Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

REKLAM ALANI

Motosikleti
    klr650-R25-600RR
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Montaj parcalari takim halinde satiliyor genelde. Su gecirmez kabi podu sehpasi cirti banti alayi takiminin icinde oluyor
    doğrudur hocam ama ince parçalar varmış mesela titreşim önleyici vs gibi. motora bağlayıp motorda da iz kalsın istemiyorum o yüzden ne yapıp ne almalıyım bunun cevabını alırsam daha iyi olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    bu ürün araba için. Motosiklet kullanımının uygun olacağını düşünmüyorum. Rüzgara dayanamaz ve olur da bir itin çekip almasına dayanamaz

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    http://http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-Motorcycle-Headlight-Lamp-125W-Motorbike-3000LMW/32321390736.html?spm=2114.031010208.6.5.3Oy2It&s=p
    Buundan 4 adet spariş versem 48 dolar yapıyor gümrükte sorun yaşarmıyız 4 adet olduğu için

Motosikleti
    klr650-R25-600RR
    http://tr.aliexpress.com/item/High-Q...459635168.html bu ürünün güvenilirliği nasıldır bilgisi olan var mıdır?

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet

Motosikleti
    klr650-R25-600RR
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zımbırtı pek sağlıklı tutunamaz, en iyisi yapıştırmak.
    hocam yapıştırıcam da daha sonra sökmem gerekirse çift taraflı bant sıkıntı çıkarır mı bana?

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    Alıntı r48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam yapıştırıcam da daha sonra sökmem gerekirse çift taraflı bant sıkıntı çıkarır mı bana?
    3M in orjinal yapışkanı olursa sıkıntı çıkarmaz diğer çakma ürünler ısı değişikliğinden zamanla bozulabiliyor .Yapışkanı çıkartırken çok dikkat etmek lazım malum çok güçlü bir şey öyle ha diyince çıkmıyor yüzeyi çizmemek önemli

Motosikleti
    klr650-R25-600RR
    Alıntı mertky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3M in orjinal yapışkanı olursa sıkıntı çıkarmaz diğer çakma ürünler ısı değişikliğinden zamanla bozulabiliyor .Yapışkanı çıkartırken çok dikkat etmek lazım malum çok güçlü bir şey öyle ha diyince çıkmıyor yüzeyi çizmemek önemli
    işte nasıl çıkarırız hocam bana önemli olan :D var mı bunun bir yolu ürünü?

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    yapılabilecek en iyiy şey ısıtmaktır çizmeyecek bir aletlede yapışkanı ufak ufak kaldırırsanız izi kalmaz ben aynı şekilde kaskımdan sökmüştüm sorun olmadı

Sökmeden önce ve sökme sırasında bol WD40 kullanarak çıkarabilirsiniz.

Motosikleti
    klr650-R25-600RR
    Alıntı mertky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapılabilecek en iyiy şey ısıtmaktır çizmeyecek bir aletlede yapışkanı ufak ufak kaldırırsanız izi kalmaz ben aynı şekilde kaskımdan sökmüştüm sorun olmadı
    Alıntı chetaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sökmeden önce ve sökme sırasında bol WD40 kullanarak çıkarabilirsiniz.
    çok teşekkürler. rahatladım motosiklete rahatlıkla yerleştirebilirim kameraları

western - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 125 Ace
    Ferhat Kars kardeşim...
    Ben 2 aydır o çizmeleri kullanıyorum.... bi sıkıntı yok.... ama gümrükte 55 lira gibi vergi verdim... vergisiz almanın yolları da var. Faturada fiyatı düşük göstertmen lazım... gelelim bota... benim ayaklarım normalde hem çok geniş hem de bacaklarım kalındır... 45 numarayı sipariş ettim... ilk kullanımlarda bot sığmadı ama şimdi fena değil... ama tavsiye istersen... eğer istanbulda yaşıyorsan git bir firmaya. Daha yumuşak ve kullanışlı hem de hemen hemen aynı fiyata botlar var....

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Arkadaşlar merhaba. Bi heriften ürün aldım, ürün bana gelmedi. Dispute açtım, oda full refund yapıcam dedi bende accept dedim. Oysa ki herif 0 refund yapmış, yanlışıkla kabul ettim. Mesaj attım adama cevap vermedi. Aliexpresse durumu bildirdim bana mail attı şimdi ama ne yazdığını tam anlayamadım. İngilizcem az çok vardır ama bu ağır geldi. Bi yardımcı olacak var mı çeviri yapmakta?

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Alıntı western adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ferhat Kars kardeşim...
    Ben 2 aydır o çizmeleri kullanıyorum.... bi sıkıntı yok.... ama gümrükte 55 lira gibi vergi verdim... vergisiz almanın yolları da var. Faturada fiyatı düşük göstertmen lazım... gelelim bota... benim ayaklarım normalde hem çok geniş hem de bacaklarım kalındır... 45 numarayı sipariş ettim... ilk kullanımlarda bot sığmadı ama şimdi fena değil... ama tavsiye istersen... eğer istanbulda yaşıyorsan git bir firmaya. Daha yumuşak ve kullanışlı hem de hemen hemen aynı fiyata botlar var....
    aynı bottan bir kardeşime aldık, biz de gümrük verigis bekliyorduk ama 50 kuruş damga vergisi ödedik sadece. posta görevlisi kapıya kadar da getirdi

şu an ki dolar kurunda pek mantıklı değil, gümrük verigis de eklenirse 250 tl maliyeti var.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    saç kurutma makinesi ile ısıtacaksın, o malzeme zaten sakız gibi yumuşayacak, ondan sonra yavaşça sökeceksin. hiç iz kalmayacak.
    youtube da bununla ilgili videolar var.
    https://www.youtube.com/watch?v=0GBvrUR3eYk

Motosikleti
    klr650-R25-600RR
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saç kurutma makinesi ile ısıtacaksın, o malzeme zaten sakız gibi yumuşayacak, ondan sonra yavaşça sökeceksin. hiç iz kalmayacak.
    youtube da bununla ilgili videolar var.
    https://www.youtube.com/watch?v=0GBvrUR3eYk
    hocam müthişsin. kask neysede motorda çıkarırken iz falan kalırsa kötüiyi oldu bunu öğrendiğim

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Yeterli değil. Daha önceden tecrübe ettim. Çabuk kırılıyor. Birde çinden gelen vakumlu yapıştırgaçlı şeyler biz motosiklet sürücülerine pek yaramıyor. Genelde dümdüz, parlak, cam gibi yüzeylere yapışıyor. Boya üzerine güzel yapışanını görmedim. Gopronun orjinal vakumlu aparatı yamuk yüzeylerde bile canavar gibi tutuyor.
    Ducati 1198SP _ RedLove

Motosikleti
    klr650-R25-600RR
    Alıntı enxdesign adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeterli değil. Daha önceden tecrübe ettim. Çabuk kırılıyor. Birde çinden gelen vakumlu yapıştırgaçlı şeyler biz motosiklet sürücülerine pek yaramıyor. Genelde dümdüz, parlak, cam gibi yüzeylere yapışıyor. Boya üzerine güzel yapışanını görmedim. Gopronun orjinal vakumlu aparatı yamuk yüzeylerde bile canavar gibi tutuyor.
    sağolun hocam araştırıyorum hemen. fiyatları da güzelmiş ama maşallah.

27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler