Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
29. sayfa BirinciBirinci ... 19272829303139 ... SonuncuSonuncu

AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

REKLAM ALANI
    Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    motosikelt aksesuarlarına baktım sitede de 35 40 tl zaten fiyat hani 35 tl lik prosev marka dizikten daha mantıklı olacğaın düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Romedon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikelt aksesuarlarına baktım sitede de 35 40 tl zaten fiyat hani 35 tl lik prosev marka dizikten daha mantıklı olacğaın düşünüyorum.
    hangi site?
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

gorkemerden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C6 Shadow
    Eğer almaya karar verirsen Seller's Shipping Method'u tercih etme. Takip numarası veriyor ama takip edemiyorsun, ürün gelmiyor, kayboluyor vs. Bence 2.07$ daha öde ve China Post Air Mail ile al. Hem daha çabuk gelir hem de takip olanağın olur.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250(ABS)'14
    Bu dizliği daha önce aldım ama kullanmadan sattım, çok ince bir plastik, bağlantı noktaları kopacakmış gibi, koruycağını düşünmüyorum.

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Türkiye'de de o fiyata dizlikler var arkadaşım bence riske girme ve görerek al derim. Bir de biraz bütçe zorlayıp biraz daha kaliteli alman senin yararına. motosiklet aksesuarlar, motoavm, feyizoğlu, motomax hepsinde var

Motosikleti
    Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi site?
    motosikletaksesuarları.com

Alıntı mlhzrdm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu dizliği daha önce aldım ama kullanmadan sattım, çok ince bir plastik, bağlantı noktaları kopacakmış gibi, koruycağını düşünmüyorum.
    ozaman almam sağol dostum

Alıntı shadowmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye'de de o fiyata dizlikler var arkadaşım bence riske girme ve görerek al derim. Bir de biraz bütçe zorlayıp biraz daha kaliteli alman senin yararına. motosiklet aksesuarlar, motoavm, feyizoğlu, motomax hepsinde var
    öyle yapacağız artık

mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    selam dostum !aliexpressten ben çok şey aldım bu güne kadar ,herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım,resimdeki dizliklerin görüntüsü güzel bencede alına bilir,bir arkadaşımız aynı paraya türkiyedede var demiş doğru söylüyor resimdeki gibi çok güzel görünüşlü olmaya bilir ama önemli olan dizi korumaksa ve 1-2 ay beklemektense bencede ülkemizden almanı tavsiye dederim,saygılar...

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostums en bu ürünle ali expressteki ürünü karşılaştırma.
    http://www.motosikletaksesuarlari.co...ruma_3125.html

http://www.motosikletaksesuarlari.co...lik_13042.html
    bu ürünü aliexpessteki ürünle karşılaştır. bu bence daha iyi aliexptestekinden. ama fiyat az da olsa biraz daha pahalı.

Bu dizlikler korumuyor dizi. çünkü ben de dahil hepimiz pantolonun üstüne taktığımız için bir düşmede yana kayıyor. o yüzden ne alırsan çok bişey bekleme. güvenme.

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Aliexpresten mont aldım. Normalde m beden kullanırım. Fakat gelen s gibiydi. Kollar dar beden dar vs. Malzeme kalitesi iyi fakat ya çok büyük ya çok küçük oluyor. Yaklaşık 40 kalem malzeme siparişi verdim şimdiye kadar. Bunların 10 tanesi gelmedi, para iadesi aldım. Birde 60 günde gelen malzemeler ve geçen malzemeler var. Satıcı sen istemesende teslimat tarihi geçince koruma süresini uzatıyor. Sonra bekle Allah bekle. Ben birdaha Aliexpresten sipariş vermem. Geek diye bir site var. Aliexpresten biraz daha pahalı fakat site hem daha güvenli hemde daha çabuk teslimat yapıyor. Birde cargo bilgileri neredeyse günlük giriliyor. Hatta sana aynı dizliğinde linkini vereyim.

https://www.wish.com/geek/m/c/554adc11ff561a12331512e6

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

https://www.wish.com/geek/m/c/54ef2716d55e5d06e935ecc9

Bundan alıp güzel bir pantolonun içine sabitlemek daha mantıklı geliyor.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift

Aliexpress !!!

Selamın aleyküm ben aliexpress den alışveriş yapmayı düşünüyorum fakat paypal geçerlimi onu bilmiyorum ve aliexpres güvenlimidir ben10-15 dolarlık 5-6 parça 30-40 dolarlık 2-3 parça alıcam hepsini bi anda alıcam sıkıntı olur mu ama hepsi farklı satıcıdan 9-10 parça bişey alıcam yani sıkıntı cıkarmı toplam 150 dolar felan cıkar sizce sıkıntı cıkarmı ve paypal geçerlimi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

Unuttugum bişey daha gümrüğe takılınca noluyo sahibiyle ilteişime nasıl geçeriz para iadesi oluyomu veya gümrükte kalınca parasını ordakiler ödüyomu yoksa biz felan gidiyozmu ben kayseri oturyom gümrük nerde bana bi anlatın şu olayları ya yardımınız lazım abilerim aplalarım kardeşlerim

Aliexpress de paypal ile ödeme yok hocam, Gearbest ten alışveriş yapabilirsiniz.

Edit: Gümrüğe takılırsa gönderiniz, tarafınıza posta ile iletilir, bağlı bulunduğunuz ptt şubesinden gümrük vergisini ödeyerek alırsınız paketinizi.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    peki ebay dan yapılıyo ebay güvenilirmi ordan alıyımmı ?

truck123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift 125
    1 2 ayda gelmez turkiyeden al bence

volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    ebay üzerinden paypal ile ödeme yaptım. 14 ocakta postaya verildi bugün elime geçti. 2.5 hafta.

Emreköktürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 X
    Daha öncede bir çok kez alışveriş yaptım Aliexpressten kredi kartında alışveriş merkezî LON yanı İngiltere olarak çıkar yanı uzakdoğu sitesi değildir .sadece oradan alacağın urunlerin kalitesi evet tartışılır ,ilave olarak standart gönderim seçerseniz teslimat hayli uzun oluyor alışverişe karar verirseniz de reytingi yüksek ve olumlu yorumlar almış tedarikçi daha güvenlidir. Ben ilave olarak ta İngilizce yazışa bilecegim tedarikçi seçiyorum mal bedelini düşük yazdıkları içinde gümrük te takılma sorunu olmamakta ( en azından şimdiye kadar)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Alıntı AKIN17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aliexpress de paypal ile ödeme yok hocam, Gearbest ten alışveriş yapabilirsiniz.

Edit: Gümrüğe takılırsa gönderiniz, tarafınıza posta ile iletilir, bağlı bulunduğunuz ptt şubesinden gümrük vergisini ödeyerek alırsınız paketinizi.
    Neden bilip bilmeden yanlış bilgi veriyorsunuz! Ben sürekli paypal ile alışveriş yapıyorum.

Motosikleti
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aliexpresten mont aldım. Normalde m beden kullanırım. Fakat gelen s gibiydi. Kollar dar beden dar vs. Malzeme kalitesi iyi fakat ya çok büyük ya çok küçük oluyor. Yaklaşık 40 kalem malzeme siparişi verdim şimdiye kadar. Bunların 10 tanesi gelmedi, para iadesi aldım. Birde 60 günde gelen malzemeler ve geçen malzemeler var. Satıcı sen istemesende teslimat tarihi geçince koruma süresini uzatıyor. Sonra bekle Allah bekle. Ben birdaha Aliexpresten sipariş vermem. Geek diye bir site var. Aliexpresten biraz daha pahalı fakat site hem daha güvenli hemde daha çabuk teslimat yapıyor. Birde cargo bilgileri neredeyse günlük giriliyor. Hatta sana aynı dizliğinde linkini vereyim.

https://www.wish.com/geek/m/c/554adc11ff561a12331512e6

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

https://www.wish.com/geek/m/c/54ef2716d55e5d06e935ecc9

Bundan alıp güzel bir pantolonun içine sabitlemek daha mantıklı geliyor.
    valla aliexpresten güvenli değil.Aliexpress ne olursa olsun herşeyimgeldi şimdiye kadar. hatta bazıısnın aprasını iade aldım yine de geldi.

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden bilip bilmeden yanlış bilgi veriyorsunuz! Ben sürekli paypal ile alışveriş yapıyorum.
    Aliexpress te paypal yok. Doğru bilgi vermiş.
    Kredi kartı , webmoney westernunion i Alipay vs.

Ben bugüne kadar aliexpressten hep kredi kartı ile alışveriş yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Gelmeyen üründe iademide aldım isterseniz enpara vs. gibi kartlarlada yapabilirsiniz.

Paypal geçenler
    gearbest , miniinthebox, lightinthebox ,dx.com , buyincoins , focalprice , ebay . Bu sitelerden de ben veya en az bir arkadaşım alışveriş yapmıştır

Motosikleti
    yamaha
    ben geçen ebay dan bot aldım 12. gün elime geçti. ve yıllardır ebay dan paypal aracılığı ile alış veriş yaparım ikinci el parçalar dahil , adam gibi satıcı profili olan satıcıdan alırsan sıkıntı yaşamassın,ki ben yaşamadım.

erreguay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aliexs kullanıyorum ben geçen sj4000 için su altı kılıf aldım 3 dolara 2 ayda geldi

Sanal kart kullanın bu tip alış verişlerde. O an limin koyuyosun çektimi limit 0 lanıyo.

Bide mal gelmezse süre uzat. Ben kamera case için 40 gün e yakın uzattım. Gelmiceni anlarsan paranı geri almak için başvuruyosun. Kaçırırsan süreyi mal gelmediği halde paranı alırlar.

Şimdi yan plakalık sparişi verdim onu bekliyorum.

29. sayfa BirinciBirinci ... 19272829303139 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler