AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri
Reklamlar
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
telaşım yokta kışlık eldiven biranönce gelse eski eldivenim pek rahatsız
Soguktan yana muzdarip isen kışlık eldivenin gelene kadar hazırda kullandığın eldivenin üzerine şu yemek dağıtanların giydiği şeffaf-poşet eldivenlerden geçirirsen idare edebilirsin.
Sağolsun Türkiyeden kışlık eldiven diye bir eldiven satan abimizin ürünü ile aladağlara kampa gitmiştim. Yolda ellerim soğuktan uyuşunca bu yöntemi kullanmıştım epey faydası oluyor :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Reklamlar
-
Termal içlik alan varmı?
Öneri isteyeceğim üst için.
-
mrt20 adlı üyeden alıntı
Termal içlik alan varmı?
Öneri isteyeceğim üst için.
Kominenin takımını aldım. Kominenin tüm ürünlerini tavsiye ederim. (Beden tablosuna dikkat)
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Kominenin takımını aldım. Kominenin tüm ürünlerini tavsiye ederim. (Beden tablosuna dikkat)
Bi bakayım hocam. Sağolasın
-
hiiç para harcayamam eski eldivenleri diktirip diktirip giyerim
-
Hocam bu eldivenleri kışın kullanmak mümkün mü? Sıcak tutar mı?
-
Soguktan yana muzdarip isen kışlık eldivenin gelene kadar hazırda kullandığın eldivenin üzerine şu yemek dağıtanların giydiği şeffaf-poşet eldivenlerden geçirirsen idare edebilirsin.
Sağolsun Türkiyeden kışlık eldiven diye bir eldiven satan abimizin ürünü ile aladağlara kampa gitmiştim. Yolda ellerim soğuktan uyuşunca bu yöntemi kullanmıştım
epey faydası oluyor :D
Aynen cantamda kalin çöp poseti var onu geciririm soguk oldugunda daha baslamadi tam soguklar
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
saat pili gibi ufak pillerle çalışan led ampullerden arıyorum.
var mıdır bu şekilde, tek veya ikili üçlü ledler, çok ufak boyutta olması tercihimdir.
janta yapıştırıcam
yok mudur aradığım?
-
Faydalı bir başlık.... Takipteyim.. Güzel ürünler denk geliyor..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Merhaba Arkadaşlar
resimdeki bacak çantasından aldım 7,97 USD , 21 09 sipariş tarihim az önce teslim aldım , çok kullanışlı yani sadece cüzdan telefon ruhsat vb şeylerin dışında daha çok yeri var , disk kilidinden tut neredeyse cep tipi yağmurluğa ya da yedek t-shirte kadar sığdırabilirsiniz.
Tavsiye ederim.
http://tr.aliexpress.com/item/Black-Drop-Leg-Motorcycle-Cycling-Fanny-Pack-Waist-Belt-Bag-SH-DA/1456792097.html
-
rsinan adlı üyeden alıntı
Bacakta gezdirme için biraz büyük gibi geldi bana..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Bisiklet için alıyorsan al tabii ancak motosiklet ile elinde bunlar varken 50 60 km hizla dahi düşmeni istemem. Bayaaa bildiğin parmak uçları yarılıyor çünkü insanın.
Ürünler 20 gün ila 1 ay arasında teslim edilir genelde.
-
Bisiklet için alıyorsan al tabii ancak motosiklet ile elinde bunlar varken 50 60 km hizla dahi düşmeni istemem. Bayaaa bildiğin parmak uçları yarılıyor çünkü insanın.
Ürünler 20 gün ila 1 ay arasında teslim edilir genelde.
Yazlık dahi olsa tam parmak olsun diyorsunuz öyle mi?
Peki uygun fiyatlı bir öneriniz var mı?
-
EthanHunt adlı üyeden alıntı
Yazlık dahi olsa tam parmak olsun diyorsunuz öyle mi?
Peki uygun fiyatlı bir öneriniz var mı?
Kesinlikle yarım parmak önermiyorum. Uygun fiyatlı ürün olayına birşey diyemeyeceğim. Ben hep bahsettiğim gibi kominenin ürünlerini alıyorum. Bana göre fiyat performans olarak oldukça uygun. Sana bir başka ürün uygun gelecektir. O yüzden konu hakkında pek yorum yapamıyorum
-
Kesinlikle yarım parmak önermiyorum. Uygun fiyatlı ürün olayına birşey diyemeyeceğim. Ben hep bahsettiğim gibi kominenin ürünlerini alıyorum. Bana göre fiyat performans olarak oldukça uygun. Sana bir başka ürün uygun gelecektir. O yüzden konu hakkında pek yorum yapamıyorum
Evet komine eldiven çok kaliteli görünüyor. Kargo dahil en ucuz eldiven 28$. Yarım parmak eldiveni sırf sinyal düğmesini rahat kullanmak için kullanıyorum. Tam eldiven sinyali kapatana kadar deli ediyor. Bide aklımı sinyalden alamıyor arada düğmeye bakıyorum, rahatsız bir durum. Acaba baş parmağı ucundan kessem mi ;)
-
[URL="http://goo.gl/bLycMg[/URL]
bu cantadan siparis eden/kullanan var mi?
-
ilkeronat adlı üyeden alıntı
http://goo.gl/bLycMg
bu cantadan siparis eden/kullanan var mi?
Çok baktım, sırt çantası olarak da kullanılabiliyor olsa affetmezdim yerine daha küçük bacağa bağlanabilen depoüstü çanta aldım
-
http://goo.gl/wThz2E
bu paraya bu ürün için ne diyorsunuz arkadaşlar.
-
O fiyata o kameranın oyuncağını alırsın anca. Hani kamera olsa bile 2 megapiksel felandır hiçbir işe yaramaz yani.
-
furkanuc adlı üyeden alıntı
O fiyata o kameranın oyuncağını alırsın anca. Hani kamera olsa bile 2 megapiksel felandır hiçbir işe yaramaz yani.
bu yorumu neye istinaden yaptın. ürünün normal fiyatı 75-80 dolar civarında, şu anda indirimde olduğu için bu fiyat. yarın indirim
bitiyor.
bir de sadece gümüş rengi için geçerli bu fiyat, siyah renk istersen 72.39 dolar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler