AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri
Reklamlar
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Hudson deriden aldığım 100 liralık eldivende bi işe yaramaz bileği iyi sarmıyor parmak eklemlerinin olduğu yerde uydurukdan koruma var başka numarası yok burdan alacağım 100 liralık eldiven yerine aliexpressden alırım daha iyi hem alpinestars kullanıyoruz diye şeklimiz olur
İki yanlis bi dogru etmiyor malesef. Ben uyarimi yapayim da sekilci motorcular ne yaparsa yapsin.
Reklamlar
-
AliExpress Güncel Kampanyaları #02.10.2015 #SOOCOO Action Camera
► SOOCOO Action Camera Fiyat: $78.68 - $128.43
LİNK: http://goo.gl/yXJaUn
Link çalışmıyorsa Ad.Block eklentisini devre dışı bırakıp tekrar deneyiniz.
-
-
Bu linklerdeki gibi motorun farını beyaz rahatsız etmeyen led yapılabilecek bir ampul var mı ucuza
-
saat pili gibi ufak pillerle çalışan led ampullerden arıyorum.
var mıdır bu şekilde, tek veya ikili üçlü ledler, çok ufak boyutta olması tercihimdir.
janta yapıştırıcam
-
Bu siteden bende sıklıkla alışveriş yapmaktayım sana danışayım dedim. Spor yaparken yada motor kullanırken cep telefonumuzu içine koyabileceğimiz kol bantlarından(kılıf) var mı? Bildiğin duyduğun gördüğün varsa link paylaşır mısın?
-
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Bu siteden bende sıklıkla alışveriş yapmaktayım sana danışayım dedim. Spor yaparken yada motor kullanırken cep telefonumuzu içine koyabileceğimiz kol bantlarından(kılıf) var mı? Bildiğin duyduğun gördüğün varsa link paylaşır mısın?
http://www.aliexpress.com/item/Waterproof-Sport-Armband-For-Samsung-Galaxy-S3-S4-S5-Phone-Bag-Entertainment-Accessories-With-Adjustable-Tune/32250926765.html?spm=2114.031010208.3.3.evZEHA&ws_ ab_test=201556_3,201527_1_48_71_72_73_74_75,0_0
-
ilkeronat adlı üyeden alıntı
Ovv tam olarak aradığım şey buydu çok teşekkür ediyorum.
-
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Ovv tam olarak aradığım şey buydu çok teşekkür ediyorum.
s5 s6 felan için bu ama haberiniz olsun
-
Teşekkürler çok faydalı konu..
-
Arkadaşlar China Post Registered Air Mail takip kodum var nasıl takip edicem ürünü kendi sitesine giremedim china post un
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar China Post Registered Air Mail takip kodum var nasıl takip edicem ürünü kendi sitesine giremedim china post un
Pttnin sitesinden ayrıca 17track.comdan takip edinilebilir chına post sevk etmediyse şimdilik görünmeyebilir googleye chınapost yazıp çıkan sitelerden araştırabilirsiniz
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Pttnin sitesinden ayrıca 17track.comdan takip edinilebilir chına post sevk etmediyse şimdilik görünmeyebilir googleye chınapost yazıp çıkan sitelerden araştırabilirsiniz
Ayrıca 17Track android uygulaması da mevcut. Postada ki değişikliklerin bildirimi geliyor.
-
İlk siparişimi verdim bakalım gelecek mi
"Motosiklet yumuşak sele kılıfı - sele güneşlik hediyeli - bol çeşit Fiyat: $8.75 yerine $7.44"
-
fedos adlı üyeden alıntı
İlk siparişimi verdim bakalım gelecek mi
"Motosiklet yumuşak sele kılıfı - sele güneşlik hediyeli - bol çeşit Fiyat: $8.75 yerine $7.44"
Son 2 ayda 56 ürün sipariş etmişim. 5 parça yolda 51 ürün geldi.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
gurkanerkan adlı üyeden alıntı
Ayrıca 17Track android uygulaması da mevcut. Postada ki değişikliklerin bildirimi geliyor.
china air post göremedim sitede uygulamaya bakayım bide
-
china air post göremedim sitede uygulamaya bakayım bide
17track global gonderi takip sitesi zaten. Sadece ortadaki resime mouse getirdiğinde çıkan büyüteç işarwtine basıp gonderi kodunu yazacaksin. Site icerisinde chine air postu bulmaya calismana gerek yok yani
-
yunusus adlı üyeden alıntı
17track global gonderi takip sitesi zaten. Sadece ortadaki resime mouse getirdiğinde çıkan büyüteç işarwtine basıp gonderi kodunu yazacaksin. Site icerisinde chine air postu bulmaya calismana gerek yok yani
tamamdır çinçe yazmışlar ama çevirttirdim daha şangaydaki bürodaymış
-
tamamdır çinçe yazmışlar ama çevirttirdim daha şangaydaki bürodaymış
Daha bi bismillah hele bi 20 gün olsun. Gelmeyecekmiki telaşına düş ondan sonra gelir ))
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Daha bi bismillah hele bi 20 gün olsun. Gelmeyecekmiki telaşına düş ondan sonra gelir
))
telaşım yokta kışlık eldiven biranönce gelse eski eldivenim pek rahatsız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler