Mototal`da bir adet bulunca sevinmistim, ama teki yoktu Defolu urunmus geri gondermek uzere tutuyorlarmis. Ne yazik ki ellerinde yok su an, ne zaman gelecegini de bilmiyorlar. Fcmoto`dan siparis ettim, umarim kisa surede elimde olur. Normalde dizligimdem memnundum ama isyerimde giy cikar zor oluyor .
Umarim fiyatinin hakkini verir.
Bilgilendirme icin tesekkurler.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
benim pek hoşuma gitmemişti... o yüzden ayırdım parmakları...
sevenleri biririnden ayırdım ama yapacak birey yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
rahat edemiyordum abicim yaa... ne yapayım başka... araya cilet vurdum gitti...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
http://tr.aliexpress.com/item/free-shipping-New-motorcycle-oxford-jackets-Racing-jacket-off-road-jacket-cycling-jacket/32335157880.html?adminSeq=202379371&shopNumber=518 856
arkadaşlar geçen sene venomsport yazlık ceket aldım da yazlık çeket alıyoruz içlikle deniyoruz kafaya bak :D içlik i cıkartınca yazın cok büyük geldi.
arkadaşın prohel mi prosev mi neyse xxl ceketi tam oldu bende bu üstteki linkteki çeketi almak istiyorum varmı bu çeket hakknda yorum yapabilecek olan birde eldivenimin birini kaybettim eldivende almam lazım xxl yardımcı olabilicek varsa yorumlarını bekliyorum.
Parmak birleşik olması kırılmasın diye evet kesmeseydiniz keşke rahatsızlık vermiyorki - S beden olup M beden alabilirdiniz, cırt cırtı var iyice sıkınca darlaşıyor.
- Arkadaşlar eldivenden verimi alınca yazın 500 tle Tr den bot almak yerine buraya bakıyorumda süper botlar var 70 80 dolara 46 numaraya denk saglam bir bot alan var mı burdan acaba önericek vs?
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
http://tr.aliexpress.com/store/product/Hot-selling-Boots-Speed-Racing-Men-Motorcycle-Racing-Boots-Motorbike-Boots-Motocross-Boots-B1003/608957_1491856510.html?storeId=608957
bu bot mesela, baya güzel tam fiyatına göre, + 77 tl ile bile gayet güzel ürün
Bildiğim kadarıyla ayakkabıya gümrük parası olma olayı iptal oldu.
Merhaba arkadaşlar.
Bu üründen alan ya da bilgisi olan var mı nasıl bir ürün?
http://tr.aliexpress.com/item/High-quality-Men-Women-KOMINE-PK-718-Kevlar-Denim-Jeans-PK-718-Motorcycle-Motocross-Moto-Pants/32447664262.html?ws_ab_test=searchweb201556_6_71_7 2_73_74_75,searchweb201527_5,searchweb201560_9
arkadaşlar GearBest'den 15 gün kadar önce ayrı ayrı araç içi kamera ve aksiyon kamerası aldım.
ürünler henüz elime geçmedi sitedeki her iki ürünün de fatura kopyalarına baktığım zaman her iki ürüne de ürün bedellerini yaklaşık yarısı oranında fatura kesildiği görülüyor.
bu konuda bilgi, yorum lütfen.
Yurtdisi alisverislerinde bazi bilgili magaza sahipleri siz herhangi bir uyarida bulunsaniz da bulunmasaniz da Turkiyeye gonderilen urunleri herhangi bir gumruk sikintisi yasamamak ve musteri memnuniyeti adina dusuk faturalandirabiliyorlar.
Ayakkabi icin +77tl gumruk fiyatinin cikmasi hic sikinti degil. En kotu ihtimalle 100 tl gumruk odemis olsam yapar sana 450 tl. Ve 450 tl ye bu urunu almis olmam bile benim icin gayet iyi bir alisveris.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Bu kominenin ürünleri görsel olarak çok güzel.
Bot falan çok iyi duruyor.
Durumu biraz düzelteyim dadanacam bu markaya.
Ekarahan... Ben de bir eldiven ve bot siparisi verdim. Eldiven geleli bir hafta oldu ama bottan hayir haber yok... Dolayisiyla vergi konusuyla karsilasmadim...
Sadece gorsel olarak degil kaliteside oldukca iyi. İdare eder demiyorum bariz şekilde kaliteli. Ben tüm ekipmani komineden aliyorum. Botu aliexpresste bulamadigim icin baska bir siteden siparis geçtim. Ne kadar guvenilir bilmiyorum ama kullanilan bir site imiş. Rakuten.com idi sanirim. Soz konusu ayakkabi olunca denemeden almak biraz tedirgin etmis olsa da verdim siparişi. Bedeni uymayacak olursa aldigim fiyata satiyorum havada kapiyor arkadaslar.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)