[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Merhaba Konu intercom a dönmüşken bende birşey sormak isterim.
Yaklaşık 2 haftadır linkteki ürünü aldım ve kullanıyorum.
http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Updated-Version-TCOM-SC-W-Screen-BT-Bluetooth-Motorcycle-Helmet-Intercom-Headset-with-FM/32304830619.html
ürün genel olarak çok iyi diyebilirim.
Tek problemim ise radyo ile ilgili, istanbulun göbeginde bile hemen hemen bütün radyo kanalları cızırtılı olarak çekiyor. Çok rahatsız edecek kadar olmasa da insan parazit olmadan radyo dinlemek istiyor nihayetinde. acaba benim intercom'da bir problemmi mevcut yoksa sizinkilerinde radyo çekim performansı bu şekildemi.?
Teşekkürler.
Geçenlerde telefonum için ekran koruyucu sipariş ettim 2 3 tane adam ne takip no verdi nede ben sordum toplamda 3 4 dolarlık bişeydi. Ürünler 21. günde elime ulaştı pakedi bi açtım hepsi kırık, adama sadece ürünlerin resimlerini gönderdim. Hemen mesaj attı bugün aynı ürünlerden kargoya verdim en kısa zamanda elinde olacak diye, bence fazla kasıyorsunuz yok ürünüm nerde? gelecek mi? takip no faln filan...
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Ben olayı şöyle biliyorum, china post devlet postası ve bazı şekillerde yollanan postaları asla takip no vertirtmiyor yada vermiyor, bu yuzden satıcı size başına bişey gelmemesi yada takip edilmesi imkansız oldugu için öyle demiş olabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-motosiklet-icin-sarj-yuvasi-ve-usb-adaptor-bir-arada-253415594/detay/
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Aliexpress'teki satıcılar kendiliğinden takip numarası veriyor.
Geçen gün ebay.com'da birşeyler aldım. Takip numarası istedim eleman ek olarak 7 dolar istedi.
http://tr.aliexpress.com/item/2013-Motorcycle-Gloves-Winter-Warm-Waterproof-Windproof-Protective-Gloves-100-Waterproof-Free-Shipping/1467349342.html?detailNewVersion=2
Sipariş verdiğim ve geldiği günü saymazsak 13 günde elime geçti gayet başarılı.
Arkadaşlar bende aynı ürünün XL bedeninden bir çift fazla var. Önce XL almıştım, sonra XXL alıp bununla daha rahat ettim.
XL yatıyor, işinize yarayabilir.
İstanbul Bağcılardayım. Beklemeyeyim direkt alayım diyen varsa ilan fiyatı olan 40 liraya veririm.
Veya görmek sonrasında sipariş vermek isteyen varsa gösterebilirim de.
Ama ellerim üşümüyor desem yalan olur. Hava 10 derece altına düştüğünde üşüyor.
Dipnot: 13 gün oldukça iyi bir süreymiş. Bana siparişlerin ortalama gelme süresi 3 hafta. arada 6 hafta olanlar da çıkıyor
koruma süresinin uzatmaları demek bana gelecek olan ürünün kargo süresimi oluyor ? dispute nedir ? k.b yın yeni yeni alıveriş e basladım yurt dısından bu aldıklarım 2. ürünlerim. ürün bana söz verilen tahrihler arasında gelmez ise paramı geri alabiliyorum galiba ancak para iadesi istersem ürün yoldaysa bana ulaşırmı yoksa gerimi gider ? birde son defa yazayım diyorum kargo takip numarası için geçersiz bi numara verilmişti bana da yorumlarınızı bekliyorum. [IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
bnm konuyada bi el at :D
Selam Arkadaşlar,
Bende siteden 9 ayrı ürün aldım bunların bir kısmı 15 günde bazıları 35 günde elime ulaştı..
Ancak tek bir üründe sorun yaşıyorum ürün geçen ayın sonunda Çin den postaya verilmiş görünüyor ancak akıbeti hala net değil..
Süreyi 5 gün daha uzattım ancak satıcı iletişime geçmiyor.. Ne tavsiye edersiniz?
Bu şekilde bir geçikme normal mi? Siparişi 11 Kasım da vermiştim
[IMG][/IMG]
ben dispute süresi 2 gün kaldı ve gelmediyse direk open dispute açıp please refund yazıp yolluyorum dispute gavura acımıcaksın
confirm e tıklamasak geri sayım bittikten sonra otomatik mi onaylanıyor?
Cruiser/Chopper için varmı güzel şeyler arkadşalar?
fardır, elciktir, şudur budur vs..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)