Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
20. sayfa BirinciBirinci ... 10181920212230 ... SonuncuSonuncu

AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

REKLAM ALANI
    Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı Hakanbingol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilgiler için sağ olun. Benim ısrarla takıldığım konu maalesef bizim ülkemizdeki her şeyi ağırdan alma alışkanlığı... Gümrük yüzünden cart curt bunlar hikaye. Çin'den 4 günde gelen ürünü ben 30 gün de alıyorsam bu standart bir durum olamaz. Ben biraz titiz bir insanım orada bir kargo varsa görmem lazım olay bundan ibaret.. Evet Aliexpress olarak ilk alışverişim ve eldivene takdir edersiniz ki bu havada gerçekten ihtiyacım var. Satıcı ya bu konuda zaten 4 gün önce mesaj attım. ( herhangi bir şey göremediğim hususunda ) Kargoya gidip sor yazmış ama ben onu da yapmıştım zaten. Biraz salladıkları belli. Sağ olsun bir arkadaş da kargoların kağıt evrak olarak girişinden bahsetmişti. Bu sitenin de düzenini öğrenmiş olduk bu sayede. Alış verişi bunları araştırıp, bu durumlara hazırlıklı olarak yapmıştım fakat insanın huyunda olunca ister istemez bir eli gidiyor acaba nerede diye )
    Ben 15$ değerin de aldığım ürün için satıcıya mesaj attım tam 3 kere ama hiç birine cevap vermedi adam.Hemde elmas melmas Allah ne verdiyse vardı satıcıda yani iyi satıcı güvenilir satıcı anlamına gelen buradan öğrendiğim kadarı ile

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Kredi kartı bilgilerini kaydetsek sıkıntı olur mu? Sürekli soruyor hayır dıyorum ama girmekte sıkıcı geliyor

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kredi kartı bilgilerini kaydetsek sıkıntı olur mu? Sürekli soruyor hayır dıyorum ama girmekte sıkıcı geliyor
    3 senedir kayıtlı. Bilgim dışında para çekilmedi hiç ki zaten kendi ödeme sistemlerini kurdular alipay diye.
    Ozetle sorun olmuyor. Buyuk rahatlik.

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax

Aliexpress kışlık eldiven

Selam herkese..

Aliexpress ten kışlık rüzgar soğuk geçirmeyen eldiven alan varmı?
    şuanda kullandığım artık işe yaramıyorz ellerim donuyor bu yüzden yeni almam gerekiyor.

önerebileceğiniz satıcı varsa linkini atar mısınız acaba?

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    takipteyim.

murad13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    Yunusus abinin konusu vardı expressle ilgili onu incele derim belki vardır o iyi anlıyo bu işten
    DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!

Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    Aliexpress görünce alırım bir dal dedim be de
    Konuyla alakalı değil ama ben geçen ay vk700 MTK6582li telefon sipariş ettim; Singapur postla 2haftada geldi. Singapurpost daha hızlı getiriyor sanırım. Şimdi mesajı bu telefondan yazıyorum. :D:D

http://tr.aliexpress.com/item/Origin...334622329.html

MustafaErdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    HEROBIKER New Men's Motocross New Fashion Black and Red Motorcycle Full Body Armor Jacket M/L/XL/XXL/XXXL Free Shipping
    http://www.aliexpress.com/item/New-Men-s-Motocross-New-Fashion-Black-and-Red-Motorcycle-Full-Body-Armor-Jacket-M-L/1597524387.html

Buda benden. Ihtiyacı olan kaçırmasın! Ürün 5 Yıldız almış ve az bi satışı da yok güvenilir duruyor.

Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    Alıntı MustafaErdur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Telefon gayet uygunmuş memnun musun? 😄[COLOR="Silver"]
    Valla abi gayet iyi Trde casper vialar ateş pahası ve aynı işlemci 😁😁

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    arkadaşlar merhaba bende 11.11 de phui digitalden (yetkili sjcam satıcısı) aliexpress üzerinden sj4000 wifi almıştım,dün elime geçti gümrüğe takıldı gümrükte açıp içine bakmışlar her tarafı parmak iziydi bayağı bi karıştırmışlar kutuyu ve paketi açmak için maket bıçağını çok sert kullanmışlar kutusunda bile kesik vardı Allah tan üründe sıkıntı yok,paketi incelediğimde gift olarak göndermediğini gördüm,bu güne kadar 10larca ürün aldım ebay üzerinden istisnasız gift olarak geldi,satıcılara söyleme gereği bile duymuyordum uzun süredir bu yüzden aklınızda olsun bende bir dahakine öyle yapıcam,mutlaka gift olarak göndermesini rica edin satıcıya msj atın,

gümrüğe takılması bana fazladan 10 güne ve 60kuruş damga puluna mal oldu başka herhangi ücret ödemedim vergi gibi,eldiven olsaydı pakette muhakkak zarar görürdü.

aldığım satıcı ise oldukça güvenilir ve paketten ekstra su geçirmez kapağın ses alması için arka kapak geldi

herkesin ürünlerine en kısa sürede kavuşması dileğiyle.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı gursus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba bende 11.11 de phui digitalden (yetkili sjcam satıcısı) aliexpress üzerinden sj4000 wifi almıştım,dün elime geçti gümrüğe takıldı gümrükte açıp içine bakmışlar her tarafı parmak iziydi bayağı bi karıştırmışlar kutuyu ve paketi açmak için maket bıçağını çok sert kullanmışlar kutusunda bile kesik vardı Allah tan üründe sıkıntı yok,paketi incelediğimde gift olarak göndermediğini gördüm,bu güne kadar 10larca ürün aldım ebay üzerinden istisnasız gift olarak geldi,satıcılara söyleme gereği bile duymuyordum uzun süredir bu yüzden aklınızda olsun bende bir dahakine öyle yapıcam,mutlaka gift olarak göndermesini rica edin satıcıya msj atın,

gümrüğe takılması bana fazladan 10 güne ve 60kuruş damga puluna mal oldu başka herhangi ücret ödemedim vergi gibi,eldiven olsaydı pakette muhakkak zarar görürdü.

aldığım satıcı ise oldukça güvenilir ve paketten ekstra su geçirmez kapağın ses alması için arka kapak geldi

bomba felan mı sandılar nedir o kadar kurcalanır mı yav

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    bende bu aralar bunu taktım kafaya EKEN H9 Ultra HD 4K WiFi 4k da çekimi 10fps motor üstünde hızında etkisiyle tırt olur diye düşünüyorum ama 1080 de canavar gibi çeker sanırım fiyatıda çok uygun alsammı bilemedim
    http://www.dhgate.com/product/gopro-...arl|3916456686
    istediğim buydu ama bulamadım http://www.eken.com/4k-wifi-cam/H3R h9 iyimidir kararsız kaldım

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    konuyu açtım cevabı bırakın okuyan bile olmamış bende bide buradan danışayım

Aliexpress'ten yaklaşık 2 ay önce sipariş ettiğim 7 tane ürün oldu. bu ürünlerin 5 tanesini teslim aldım ve henüz 2 adet kargom gelmedi, bi seda da yok. Arayıp dağıtım merkeziyle görüştüm. Kargonun orda olmadığını söylediler. Bende PTT müşteri hizmetlerini arayıp şikayetçi oldum.

Eve kadar çıkartılıp teslim edilen kargom olduğu gibi daha önce dış sokak kapımın önünde bi kaç kargomu bulduğumu hatırlayınca işkillendim ve kuryeden de şikayetçi oldum gelmeyen kargolarımı da ayrıca belirttim. İlk şikayetimde geri dönüş olarak (01.12.2015 şikayet tarihim) "kurye ile de görüşüldü 02.12.2015 tarihinde adresinize kargoyu bırakmış" denildi. (03.12.2015 bana geri döndükleri tarih)

Kıllandığım için evimin altındaki dükkanın güvenlik kamera kayıtlarına baktım(belki yine sokak kapısına bırakılmıştır da geçerken biri görüp almıştır yada çoluk çocuk almıştır diye) 2 aralık tarihinde ne gelen var ne giden. tekrar arayıp o şikayetimin üzerine tekrar durumu anlattım. "Bana söylenildiği ve kuryenin belirttiği gibi 2 aralık tarihinde gelen giden yok. kamera kayıtları mevcut. herhangi bir ürün teslimatı veya kuryenin adresime gelmesi söz konusu değil." dedim. şikayetimden hemen 1 gün sonra teslim edildi denmesi de ayrı bi soru işareti oluşturdu kafamda.

Bu ikinci şikayetime de bugün geri dönüş oldu ve "kargo yurtdışından geldiği için kayıtsız gönderi oluyor. Ptt kargo takibini yapamıyor. Teslimat nüshaları da olmadığı için adrese teslimat zorunluluğu yok." denildi. "kurye, adresime geldiğini ürünü teslim ettiğini belirtmişti bir önceki şikayetimde şimdi mi böyle oldu kamera kayıtları var deyince?" dedim ve sadece geveleyip durdular mantıklı bir cevap alamayıp bir sonuca ulaşamadım.

Hala gelmeyen iki adet kargom var ve kısaca olaylar bu şekilde gelişti. Şimdi nasıl bi yol izlemem lazım? nereye başvurup ne yapmam lazım? bu tarz sorunlar yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Not: gelen kargolar sis farı lastik kalemi vs. motosiklet için kullanılacak ürünlerdi. gelmeyen ürünler ise kız arkadaşıma ve kendime sipariş ettiğim gündelik ürünlerdi. Diğer ürünlerin gelip gündelik kullanılacak eşyaların gelmemesi bu kadar bu işin üstüne düşmeme neden oldu. kol saati ve telefon kapları( 6 adet) herkesin kullanabileceği ürünler.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu açtım cevabı bırakın okuyan bile olmamış bende bide buradan danışayım

Aliexpress'ten yaklaşık 2 ay önce sipariş ettiğim 7 tane ürün oldu. bu ürünlerin 5 tanesini teslim aldım ve henüz 2 adet kargom gelmedi, bi seda da yok. Arayıp dağıtım merkeziyle görüştüm. Kargonun orda olmadığını söylediler. Bende PTT müşteri hizmetlerini arayıp şikayetçi oldum.

Eve kadar çıkartılıp teslim edilen kargom olduğu gibi daha önce dış sokak kapımın önünde bi kaç kargomu bulduğumu hatırlayınca işkillendim ve kuryeden de şikayetçi oldum gelmeyen kargolarımı da ayrıca belirttim. İlk şikayetimde geri dönüş olarak (01.12.2015 şikayet tarihim) "kurye ile de görüşüldü 02.12.2015 tarihinde adresinize kargoyu bırakmış" denildi. (03.12.2015 bana geri döndükleri tarih)

Kıllandığım için evimin altındaki dükkanın güvenlik kamera kayıtlarına baktım(belki yine sokak kapısına bırakılmıştır da geçerken biri görüp almıştır yada çoluk çocuk almıştır diye) 2 aralık tarihinde ne gelen var ne giden. tekrar arayıp o şikayetimin üzerine tekrar durumu anlattım. "Bana söylenildiği ve kuryenin belirttiği gibi 2 aralık tarihinde gelen giden yok. kamera kayıtları mevcut. herhangi bir ürün teslimatı veya kuryenin adresime gelmesi söz konusu değil." dedim. şikayetimden hemen 1 gün sonra teslim edildi denmesi de ayrı bi soru işareti oluşturdu kafamda.

Bu ikinci şikayetime de bugün geri dönüş oldu ve "kargo yurtdışından geldiği için kayıtsız gönderi oluyor. Ptt kargo takibini yapamıyor. Teslimat nüshaları da olmadığı için adrese teslimat zorunluluğu yok." denildi. "kurye, adresime geldiğini ürünü teslim ettiğini belirtmişti bir önceki şikayetimde şimdi mi böyle oldu kamera kayıtları var deyince?" dedim ve sadece geveleyip durdular mantıklı bir cevap alamayıp bir sonuca ulaşamadım.

Hala gelmeyen iki adet kargom var ve kısaca olaylar bu şekilde gelişti. Şimdi nasıl bi yol izlemem lazım? nereye başvurup ne yapmam lazım? bu tarz sorunlar yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Not: gelen kargolar sis farı lastik kalemi vs. motosiklet için kullanılacak ürünlerdi. gelmeyen ürünler ise kız arkadaşıma ve kendime sipariş ettiğim gündelik ürünlerdi. Diğer ürünlerin gelip gündelik kullanılacak eşyaların gelmemesi bu kadar bu işin üstüne düşmeme neden oldu. kol saati ve telefon kapları( 6 adet) herkesin kullanabileceği ürünler.
    Urune ulasmak icin cirmalamak zorunda degilsin. Urune onay verme ve saticiya mesaj at. Urunleri teslim almadigini belirt. Mirin kirin ederse tartisma baslatacagini (open dispute) belirt. Genelde ucuz urunlere pek sorun cikartmadan tekrar gonderirler. Gecerli takip numarasi verilmediginden urunu bulamadigini da yaz.sadece bu son secenek bile site yonetiminin para iadesi icin kabul edecegi bir secenek

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:51 ----------

Alıntı murad13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aliexpress görünce alırım bir dal dedim be de
    Konuyla alakalı değil ama ben geçen ay vk700 MTK6582li telefon sipariş ettim; Singapur postla 2haftada geldi. Singapurpost daha hızlı getiriyor sanırım. Şimdi mesajı bu telefondan yazıyorum. :D:D

http://tr.aliexpress.com/item/Origin...334622329.html
    Telefonu gumrukten geri ceviriyorlar. Sen nasil aldin???
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Urune ulasmak icin cirmalamak zorunda degilsin. Urune onay verme ve saticiya mesaj at. Urunleri teslim almadigini belirt. Mirin kirin ederse tartisma baslatacagini (open dispute) belirt. Genelde ucuz urunlere pek sorun cikartmadan tekrar gonderirler. Gecerli takip numarasi verilmediginden urunu bulamadigini da yaz.sadece bu son secenek bile site yonetiminin para iadesi icin kabul edecegi bir secenek

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:51 ----------

100 doların altındaki bazı ürünleri kontrol etmiyorlar diye biliyorum, o şekilde olmuş olabilir.

Ahmetcan45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 -- YZF R25 -- CBR 600RR -- YZF R1
    Alıntı gursus adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kutunun açma kapagı var niye böyle bişey yapmışlar anlamadım. bende yeni aldm 1-1.5 aylik kameram yazın o arka kapagı değiştirmek istedimde sökemedim :D su altı kapagı var orjinal kapta onlada ses alıyor yeterli derecede. 60-70 km yi geçtinmi ses yerini rüzgara bırakıyor zaten.

DARKSTAR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x K13- BMW 1200 GS 2008
    5 tane sjcam kamera aldım hepside gümrükte xrayden geçti ama açılmadı ve bu xray inceleme parasını 2,6 tl olması lazım, senden alıyorlar ve genelde kutu üzerine webcam ve düşük fiyat yazıyorlar..

Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Satıcıya söyledim mp4 yazdı iki hafta sonra cepte

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kutunun açma kapagı var niye böyle bişey yapmışlar anlamadım. bende yeni aldm 1-1.5 aylik kameram yazın o arka kapagı değiştirmek istedimde sökemedim :D su altı kapagı var orjinal kapta onlada ses alıyor yeterli derecede. 60-70 km yi geçtinmi ses yerini rüzgara bırakıyor zaten.
    yok dostum kutuyu maket bıçağı ile açmamışlar kargonun ambalajını maket bıçağı ile açmışlar ama hayvan gibi şii yapmışlar yoksa maket bıcağından başka birşey ile açmak zor olur.

teşekkürler bilgi için bende değiştirmeyeyim bari.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Şunlardan alan varmı 23 liraya alpinestars

http://tr.aliexpress.com/item/Hot-Black-Drop-Leg-Motorcycle-Cycling-Fanny-Pack-Waist-Belt-Bag/32272279935.html?spm=2114.10010108.0.88.tUBPiv&det ailNewVersion=2

Aradaığım çantayı bulamadım top case yerine selenin altından geçirmeli çanta demirine bağlamalı çantalara bakınıyorum şu tarz çantalardan kullananlar varsa yorumlarını öğrenmek isteriz

http://tr.aliexpress.com/store/product/Motorcycle-bag-last-package-waterproof-bag-cross-packages-back-seat-bag-helmet-bag-rain-cover/928637_32438326523.html?storeId=928637

20. sayfa BirinciBirinci ... 10181920212230 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler