açıklama larında PU leder yazanlar bizim bildiğimiz suni deridir.korumalarına bişey diyemem fakat bırakın yere düşüp sürtünmeyi kuvvetli asılıp elinizle bile yırtabilirsiniz.Ancak rüzgardan korur.
Hocam bu linkten iletişime geçiyorum sonuca ulaşamıyorum. Benim param kesildi, ardından satıcı elinde ürün olmadığını söyledi order closed oldu.
Satıcı paran sana geri yatacak dedi.18 gün geçti hala yatmadı. Linkten iletişim kuruyorum bana bankaya yollamış bankanız ile iletişime geçin diyorlar. Bankaya yollansa anında hesabımda görmem lazım dedim. Bankayla iletişime geçin paranız bankada bekletiyliyor dediler ve bankayı arayın diye tekrarladılar.
Bankayı aradım, bankadan hesabıma herhangi bir paranın yatmadığı söylendi. Yatsa zaten 18 gün geçmiş çoktan hesabınıza geçerdi dendi.
185 TL yalan oldu galiba. Nereye şikayet etsem bilemedim.
hocam bankaların gelen parayı hesabına aktarmaları için 1 hafta ila 1 ay arasında bekletme süreleri olabiliyor.
mesela bende enpara ile paypal üzerinden yaptığım alışverişlerde fcmotodan iade almıştım, adamlar paypala iade ettiler, paypal da parayı enpara hesabına gönderdi ancak benim bankadaki hesaba yansıması 1 haftayı buldu.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Korumaları var tabiki. Ama yazlık mont sonuçta genelde zayıf olur korumalar. Bu fiyatada çok fazla bişey beklememek gerek sanırım.
Ben mevsimlik montumla binemediğimden dolayı buna bakıyorum. Terden ölüyorum sıcakta.
Fiyatıda uygun. Yoksa tişörtle biniyorum o daha kötü.
Bankayı aradım banka bana "20 gün geçmiş, eğer parayı geri yollamış olsalardı çoktan hesabınıza geçmiş olurdu." diyor.
Bir keresinde hatalı bir ürün için bana para iadesi yapmışlardı, o para 3 gün içinde hesabıma yatmıştı.
He birde kredi hesabım yok normal maaş hesabı ve avans hesabı var 2 sinde de yatmamış hesap dökümüne de baktım yok. Ufak tefek şeyler aldım sorun yaşamadım 185 Liralık ürün almaya niyet ettik para yalan oldu
bak hala banka hesabı diyorsun, alışverişi kredi kartıyla yaptın. Kredi kartı hareketlerine bak.
merhaba arkadaslar.
yaklaşık olarak 10 gün önce sipariş verdiğim komine mont geldi. acıkcası cok şaşırdım cok hızlı geldi.
satıcıya 100 dolar altında fatura yazın demiştim 90 dolar yazmışlar lakin 60 lira gümrük vergisi cıktı ödedim ve teslim aldım.
fakat ürünün koruma ekipmanları 8 parca iken 2 sini unutmuşlar,boyun koruma ve gögüs pedinin biri cıkmadı paketten.
bu konuda indirimmi isteyeyim yoksa eksik ürünleri göndermelerinimi isteyeyim,nasıl bir yola başvurayım.
mont yakinen incelediğimde gercekten cok kaliteli,ülkemizde satılan üst segment markaların 1000-1500 tl lik ürünlerine muadil diyebilirim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Hocam para maaş hesabımdan kesildi, kredi kartım yok. Maaş hesabıma avans kredi hesabı açmışlardı ama para maaşımın olduğu yerden kesilmişti.
2 yere de iade yapılmamış.Bankanın müşteri hizmetleri de bana aynı şeyi söyledi yani iade olmamış şuan için dedi.10 gün daha bekleyeyim bakalım umarım iade olur. Bu arada yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim...
aliexpress ile iletişime geç, sorun kredi kartı olmaması sanırım.
paran kaybolmaz, mutlaka alırsın
arkadaşlar zahmet olmassa şu numaraya bi bakın be benim mont gelmedi gitti 1 ay oldu nerdeyse hiç bu kadar geç kalmazdı :(
RM690641678CN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)