motorumun stikerını sokmusler" yazsan olmaz mı? Oh olsun, iyi olmuş. İnşallah diğer taraftakini de kısa zamanda sökerler.

MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı hokasuya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha "Cocuklar motorumun stiker sokmusler" cümlesini doğru dürüst yazmayı beceremiyorsun. Türkçe'nin ırzına geçmişsin. "Cocuklar motorumun stikerını sokmusler" yazsan olmaz mı? Oh olsun, iyi olmuş. İnşallah diğer taraftakini de kısa zamanda sökerler.
    Hayırdır Türkçe öğretmeni oldun da atanamadın mı? Oh olsun diyor ulan ne geniş insanlarsınız. Madem empati yapmasını bilmiyorsun bakalım kendi başına gelirse anlarsın
    TR_96 ve aquarist4 bunu beğendiler.
    Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.

Motosikleti
    Versys
    Alıntı MotoGlock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırdır Türkçe öğretmeni oldun da atanamadın mı? Oh olsun diyor ulan ne geniş insanlarsınız. Madem empati yapmasını bilmiyorsun bakalım kendi başına gelirse anlarsın
    Bana bak öğrenci, eğer sen sınıfımda olsaydın, kulağını eşşek kulağı gibi uzatırdım. İmzana sahip çık:
    Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya , yada yazık olur adabına..

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Ben olur öyle çocuktur lafına inanmıyorum. Burda bu laf kullanılmaz. Diyeceğiniz şey takma kafana ailesi nasıl terbiye verdiyse çocukta onu yapıyor. Yani burada en büyük şuç ailesindedir. Bizde çocukluk geçirdik hayatım boyunca kimsenin malına zarar bermedim. Bu çocukluk değil ileride olacağı kişinin şimdiki halidir. Ne de olsa büyüklerimiz ne demiş 7sinde neyse 70de de odur.
    TR_96 bunu beğendi.

cıbırlover1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Hiç kimse kusura bakmasın sanırım bu dünyada bazıları çok kolay para kazanıyor ki , motoru bir velet tarafından zarar görünce sadece çocuktur diyebiliyor.. Kendim adına konuşmam gerekirse ne zorluklarla aldım motorumu ve bebek gibi de bakıyorum millet bu motorlarla 9000-10000 devirde vites değiştirirken 5500 de vites değiştiriyorum ilk çalıştırmada radyatör ısısı 2 diş olmadan hareket etmiyorum...
    Arkadaşımızın ne zoru vardıda durduk yerde 100-150 Tl para ödeyecek ?? Onunla benzin alıp gezmek hakkı değil miydi yada kendine birşeyler almak... Ne kadar rahat insanlarsınız ya çocuktur diyip geçebilecek..

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    "Çocuktur yapar" demişsiniz.
    "Sende malını sokağa bırakmasaydın" demişsiniz.Bu mantıkla sokağa araba motosiklet hiçbirşey koymayacak mıyız?
    Madem öyle benim çocuğum gelsin sizin evin camlarını indirsin duvarlarını sprey ile boyasın sizde çocuktur yapar diyin.Eğer çocuktur yapar diyecekse arkadaşın 180 TL zararını versin ve verdiği sıkıntıdan dolayı arkadaştan özür dilesin o çocuğun ailesi.Çocukken milleti rahatsız ettiğimizde ailemiz bizi döverdi veya kızardı bizde korkumuzdan zararlı birşey yapmazdık.Ailesine gidip parayı isteyeceksin o zaman birdaha sokağa salıp umursamazca bırakmazlar çocuğu.

Ha birde dil polisleri çıktı piyasaya, iki tane harf yanlış yazarsın çok bilmiş şekilde ahkam kesercesine belirtirler.
    telike bunu beğendi.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Ne boş adamsın
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne oluyo la o.ç falan filan kaç para bi sticker çocuğa küfür ettiğinize değermi hiçmi çocukken haylazlık yapmadınız sanki
    Küfretmek doğru değil de bizim insanımızın artık "çocuktur yapar" kafasını bırakmasının zamanı geldi. Yapmayacak kardeşim, yabancıların çocukları nasıl yapmıyorlarsa bizim çocuklarımız da yapmayacak. Anaları babaları çocuklarını dövmeden insan gibi uyarmasını bilecekler, başkalarına saygılı olmasını öğretecekler. Bu basit olay gelecekte yapacağını bir dolu saygısızlığın, öküzlüğün habercisidir. Şu an 50 sene önce aman ağlamasın, üzülmesin kafasıyla yetiştirilen çocukların sıkıntılarını yaşıyoruz toplum olarak. Aynısını biz yapmayalım ki biraz medenileşelim.
    TR_96 ve aquarist4 bunu beğendiler.

ya harbiden ne kadar gereksiz cümleler bunlar,
    motor alabilmek için her şeyden kısıyorum şu ara,
    sokağa bıraktığım motoruma elin çocuğu zarar verirse ben Türkçe konuşmayı unuturum sinirden,
    istanbulun hangi semtinde oturuyorsunuz bilmiyorum ama benim annemler esenyurt tarafında ben ise maltepede oturuyorum
    esenyurtta sokakarlardaki çocuklar resmen canavar milletin arabalarına taş atıyorlar üzerilerine çıkıp zıplıyorlar
    bunu gören anne babası gık etmiyor gık
    bu ailelerin kökeni konusunda ve nereli olduklarını söylememe gerek yok herhalde
    yarın öbür gün bu kımıl zararlısı gibi yetişen çocuklar altındaki connectlerle trafikte terör estirecekler
    "eğitim şart" öncelikle aile eğitimi
    cıbırlover1, MotoGlock ve isuzuki bunu beğendiler.

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Ben yenibosnada oturuyorum. Bilen bilir çok güzel bir semt değildir. Daha 1 ay önce karşı dairede oturan adamın arabasının üstüne çıkıp üstünü çökerttiler arabanın. Şimdi o araba sizin olsa nasıl bir duygu içinde olurdunuz? Ben olsam çıldırırdım. Ha bu arada bu çocuklar 14-15 yaşındalar. Bu çocukları ailesi böyle yetiştiriyor. Yapıyorlar 5-10 tane çocuk sokağa salıyorlar. Adamlara ikaz ediyorsun çocuğun böyle böyle yapıyor diye adamın umrunda değil. Adam gibi yetiştirmeyeceksen yapma kardeşim! Onun bunun b.kunu biz mi çekcez? Çocuktur yapar diye bir şey yok. Kusura bakma kardeşim ama bak bir veled yüzünden girdi 100-200tl. O parayla arkadaş 40lt benzin alıp gezebilirdi. Bunlara çocuk demeyin geleceğin magandalarıdır bunlar. Önce saygı ve eğitim sonrası gelir zaten.

sezgingulmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni GT170 / Mondial RX3İ EVO
    müdür boşunun resmini at bakalım nasıl olmuş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)