AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri
Reklamlar
-
Kargosu çok hızlı ürünleri gayet iyi bi mağaza keşfettim. Görüşmeler olumlu sonuclanacak olursa referans ile yapilan siparislerde ekstra indirim, yada talep üzerine elinde bulunmayan ürünleri temin edip satışını yaptıracağız. Benim kendi çevremden bile bi dünya alışveriş yapan var sonuç olarak. Neden daha hızlı daha güvenilir şekilde yapmayalım alışverişlerimizi
Reklamlar
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Kargosu çok hızlı ürünleri gayet iyi bi mağaza keşfettim. Görüşmeler olumlu sonuclanacak olursa referans ile yapilan siparislerde ekstra indirim, yada talep üzerine elinde bulunmayan ürünleri temin edip satışını yaptıracağız. Benim kendi çevremden bile bi dünya alışveriş yapan var sonuç olarak. Neden daha hızlı daha güvenilir şekilde yapmayalım alışverişlerimizi
bekliyoruz neresidir bu site veya mağaza...
-
natila adlı üyeden alıntı
bekliyoruz neresidir bu site veya mağaza...
Yine aliexpress uzerinde bir mağaza. Kendisine ilk geçtiğim pantlon siparisi 18 gunde geldi. Urun cakma yada kusurlu degildi. Ikinci pantlon siparisinide gectim 11 gunde geldi. Urun yine orjinal ve sorunsuz. Bunun uzerine magaza sahibine tessekkur ederek Turkiyeden oldukca fazla siparis gecen oldugundan ve kargo sureleri sebebiyle sorun yasandigindan bahsettim. Durumu konusuyoruz. Eger ki kendisi icin sorun teskil etmeyecekse referansimla alisveris yapacak kisilere mumkunse extra indirim yapmasini istedim. (Bu çok kolay olmayacaktır ama şansımızı zorlayalım ) bunun haricinde de dedigim gibi kendisinde olmayan urunleri talep uzerine getirip getiremeyecegini ve urunleri turkiyeye ucretsiz kargo ile.gondermesini konusuyoruz. Bakalim anlasirsak yonlendirecegim magazaya herkesi
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
Yine aliexpress uzerinde bir mağaza. Kendisine ilk geçtiğim pantlon siparisi 18 gunde geldi. Urun cakma yada kusurlu degildi. Ikinci pantlon siparisinide gectim 11 gunde geldi. Urun yine orjinal ve sorunsuz. Bunun uzerine magaza sahibine tessekkur ederek Turkiyeden oldukca fazla siparis gecen oldugundan ve kargo sureleri sebebiyle sorun yasandigindan bahsettim. Durumu konusuyoruz. Eger ki kendisi icin sorun teskil etmeyecekse referansimla alisveris yapacak kisilere mumkunse extra indirim yapmasini istedim. (Bu çok kolay olmayacaktır ama şansımızı zorlayalım
) bunun haricinde de dedigim gibi kendisinde olmayan urunleri talep uzerine getirip getiremeyecegini ve urunleri turkiyeye ucretsiz kargo ile.gondermesini konusuyoruz. Bakalim anlasirsak yonlendirecegim magazaya herkesi
sen anlaşmadan verde bi bakalım indirimsizede razıyım
-
Yine aliexpress uzerinde bir mağaza. Kendisine ilk geçtiğim pantlon siparisi 18 gunde geldi. Urun cakma yada kusurlu degildi. Ikinci pantlon siparisinide gectim 11 gunde geldi. Urun yine orjinal ve sorunsuz. Bunun uzerine magaza sahibine tessekkur ederek Turkiyeden oldukca fazla siparis gecen oldugundan ve kargo sureleri sebebiyle sorun yasandigindan bahsettim. Durumu konusuyoruz. Eger ki kendisi icin sorun teskil etmeyecekse referansimla alisveris yapacak kisilere mumkunse extra indirim yapmasini istedim. (Bu çok kolay olmayacaktır ama şansımızı zorlayalım
) bunun haricinde de dedigim gibi kendisinde olmayan urunleri talep uzerine getirip getiremeyecegini ve urunleri turkiyeye ucretsiz kargo ile.gondermesini konusuyoruz. Bakalim anlasirsak yonlendirecegim magazaya herkesi
Satıcılar böyle indirimlere olumlu yaklaşıyorlar örneğin donanımhaber de de aynısı var bir kişi konuşup anlaşıyor ürün alırken satıcıya msj atıyoruz örn donanımhaber den geldiğini söyleyince indirim yapıyordu aynı şekilde yapılabilir iyi bir mağazadan
-
-
www.aliexpress.com/store/518856
Bu mağazadaki ürünler güzel gibi. Orjinal KTM ürünleri bir hayli fazla.
-
Merhaba aldığınız pantalonlar hakkında bilgi vermeniz mümkün mü acaba ? su geçirmez dar paça kargo pantalon bakıyorum bende, satıcıların bir çoğu ile ingilizce anlaşamadık
-
ben de bunun siparişini dün verdim bakalım gelicek mi
http://www.aliexpress.com/item/Free-...038293112.html
-
Bence Portable Outdoor Camping Oil Stove Picnic Super-Power One-Piece Gasoline Stove Cooker Burner for Outdoor Sports H9879 Camping & Hiking'ı beğeneceksin. İstek listene ekle!
https://www.wish.com/geek/m/c/539ec90a59c3d70c962abf38
bunu sipariş ettim kamp yaparken lazım
-
-
Konu çok yararlı bir konu bence Sabit 'e alınıp güncel olmalı
-
1. mesajdaki mavi eldiveni aldım, fiyatına göre olanüstü güzel XL giyerdim eldivende bunuda XL aldım tam oldu
27 eylülde kargolanmış bugun 29 günde geldi elime
-
Ürünler orjinal mi?
En azından ürünleri gelen arkadaşların fikri nedir.
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
1. mesajdaki mavi eldiveni aldım, fiyatına göre olanüstü güzel XL giyerdim eldivende bunuda XL aldım tam oldu
http://i.hizliresim.com/qRJpVW.jpg
en iyi kararı vermişsin abicim...
geçen sene aynı eldiveni aldım... hala sapa sağlam kullanıyorum...
ve herkese de bundan almalarını öneriyorum...
eldivendeki tek eksik nokta en küçük parmağı yanındaki parmağa bağlamışlardı...
ben de kestim aradı parçayı daha rahat oldu
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/qRJpVW.jpg
Şu eldivenin 'S' bedeni olmayınca, gittim orjinal sp-8 aldım
Neden bu çinliler eldivenlerde M-L-XL den başka beden yapmıyorlar anlamış değilim
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Şu eldivenin 'S' bedeni olmayınca, gittim orjinal sp-8 aldım
Neden bu çinliler eldivenlerde M-L-XL den başka beden yapmıyorlar anlamış değilim
çinlilier halbuki kendiileri ufacık şey... bu nedenin altında çok farklı şeyler yatıyor
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
Eldivene karar veremedim ilk sayfadaki urun bitmis son onerdiginize bakiniyorum.
Istek yapabiliyor muyuz ? Bana bir cift dizlik gerekiyor. Ama bu masfalli plastik olan depoyu cizenlerden degil, corap gibi giyilenler de degil.
Spidi marka bi dizlik vardi su an hic bir yerde bulamiyorum.
Su urun veya muadili kaliteli ve mumkunse don lastigi ile baglanmayan bir dizlik onerisi var ise sevinirim ;
http://www.spidi.com/media/catalog/p...nd-k-net_1.jpg
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
en iyi kararı vermişsin abicim...
geçen sene aynı eldiveni aldım... hala sapa sağlam kullanıyorum...
ve herkese de bundan almalarını öneriyorum...
ben de kestim aradı parçayı
daha rahat oldu
parmak kopmalarına veya yana doğru ayrılarak kırılmaması için bir önlemdi o yahu:/
alpinestarsın orjinalinde de var..
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
ben de kestim aradı parçayı
daha rahat oldu
Bu kısma çok güldüm ))
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler