Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
39. sayfa BirinciBirinci ... 293738394041 ... SonuncuSonuncu

AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

REKLAM ALANI
    toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Dr. Fatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizce bu mont alınır mı ?

http://i.hizliresim.com/81by9d.jpg

LİNK
    alınmaz. kaza yapan arkadaş oldu kol kısımları param parça oldu. koruma adına sıfır diyebilirim.
    Dr. Fatih bunu beğendi.
    Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    bu revit fly eldiven orjinal mi acaba ya, fiyat çok uygun

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------

Alıntı chetaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20 gün önce sipariş vermiştim, bugün elime ulaştı.

Ürün göründüğünden daha oturaklı ve güven verici. Oldukça kalın bir plastiği var - ağırlığı yaklaşık 370gr. - ve ayrıca iç kısmında, o plastiğin içinde tel şeklinde çelik çubuklar var.

Bir diğer iyi özelliği; fren manetine denk gelen kısmı ileri-geri istediğiniz pozisyona göre ayarlayabiliyorsunuz.

"İyi ki sipariş vermişim" dedim ürünü görünce.

Ben, başka bir satıcıdan yaklaşık 18 $'dan aldım, bugün baktım zam yapmış satıcı, şu anda fiyat 25,58$ olmuş.

Aynı ürünü başka bir satıcıda 15,30$'a buldum, almak isteyen olursa link'i burada; http://www.aliexpress.com/item/Newest-2015-CROC-LOCK-MOTORCYCLE-SCOOTER-HANDLEBAR-THROTTLE-GRIP-LOCK-SECURITY-LOCK-motorcycle-accessories-Fits-Most/32419963241.html?spm=2114.13010308.0.72.FII7i2
    manet alyan ile rahatça sökülebilen birşey, pek bi anlamı yok bu kilidin bence.

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Alıntı RedCBR125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun 18 gün geçti hala para yatmadı.Satıcıya mesaja attım dönüş yapmadı.Aliexpress e nasıl mesaj atacağımı bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba, bizim para güme gitti galiba...
    ..........

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    ..........
    http://www.aliexpress.com/help/newContactUs.htm

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Alıntı Dr. Fatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizce bu mont alınır mı ?

http://i.hizliresim.com/81by9d.jpg

LİNK
    bence çakmadır hocam hiç bulaşmayın.
    Dr. Fatih bunu beğendi.

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    açıklama larında PU leder yazanlar bizim bildiğimiz suni deridir.korumalarına bişey diyemem fakat bırakın yere düşüp sürtünmeyi kuvvetli asılıp elinizle bile yırtabilirsiniz.Ancak rüzgardan korur.
    Dr. Fatih bunu beğendi.

Motosikleti
    MT07

Motosikleti
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.aliexpress.com/help/newContactUs.htm
    Hocam bu linkten iletişime geçiyorum sonuca ulaşamıyorum. Benim param kesildi, ardından satıcı elinde ürün olmadığını söyledi order closed oldu.

Satıcı paran sana geri yatacak dedi.18 gün geçti hala yatmadı. Linkten iletişim kuruyorum bana bankaya yollamış bankanız ile iletişime geçin diyorlar. Bankaya yollansa anında hesabımda görmem lazım dedim. Bankayla iletişime geçin paranız bankada bekletiyliyor dediler ve bankayı arayın diye tekrarladılar.

Bankayı aradım, bankadan hesabıma herhangi bir paranın yatmadığı söylendi. Yatsa zaten 18 gün geçmiş çoktan hesabınıza geçerdi dendi.

185 TL yalan oldu galiba. Nereye şikayet etsem bilemedim.

ahmetunuver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Modenas GT135
    Hocam bu linkten iletişime geçiyorum sonuca ulaşamıyorum. Benim param kesildi, ardından satıcı elinde ürün olmadığını söyledi order closed oldu.

Satıcı paran sana geri yatacak dedi.18 gün geçti hala yatmadı. Linkten iletişim kuruyorum bana bankaya yollamış bankanız ile iletişime geçin diyorlar. Bankaya yollansa anında hesabımda görmem lazım dedim. Bankayla iletişime geçin paranız bankada bekletiyliyor dediler ve bankayı arayın diye tekrarladılar.

Bankayı aradım, bankadan hesabıma herhangi bir paranın yatmadığı söylendi. Yatsa zaten 18 gün geçmiş çoktan hesabınıza geçerdi dendi.

Hesabınıza değil de kredi kartınıza yatar, kredi kartınızın hareketlerine bakın yanında + işareti olması lazım..

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet

hocam bankaların gelen parayı hesabına aktarmaları için 1 hafta ila 1 ay arasında bekletme süreleri olabiliyor.
    mesela bende enpara ile paypal üzerinden yaptığım alışverişlerde fcmotodan iade almıştım, adamlar paypala iade ettiler, paypal da parayı enpara hesabına gönderdi ancak benim bankadaki hesaba yansıması 1 haftayı buldu.

mrt20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı StiF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla ona bende bileniyorum yazlık kullanım için.Kullanan birisi yorum yapsada saldırsak =)
    Yorum yapan olmadığına göre alanda yok sanırım. Zaten şimdi sipariş versek 1 ayda anca gelecek.
    En iyisi karambole siparişi verip geçmek. Ne çıkarsa artık

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X

Arkadaşların da dediği gibi, kredi kartı güncel hareketlerine ya da günü geçti ise hesap ekstresine bakın, +185 tl alibaba london gibi bir şey yazar.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016

mrt20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Korumaları var tabiki. Ama yazlık mont sonuçta genelde zayıf olur korumalar. Bu fiyatada çok fazla bişey beklememek gerek sanırım.
    Ben mevsimlik montumla binemediğimden dolayı buna bakıyorum. Terden ölüyorum sıcakta.
    Fiyatıda uygun. Yoksa tişörtle biniyorum o daha kötü.

Motosikleti
    Alıntı Olcay Avşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşların da dediği gibi, kredi kartı güncel hareketlerine ya da günü geçti ise hesap ekstresine bakın, +185 tl alibaba london gibi bir şey yazar.
    Bankayı aradım banka bana "20 gün geçmiş, eğer parayı geri yollamış olsalardı çoktan hesabınıza geçmiş olurdu." diyor.

Bir keresinde hatalı bir ürün için bana para iadesi yapmışlardı, o para 3 gün içinde hesabıma yatmıştı.

He birde kredi hesabım yok normal maaş hesabı ve avans hesabı var 2 sinde de yatmamış hesap dökümüne de baktım yok. Ufak tefek şeyler aldım sorun yaşamadım 185 Liralık ürün almaya niyet ettik para yalan oldu

Motosikleti
    Honda NC 750X
    bak hala banka hesabı diyorsun, alışverişi kredi kartıyla yaptın. Kredi kartı hareketlerine bak.

Drayke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6N
    merhaba arkadaslar.
    yaklaşık olarak 10 gün önce sipariş verdiğim komine mont geldi. acıkcası cok şaşırdım cok hızlı geldi.
    satıcıya 100 dolar altında fatura yazın demiştim 90 dolar yazmışlar lakin 60 lira gümrük vergisi cıktı ödedim ve teslim aldım.
    fakat ürünün koruma ekipmanları 8 parca iken 2 sini unutmuşlar,boyun koruma ve gögüs pedinin biri cıkmadı paketten.
    bu konuda indirimmi isteyeyim yoksa eksik ürünleri göndermelerinimi isteyeyim,nasıl bir yola başvurayım.

mont yakinen incelediğimde gercekten cok kaliteli,ülkemizde satılan üst segment markaların 1000-1500 tl lik ürünlerine muadil diyebilirim.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Motosikleti
    Alıntı Olcay Avşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak hala banka hesabı diyorsun, alışverişi kredi kartıyla yaptın. Kredi kartı hareketlerine bak.
    Hocam para maaş hesabımdan kesildi, kredi kartım yok. Maaş hesabıma avans kredi hesabı açmışlardı ama para maaşımın olduğu yerden kesilmişti.

2 yere de iade yapılmamış.Bankanın müşteri hizmetleri de bana aynı şeyi söyledi yani iade olmamış şuan için dedi.10 gün daha bekleyeyim bakalım umarım iade olur. Bu arada yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim...

Motosikleti
    Honda NC 750X
    aliexpress ile iletişime geç, sorun kredi kartı olmaması sanırım.

paran kaybolmaz, mutlaka alırsın

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    arkadaşlar zahmet olmassa şu numaraya bi bakın be benim mont gelmedi gitti 1 ay oldu nerdeyse hiç bu kadar geç kalmazdı :(

RM690641678CN

39. sayfa BirinciBirinci ... 293738394041 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler