Cb125e motor depo için yan koruma padleri arıyorum. Varmı acaba böyle birşey.
Diz örtüsü taktım depoyu yanlardan çizmeye başladı.
Cb125e motor depo için yan koruma padleri arıyorum. Varmı acaba böyle birşey.
Diz örtüsü taktım depoyu yanlardan çizmeye başladı.
Strom grip var mı burada kaliteli tarzından? Gidip kardeşlerden pahalıya almak istemiyorum
arkadaşlar 4 gün önce aliexpress den motosiklet botu siparişi verdim
link: http://tr.aliexpress.com/item/Free-s...213805806.html
dün öğrendiğim kadarıyla çinden gelen ayakkabıların 77 tl vergisi oluyormuş
bu vergi olayından haberi olan veya ödeyen varmı ?
ben spor ayakkabisi siparis etmistim, ilave bir vergi ya da ucret odemedim.gozden kacmis olabilir ;)
23$ olan çantadan sipariş verdim 18 lt olması biraz beni korkuttu çok mu küçük gelir aceba
Çakma marka ürün almanı tavsiye edemem. Tamam parasına göre ürün yapıyorlar ama... tüm ekipmamını komineden alıyorum. Japon malı. Korumaları CE ilgili standartinin 1. Seviyesini karşılar. Bunu kullandigim icin tavsiye edebilirim
Aliexpress'teki Komine'lerin markalari acik yaziliyor. Orjinal değildir muhtemelen ama daha kaliteli olabilir mi sorusunu sorduruyor insana.
http://goo.gl/0266ne
Aliexpress'te Komine ve Kushitani lerin orjinal ceketleri mevcut. Komine $125 Kushitani ise $95. Bu fiyatlara TR'den guzel bir Venom ceket alinabiliyor. Hic riske girmeyip Venom mu alsam acaba???
Zaten burdaki olay şudur. Dolari 3ten sayalım. 125$ dedigin 375 lira yapıyor. Hadi sen de ki 400 lira. Bu fiyata evet turkiyede de bilindik markalarin ceketleri var. Ama türkiyedeki o bilindik markaların 800-1000 tl arasındaki ürünlerin yerine sen 400 liraya almış oluyorsun. Değerlendirmeyi dogru yapmak lazim. Olay ucuz urun almak ise prohellin de ceketi var 250 300 lira falandır herhalde.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
SJCAM SJ5000X Limited Edition 2K 2.0" Gyro Action Camera
Şu mereti daha ucuza bulabilir miyiz?
Arkadaşlar, buradan aldığımız ürünler ortalama kaç günde elimize ulaşır? Kargo ücretleri ne civar da? Birde gümrük vergisi vs varmı? Gümrüğe takılımıyız yani..?
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
faydalı konu sağolun çantadan 1 tane kaptım umarım buda benim ebaydaki komedi kulaklık mevzusuna dönmez 10 dolara kulaklık almıştım 1-2 sene önce 13 ağustosdu yanlış hatırlamıyorsam kulaklık bir geldi mart ayının ortasında haha sinirim bozulmuştu sevinsemmi üzülsemmi bilemedim 1-2 yeri çıkık egldide halletmiştim nerden nereye geldik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)