Eldiven sağlam ama cırtları çok çabuk bozuluyor
Eldiven sağlam ama cırtları çok çabuk bozuluyor
15' laptop girer büyük ihtimalle , laptop koyma yeri var , önde telefon yada hgs cüzdan koymak için ektra takıp çıkan aparat var ,yağmurluk var
http://tr.aliexpress.com/store/product/Racing-backpack-motorcycle-bag-multi-function-backpack-helmet-bag-Knight-package-free-shipping/1334098_2031478957.html
Arkadaşlar benim şansıma mıdır bilmem 6 7 ürün aldım,süreleri doldu çoğunun dispute açtım artık 1 tane bile mi gelmez arkadaş? Neyse 1 disputem onaylanmış dün para karta hala aktarılmadı ne zaman geçer ortalama
@Ege22
Ptt ye gidip adınıza kargo var mı diye sorun bence.Ben 6 tane siparis verdim en geçi 20 günde geldi.
Benimde aldığım 3 ürün hala gelmedi 30-40 gün bir süre geçti. 7 gün gibi bir süre kaldı. Önce iletişime geçip daha sonra dispute açmayı düşünüyorum. Tek anlamadığım ürünlerin ikisi 13 martta Türkiye'ye girmiş olmasına rağmen hala gelmedi.
benım elıme en gec surede ulasan bır tshırt oldu. 3,5 ayda geldi :D
Ortalama 2 3 aylık olan 6 7 alışverişimden hiç biri gelmedi ve 5 gün kala disputeleri acip para iadesi aldım,bugun pttye sormaya gittim kapiniza birakilir burda olmaz yok dedi bakmadi bile iceri 1 2 ay daha bekliycem gelirse alışverişe devam yoksa benim için daha başlamadan bitti aliexpress :D
Bu fiyatları görünce, ülkemizde nasıl kazıklandığımızı görüyoruz.
Yaşasın serbest ekonomi ve tam rekabet piyasası...
Kaliteli bir dizlik önerebilecek olan var mı? Yada Komine'nin jean pantolonu da olabilir iyi bir satıcıda. Sanırım Komine pantolonlar orjinal değil ancak orjinale yakın diyebileceğiniz bir ürün var mı?
Aksine kominelerin tamami orjinal
Arkadaşlar bu Komine lerin kalitesi nasıldır? Ölçüler nasıl geliyor... .?
Fiyat gayet makul, lakin örneğin tech90 veya riderDenim ile karşılaştırabilen oldu mu? ... Birde bu satıcının sitesinde Revit ceketler var... Türkiyeye göre oldukça uygun fiyat... Orjinal mi sizce ?....
Motorun arkasına takılıyor,
Sizi takip eden 1 metre genişliğinde lazer ışığı
Geçenlerde yolda gördüm ilginç bir şey
Paylaşayım dedim
%50 indirimde 2.30$
http://m.aliexpress.com/item/3255219...aff_platform=y
MERHABA
FREN DİSKİ ALAN VARMI?
HAYABUSA İÇİN DÜŞÜNÜYORUM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)