Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
21. sayfa BirinciBirinci ... 11192021222331 ... SonuncuSonuncu

AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

REKLAM ALANI
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Urune ulasmak icin cirmalamak zorunda degilsin. Urune onay verme ve saticiya mesaj at. Urunleri teslim almadigini belirt. Mirin kirin ederse tartisma baslatacagini (open dispute) belirt. Genelde ucuz urunlere pek sorun cikartmadan tekrar gonderirler. Gecerli takip numarasi verilmediginden urunu bulamadigini da yaz.sadece bu son secenek bile site yonetiminin para iadesi icin kabul edecegi bir secenek
    Yahu iyi güzel diyorsun da, bizim burada olan bir kepazelik yüzünden satıcı neden mağdur olsun?
    Bu ve benzeri şeyler yüzünden artık satıcılar Türkiye'ye ürün yollamak istemiyorlar.
    Yakında Aliexpress Türkiye'ye gönderimi tamamen durdurursa şaşırmamak lazım.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Arkadaşlar selam aşağıdaki ürünü yada benzerini alan varmı saglam durur mu bu depoda? Telefonum 5.5 inç sıgar mı telefon yerıne?

http://tr.aliexpress.com/item/free-shipping-Small-motorcycle-oil-bags-leg-bag-motorcycle-bag-multifunctional-bag/2041708112.html?detailNewVersion=2

Aşağıdaki ürünün saglam olanları 300 400 tl Trde tanıdıklarımda var, bu alıp takılsa elektronık sorun olusturur mu? Su vs gelınce calısmamazlık yaparmı acaba?

http://tr.aliexpress.com/item/Blue-LED-Universal-Digital-Gear-Indicator-Motorcycle-Display-Shift-Lever-Sensor/1975518081.html?detailNewVersion=2

Bu urun vb kullanan var mı hiç?

http://tr.aliexpress.com/item/Mobile-Phone-Lens-Universal-8X-Zoom-Telescope-Camera-Telephoto-Lenses-for-iPhone-4-4S-5-5C/32317000335.html?detailNewVersion=2

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu iyi güzel diyorsun da, bizim burada olan bir kepazelik yüzünden satıcı neden mağdur olsun?
    Bu ve benzeri şeyler yüzünden artık satıcılar Türkiye'ye ürün yollamak istemiyorlar.
    Yakında Aliexpress Türkiye'ye gönderimi tamamen durdurursa şaşırmamak lazım.
    Çok sevgili Lucas sen bu satırları okurken ben çok da uzaklarda olmayacam hep buralardayım sıkıntı yok :D

Şimdiiii olay sadece buradaki kepazelikle sınırlı değil. Şayet satıcı düzgün hizmet verip doğru bir kargo takip numarası vermiş olsaydı satın alan arkadaş da adım adım ürünün nerede olduğunu görebilir buna göre maduriyetini giderebilirdi.

Misalen aldığım ürünlerden biri bi defa iskenderun gümrük şubede takılı kaldı. Kimyasal bir ürün. Bende bekliyorum nede olsa cikacak gelecek diye 1 hafta 10 gün yerinden oynamayınca kendim çıkıp gittim. Adamlar kıllanmışmış da banka dekontunu görmek istiyormuşmuş... E bana bunun bilgisini veren varmı? Yok çok şükür. Doğru takip numarası verilmemiş olsa ben kahinmiyim o ürünün orada olduğunu bileyim? Bu şartlar oluşmuş olsa ve bu ürünü ben teslim almamış olsam 400 dolar parayı neden ödemek zorunda olayım? Düzgün takip edemedikten sonra belki gönderilmedi nerden bileyim ben??

Yani özetle diyorki hoca efendi 'herkes üstüne düşen görevi layıkı ile yapacak ki kimse mağdur olmasın'
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

Çok sevgili Lucas sen bu satırları okurken ben çok da uzaklarda olmayacam hep buralardayım sıkıntı yok :D

Şimdiiii olay sadece buradaki kepazelikle sınırlı değil. Şayet satıcı düzgün hizmet verip doğru bir kargo takip numarası vermiş olsaydı satın alan arkadaş da adım adım ürünün nerede olduğunu görebilir buna göre maduriyetini giderebilirdi.

Misalen aldığım ürünlerden biri bi defa iskenderun gümrük şubede takılı kaldı. Kimyasal bir ürün. Bende bekliyorum nede olsa cikacak gelecek diye 1 hafta 10 gün yerinden oynamayınca kendim çıkıp gittim. Adamlar kıllanmışmış da banka dekontunu görmek istiyormuşmuş... E bana bunun bilgisini veren varmı? Yok çok şükür. Doğru takip numarası verilmemiş olsa ben kahinmiyim o ürünün orada olduğunu bileyim? Bu şartlar oluşmuş olsa ve bu ürünü ben teslim almamış olsam 400 dolar parayı neden ödemek zorunda olayım? Düzgün takip edemedikten sonra belki gönderilmedi nerden bileyim ben??

Yani özetle diyorki hoca efendi 'herkes üstüne düşen görevi layıkı ile yapacak ki kimse mağdur olmasın'
    Ben de hep buralardayım, geçmişten günümüze
    Şimdi ürün alırken sevgili Yunus arkadaşım, kargoyu işaretlersen takipli diye bir kaç dolar fark ile takip edebiliyorsun. Takipsiz kargoyu seçip burada satıcıyı suçlamayalım lütfen.
    Bugünkü psikolojimle her türlü altta kalmam, satıcıdan yanayım

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Ben de hep buralardayım, geçmişten günümüze
    Şimdi ürün alırken sevgili Yunus arkadaşım, kargoyu işaretlersen takipli diye bir kaç dolar fark ile takip edebiliyorsun. Takipsiz kargoyu seçip burada satıcıyı suçlamayalım lütfen.
    Bugünkü psikolojimle her türlü altta kalmam, satıcıdan yanayım
    Saygi değer namı diğer Lucas arkadaşım. Aliexpress standart gönderileri de takip edilebilirdir. Sadece süre farkı vardır. Ortadaki sorun şu, adam yaptığı işi sallamaz ve sana sallama boş bir takip numarası verir. Sende sonuç alamazsın bu sebeple. Oradaki fiyat farkı ürünün daha hızlı eline ulasması için bir seçenek. Dikkatli baktigin zaman fiyat arttikça gün sayisi azalır. Ama bu demek değilki ben 1ayda teslim almaya razı olduğumda ürünü takip edemeyeceğim. Ki öyle bir durum söz konusu olsaydı saticiyi düşük feedback vermekle tehdit ettiginde sana bulup bulusturup dogru numarayi vermezdi.
    Takip edemedigim urun orani %8 in ustune cikmamistir simdiye kadar ve hepsinide ucretsiz kargo ile aldim

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    benim sorularıma cevap vercek yok mu be 21. sayfada :(

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Ek olarak bir bilir kişi nezdinde olan 'aliexpress help center' derkiiii bir müslümanın 3 kase balı varsaaaa.. Yok yok o değil.
    Aliexpress help center kargo ve teslimat kisminda paket takip kismina girecek olursaniz orada derki; kargo bilgileri girildikten sonra 48 yada 72 saat içerisinde bilgiler guncellenebilir ve takip numarası değişebilir. Encak fokat ve şayet 3 gün sonra takip bilgilerine ulaşamıyorsan satıcı ile iletişime geç. Site yönetimi bunu zorunlu tutuyor anlayacağın ve bizlerden çok daha insafsız bu konuda. Kargoya verildikten sonraki 3 gün diyor.

Motosikleti
    Yamaha YBR 125ESD
    Çok acil bir durumsa yurt dışına bakma. Çünkü 40 güne kadar sürebilir teslimat. Kışın yarısını beklemekle geçirirsin

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam aşağıdaki ürünü yada benzerini alan varmı saglam durur mu bu depoda? Telefonum 5.5 inç sıgar mı telefon yerıne?

http://tr.aliexpress.com/item/free-shipping-Small-motorcycle-oil-bags-leg-bag-motorcycle-bag-multifunctional-bag/2041708112.html?detailNewVersion=2

Aşağıdaki ürünün saglam olanları 300 400 tl Trde tanıdıklarımda var, bu alıp takılsa elektronık sorun olusturur mu? Su vs gelınce calısmamazlık yaparmı acaba?

http://tr.aliexpress.com/item/Blue-LED-Universal-Digital-Gear-Indicator-Motorcycle-Display-Shift-Lever-Sensor/1975518081.html?detailNewVersion=2

Bu urun vb kullanan var mı hiç?

http://tr.aliexpress.com/item/Mobile-Phone-Lens-Universal-8X-Zoom-Telescope-Camera-Telephoto-Lenses-for-iPhone-4-4S-5-5C/32317000335.html?detailNewVersion=2
    Ben eski motorumda vites göstergesini kullanmıştım. Gayet basit bir tasarım mıknatıs sayesinde kaçta olduğunu anlayan bir sistem bağlaması da kolay. İşini görür yani
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

Motosikleti
    BAJAJ DİSCOVER 125/HONDA SPACY ALPHA, SYM HD 200İ
    Alıntı Eagle7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben eski motorumda vites göstergesini kullanmıştım. Gayet basit bir tasarım mıknatıs sayesinde kaçta olduğunu anlayan bir sistem bağlaması da kolay. İşini görür yani
    bu vites göstergesinden Bajaj Discover 125 motorumda kullanmak üzere ben de almak istiyorum.
    montajı kullanımı hakkında biraz bilgi verebilirmisin. keslilip biçilen bir yer varmı, bağlantısı ve çalışması nasıl oluyor vs.
    BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Alıntı fabialife adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu vites göstergesinden Bajaj Discover 125 motorumda kullanmak üzere ben de almak istiyorum.
    montajı kullanımı hakkında biraz bilgi verebilirmisin. keslilip biçilen bir yer varmı, bağlantısı ve çalışması nasıl oluyor vs.
    herhangibi bir kesip biçme yok. Elektriğini sinyalden almıştım kabloları sabitledim istediğim yere oturttum o kadar. Sadece üzerinde gönderilen kablo uzunluğu koyacağın yere yetmeyebilir o kadar. Ben sinyalden aldığım için yetmişti. Zaten içinde tek sayfalık bir montaj kağıdı çıkar.

Takip edemedigim urun orani %8 in ustune cikmamistir simdiye kadar ve hepsinide ucretsiz kargo ile aldim
    Ölçtün mü ?
    Satıcı haklı beyler, dağılabiliriz

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Ölçtün mü ?
    Satıcı haklı beyler, dağılabiliriz
    Olm ben tum urunlerimin kayitlarini tutuyorum manyagim ben :D hangisi kac gunde gelmis hangisini takip etmisim hangisini takip edememisim hangi satici kac gunde kargoya vermis kac gun sonra takip edilebilirligi baslamis falan filan oohooo oo oo o bi yuzde 8 dedik diye ettigin lafa bak :D vilgulden sonraki 3 haneyi de vereyimmi :D

Olm ben tum urunlerimin kayitlarini tutuyorum manyagim ben :D hangisi kac gunde gelmis hangisini takip etmisim hangisini takip edememisim hangi satici kac gunde kargoya vermis kac gun sonra takip edilebilirligi baslamis falan filan oohooo oo oo o bi yuzde 8 dedik diye ettigin lafa bak :D vilgulden sonraki 3 haneyi de vereyimmi :D
    Demekki oralarda hava ne kadar soğuksa, beyin hücreleri hep kımıl kımıl

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Demekki oralarda hava ne kadar soğuksa, beyin hücreleri hep kımıl kımıl
    kutuplarda felan olmalı :D

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Beynin standart çalışması için belirlenmiş optimum ısı, 'oda sıcaklığı' olarak kabul edilen +20 derecedir.
    Bu soğuk havada benimkisi bu kadar çalışıyorken sizinkisi daha fazla çalışmalı ama olmuyor neden? Çünkü olay sadece dış etkenlerle sınırlı değildir

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı Eagle7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herhangibi bir kesip biçme yok. Elektriğini sinyalden almıştım kabloları sabitledim istediğim yere oturttum o kadar. Sadece üzerinde gönderilen kablo uzunluğu koyacağın yere yetmeyebilir o kadar. Ben sinyalden aldığım için yetmişti. Zaten içinde tek sayfalık bir montaj kağıdı çıkar.
    hocam elektrik bilgim zayıf bende bu üründen almak istiyorum ama sinyalden aldığım dediğiniz duydan mı aldınız? o zaman sadece sinyal verdiğinizde çalışmaz mı ürün? ben dipsiz ampülün takıldığı park lambası duyundan alsam olmaz mı?

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Alıntı gursus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam elektrik bilgim zayıf bende bu üründen almak istiyorum ama sinyalden aldığım dediğiniz duydan mı aldınız? o zaman sadece sinyal verdiğinizde çalışmaz mı ürün? ben dipsiz ampülün takıldığı park lambası duyundan alsam olmaz mı?
    Ampulün girdiğiyuva önemli dipsiz ampuller göstergede kullaniliyor
    Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz

Hakanbingol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    Herkese merhaba , iyi hafta sonları. Kameram ( Sjcam sj4000 ) elime 17 günde ulaştı. 2 gündür çekim yapıyorum ve hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Eldiven de şu an da burada ama pazar olduğu için bir gün daha sabretmem gerekiyor Eldiven ( alpinestar gp pro )de 32 gün oldu. Bilgi vermek adına paylaşmak istedim. Burada yardımcı olan , ilgilenen herkese teşekkürler. Mağaza ve ürün kalitesi hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Özellikle " yunusus " a ayrı bir teşekkür ;). Adam tam bir feedback canavarı. Sorun, pişman olmazsınız :p.

Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı Hakanbingol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba , iyi hafta sonları. Kameram ( Sjcam sj4000 ) elime 17 günde ulaştı. 2 gündür çekim yapıyorum ve hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Eldiven de şu an da burada ama pazar olduğu için bir gün daha sabretmem gerekiyor Eldiven ( alpinestar gp pro )de 32 gün oldu. Bilgi vermek adına paylaşmak istedim. Burada yardımcı olan , ilgilenen herkese teşekkürler. Mağaza ve ürün kalitesi hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Özellikle " yunusus " a ayrı bir teşekkür ;). Adam tam bir feedback canavarı. Sorun, pişman olmazsınız :p.
    Rica ederim işe yarayabildiysek ne ala.
    Güle güle kullan hocam hayırlı uğurlu olsun

Yakinda aliexpress uzerinden itiraz yollarini anlatan bi konu yazmayi dusunuyorum hazir olun :D

21. sayfa BirinciBirinci ... 11192021222331 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler