AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri
Reklamlar
-
13 Aralık 2015, 11:40
yunusus adlı üyeden alıntı
Rica ederim işe yarayabildiysek ne ala.
Güle güle kullan hocam hayırlı uğurlu olsun
Yakinda aliexpress uzerinden itiraz yollarini anlatan bi konu yazmayi dusunuyorum hazir olun :D
Oha trollemeden cevap vermişsin iyimisin ?
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Reklamlar
-
13 Aralık 2015, 11:42
-
13 Aralık 2015, 12:05
caglar48 adlı üyeden alıntı
Oha trollemeden cevap vermişsin iyimisin ?
Benim mesajlarimin buyuk bi cogunlugu ciddi cevaplar iceriyor. Sadece hakedeni trolluyorum, yeri geldiyse trolluyorum.
Ama her mesajim trollmüşcesine yorum yapıyorsunuz. Bunu algıda seçicilik olarak yada toplumun belirli konular için istemsizce bir önder belirleyişi olarak açıklamamız mümkün.
Ben aslında buradaki motor tutkunu arkadaşlara elimden geldiğince yarım etmeye çalışıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
ferhatkars adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben de bu cızmalardan istiyorum... alan kullanan var mı acaba?
http://tr.aliexpress.com/item/Motorcycle-Boots-Pro-biker-SPEED-Bikers-Moto-Racing-Boots-Motocross-Leather-Shoes-A004-black-red-white/1677942558.html?ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78 _77_82_80_62,searchweb201644_0,searchweb201560_3
http://i.hizliresim.com/ZQq5A0.jpg
Onceki sayfalari bi kontrol etsene hocam bi arkadaş almış fotograflarinida koymuştu. Oradan kendisine ulasabilirsin
-
13 Aralık 2015, 12:33
Ek olarak bir bilir kişi nezdinde olan 'aliexpress help center' derkiiii bir müslümanın 3 kase balı varsaaaa.. Yok yok o değil.
Aliexpress help center kargo ve teslimat kisminda paket takip kismina girecek olursaniz orada derki; kargo bilgileri girildikten sonra 48 yada 72 saat içerisinde bilgiler guncellenebilir ve takip numarası değişebilir. Encak fokat ve şayet 3 gün sonra takip bilgilerine ulaşamıyorsan satıcı ile iletişime geç. Site yönetimi bunu zorunlu tutuyor anlayacağın ve bizlerden çok daha insafsız bu konuda. Kargoya verildikten sonraki 3 gün diyor.
dostum cehaletimi mazur gör,
henüz çin alısveriş piyasasına giremedim ama yakın zamanda girmem gerekecek
soru: peki satıcı kargo takip numarası vermek zorun da mı?
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
13 Aralık 2015, 12:37
Benim mesajlarimin buyuk bi cogunlugu ciddi cevaplar iceriyor. Sadece hakedeni trolluyorum, yeri geldiyse trolluyorum.
Ama her mesajim trollmüşcesine yorum yapıyorsunuz. Bunu algıda seçicilik olarak yada toplumun belirli konular için istemsizce bir önder belirleyişi olarak açıklamamız mümkün.
Ben aslında buradaki motor tutkunu arkadaşlara elimden geldiğince yarım etmeye çalışıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
Onceki sayfalari bi kontrol etsene hocam bi arkadaş almış fotograflarinida koymuştu. Oradan kendisine ulasabilirsin
Bu ciddi tavrınız beni canı gönülden yaralayıp beni kırsanızda forumdaki yardım severliğinizi görmemezlik gelemeyiz herşey için teşekkurler bırazdan foruma veda konusu acacagım ..
-
13 Aralık 2015, 13:44
cenkito adlı üyeden alıntı
Estaafurullah Cem hocam olurmu öyle şey.
Soruna gelecek olursak evet satıcı takip numarası vermek zorunda ancak işini sallamayan saticilar yanlis numara verebiliyor zamandan kazanmak adina
Bu ciddi tavrınız beni canı gönülden yaralayıp beni kırsanızda forumdaki yardım severliğinizi görmemezlik gelemeyiz herşey için teşekkurler bırazdan foruma veda konusu acacagım ..
Canını yirim :D
-
13 Aralık 2015, 15:38
Soruna gelecek olursak evet satıcı takip numarası vermek zorunda ancak işini sallamayan saticilar yanlis numara verebiliyor zamandan kazanmak adina
Canını yirim :D
https://www.youtube.com/watch?v=gZn6wdxX0u8
-
13 Aralık 2015, 16:03
cenkito adlı üyeden alıntı
sadece 10 doların altındaki urunlere takip numarası vermek zorunlu degil, boyle tek parca kupe, yuzuk vs icin. ama oteki turlu vermek zorundalar. verdikleri numaralar da yanlıs cıkabiliyor bazen.
-
13 Aralık 2015, 16:08
B
kontrol ediyorum abicim...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
13 Aralık 2015, 16:29
dmg adlı üyeden alıntı
sadece 10 doların altındaki urunlere takip numarası vermek zorunlu degil, boyle tek parca kupe, yuzuk vs icin. ama oteki turlu vermek zorundalar. verdikleri numaralar da yanlıs cıkabiliyor bazen.
Nerden çıkarıyorsunuz bunu kuzum allaaaasen? Nerde yazıyor yani bu? Neye istinaden soyluyorsunuz? Benim onca 10dolarin altindaki urunumu takip edebilmis olmam tamamen şansmı?
Ooo alirim bi dal. Canını da yirim :D
-
13 Aralık 2015, 21:17
Nerden çıkarıyorsunuz bunu kuzum allaaaasen? Nerde yazıyor yani bu? Neye istinaden soyluyorsunuz? Benim onca 10dolarin altindaki urunumu takip edebilmis olmam tamamen şansmı?
Ooo alirim bi dal. Canını da yirim :D
Çok ısrarcısın yi beni
-
14 Aralık 2015, 00:13
Rica ederim işe yarayabildiysek ne ala.
Güle güle kullan hocam hayırlı uğurlu olsun
Yakinda aliexpress uzerinden itiraz yollarini anlatan bi konu yazmayi dusunuyorum hazir olun :D
Sağ olasın.
-
14 Aralık 2015, 11:10
-
15 Aralık 2015, 13:37
Arkadaşlar R25 için radyatör koruma ve fren hidrolik kapakları sipariş etmiştim. kargo süresi 2 gün sonra dolacak napmam lazım. takip numarasıda yok msj atmıstım en yakn zamanda elinizde olur die msj attılar gecen hafta. 2 gün sonra ürünler gelmez ise napmam lazım para iadesi istersem ürünler elime geçmez dimi ben parayı deyilde ürünlerin gelmesini istiyom işin aslı bu tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
15 Aralık 2015, 14:32
Ufak tefek şeyler için takip no vermiyorlar. Adamlar kargo kaybolsa bile 2.sini gönderme riskini alıyor demekki ürün, takip no için ödenecek ücretten daha az. Kayıtlı gönderilmesini talep ettiğimiz zaman extra ücret isteniyor. Kimi satıcı direkt kayıtlı gönderiyor.
Her halukarda kayıtlı gönderilecek diye bir durum yok diye biliyorum eğer varsa, şikayet edebiliyor muyuz @yunusus ?
-
15 Aralık 2015, 15:03
EthanHunt adlı üyeden alıntı
Ufak tefek şeyler için takip no vermiyorlar. Adamlar kargo kaybolsa bile 2.sini gönderme riskini alıyor demekki ürün, takip no için ödenecek ücretten daha az. Kayıtlı gönderilmesini talep ettiğimiz zaman extra ücret isteniyor. Kimi satıcı direkt kayıtlı gönderiyor.
Her halukarda kayıtlı gönderilecek diye bir durum yok diye biliyorum eğer varsa, şikayet edebiliyor muyuz @yunusus ?
takip nosuz belli fiyatın altındaki tüm ürünler devlet kargosu ile gönderiyorlar buda onlar için ücretsiz, takip nolu gönderinin bi ücreti var bu yuzden takip nosuz ve kargo bedelsiz alabiliyoruz ürünleri
-
15 Aralık 2015, 15:05
Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar R25 için radyatör koruma ve fren hidrolik kapakları sipariş etmiştim. kargo süresi 2 gün sonra dolacak napmam lazım. takip numarasıda yok msj atmıstım en yakn zamanda elinizde olur die msj attılar gecen hafta. 2 gün sonra ürünler gelmez ise napmam lazım para iadesi istersem ürünler elime geçmez dimi ben parayı deyilde ürünlerin gelmesini istiyom işin aslı bu tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ürün koruma süresini uzatmalarını isteyin. Eğer uzatmazlarsa dispute acarsiniz.
-
15 Aralık 2015, 15:09
-
15 Aralık 2015, 15:39
-
15 Aralık 2015, 15:56
YouSuffer adlı üyeden alıntı
6kişi aynı anda konferans olarak bağlanmıyor, 2şerli gruplar halinde bağlayabiliyorsunuz. Bunun 4 kişilik+FM radyolu olanı da var. Bende ikisinden de var.
Anten kısmına dikkat edin bir yerlere takıp da kırmayın. Verdiğiniz linkte plastik/kalın kulaklıklar var. O kulaklıklara alternatif bir de öyle sert plastik olmayan ince olanları var, onlar kaska daha rahat oluyor. Uzun süreli kullanımlarda da kulağınıza baskı yapıp acıtmamış oluyor böylece.
Kışlık eldiven kullanırken düğmeler küçük kalıyor, doğru düğmeyi bulmakta zorlanıyorsunuz, yazlık eldivenlerde çok daha rahat. Şarjları çok iyi gidiyor ve ses kaliteleri ve yüksekliği de bana göre gayet yeterli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler