Eldiven + Mont Tavsiyesi? (Düşük Bütçe İçin Doğru Seçim)
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, Ankara'da yaşıyorum. Scooter kullanıyorum (nostalji) Max. hızım 60-70 olur. Enstrüman çaldıgım için parmaklarım benim için önemli ancak şuan bütçem yok maalesef. 100-130Tl civarı bir eldiven bakıyorum. Çok karda kışta soğukta binmyicem motora ancak kışlık için ayrı almama gerek varmı size soruyim dedim. Tavsiyeniz nedir bu bütçeye bu kriterlere acaba? (Ankara'dan alınacak veya internetten)
Kışlık mont içinde bütçem 150-300Tl arası.
Reklamlar
-
Kardeşim 300 liraya prohel colombia modeli var omuzlarda korumalar falan düşük bütçe için olumlu geri dönüşler var kullananlardan bende ekipman diziyorum scooter+commuterde giymek için fazla pahalı ekipman dizmeyeceğim. Bu önerdiğim modele yöneldim bir bak istersen.
-
Colombia çok hoşuma gitti cidden, hem şık ve sade duruyor hemde koruması iyi gibi duruyor. Keşke Ankara'dan deneyecek bir yer bulabilsem. Araştırıcam teşekkürler tavsiyeniz için.
-
Aliexpressten 40 dolara bu eldiveni alabilirsin;
Satın almak için Link
Konusu burada
Benim kullandığım eldiven ise burada. Gayet memnunum. Scooteriniz için yeterli olduğunu düşünüyorum.
-
Kardeşim Amkarada yiba çarşısında ULUS MOTOR var venomun 100 lira civarında çok güzel eldivenleri var Hamza gönderdi dersen sana daha iyi yardımcı olacaktırlar .Mont falanda bulursun Ankara kışın sert oluyor malum eldiven kask mont önemli .Yaz kış kullanmada fayda var
-
Her yerde bulabileceğin kıytırık Scoyco'lardan alma da ne alırsan al. Bir yaz bile dayanmadı eldiven. Ve evet kış için her halükarda ayrı alman gerekiyor. Tavsiyem ekipmanların bir iki senede dağılmasın istiyorsan adam gibi birşeyler al. Ucuz etin yahnisi bok oluyor maalesef.
-
Kardeşim ben bir dönem motorsiklet ekipmanları satan yerde çalıştım şunu diyebiliri prohell,prosev cidden kısa ömürlü onların yerine venom tercih edilebilir mesela ben venom tamino(180 liraya almıstım) kullanıcısıyım yaklasık 4 km yerde sürüklendim sadece omuzda ufak bir patlama oldu onuda tadilat ettirdim hala daha kullanmaktayım ayrıca -6 da Ankardan istanbula geçtim banamısın demedi ... Görüntü olarak çok fazla estetik yok lakin onemli olan işlevi Tabi maddi durum elveriyor ise revit gbi buyuk markalar tercih edilmeli..Pantol olarak bence tech 90 çok güzel
-
modifix adlı üyeden alıntı
Colombia çok hoşuma gitti cidden, hem şık ve sade duruyor hemde koruması iyi gibi duruyor. Keşke Ankara'dan deneyecek bir yer bulabilsem. Araştırıcam teşekkürler tavsiyeniz için.
Rica ederim kardeşim. Bende aynı şeyleri düşünüyorum hem şık,hem sade hem de ilk ceket olarak çok rahat alınabilir korumaları güzel diyorlar baya araştırdım kullananlarla konuştum tatmin edici derecede koruyan bir ceketmiş. Biraz araştır eminim Ankara'da deneyecek bir yer vardır. Olmadı beden ölçü tablona göre internetten sipariş ver. Ben Denizli'de bulamazsam mağazada mecbur internetten sipariş edicem.
-
AZADE adlı üyeden alıntı
Kardeşim ben bir dönem motorsiklet ekipmanları satan yerde çalıştım şunu diyebiliri prohell,prosev cidden kısa ömürlü onların yerine venom tercih edilebilir mesela ben venom tamino(180 liraya almıstım) kullanıcısıyım yaklasık 4 km yerde sürüklendim sadece omuzda ufak bir patlama oldu onuda tadilat ettirdim hala daha kullanmaktayım ayrıca -6 da Ankardan istanbula geçtim banamısın demedi ... Görüntü olarak çok fazla estetik yok lakin onemli olan işlevi Tabi maddi durum elveriyor ise revit gbi buyuk markalar tercih edilmeli..Pantol olarak bence tech 90 çok güzel
4 km sürüklenebilecek yeri nerede buldunuz merak ettim ?
-
HAHAHA 4 KM CİK Mİ SÜRÜKLENMİŞ , 4 KİLOMETREEE
kızıl şeytan adlı üyeden alıntı
4 km sürüklenebilecek yeri nerede buldunuz merak ettim ?
-
AZADE adlı üyeden alıntı
kardeşim 4 km nerde sürüklendin bende korumalıklarımı test etmek için sürüklenmeyi düşünüyorum hem 4 km ya eğlenceli olur hem benzinden tasarruf miss
-
motomax da indirimler fena değil bi bak derim...
-
biraz arastırmalarım sonucunda bende alacagım :D
http://urun.n11.com/eldiven/scoyco-mc17b-waterproof-kirmizi-eldiven-P75861798
eldiven bunu dusunuyorum ama aliexpress ten o cakma gp-pro larıda alabilirim ama cakma işte kotu o yuzden :D eldiven icin 3 saatten fazla yolculuklarda üşümeye baslıyomussun 3 saat fazlasıyla yeterli bence rahat diyolar su gecirmeye dayanıklıymıs güzel bi eldiven
http://www.feyizoglu.com/Colombia-Mont_48588.html#0 cekette bunu dusunuyorum seninde hosuna gitmiş anladıgım kadarıyla korumalarıda idare eder 120 km ye kadar korur tahminimce bunlar :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)