Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
19. sayfa BirinciBirinci ... 9171819202129 ... SonuncuSonuncu

AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

REKLAM ALANI
    mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    Alıntı Hakanbingol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilgiler için sağ ol. Sıkıntı yok siparişleri geçtik beklemedeyiz. Fakat site de sisteme ülkeye girdi diye düştüğü halde ptt de görünmemesi tahmin ettiğim gibi gümrükte bekliyor olması olabilir mi acaba ?
    Sanmıyorum gümrükte takılması demek ist.uluslararası PİM de sabit kalması demek diye biliyorum. Ülkeye girip 15 gün hareketsiz kalan kargom olmuştu ufak bir paketse bazen altlarda kalabiliyor torbaya geç ekleniyor. Yakın zamanda teslim almanız dileğiyle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hakanbingol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    Temenni için teşekkür ederim. Küçük bir paketle yollanıyor sanırım eldiven. En azından fotoğraflar da gördüğüm kadarı ile öyle. Peki bu konuda arayıp bir ikaz yada dikkat edilmesi maayetinde arayabileceğimiz bir yer ya da numara var mıdır ?

Motosikleti
    Temenni için teşekkür ederim. Küçük bir paketle yollanıyor sanırım eldiven. En azından fotoğraflar da gördüğüm kadarı ile öyle. Peki bu konuda arayıp bir ikaz yada dikkat edilmesi maayetinde arayabileceğimiz bir yer ya da numara var mıdır ?
    Onun hakkında hiçbir fikrim yok ancak arasanız dahi o yoğunluk arasında bakabileceklerini hiç sanmıyorum

Ahmetcan45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 -- YZF R25 -- CBR 600RR -- YZF R1
    Arkadaşlar aralık ayında bu gümrük vergi olayı 100 dolardan 300 dolara felan cıkıyor demişti birisi. varmı böyle bişey kendime alpinestars yada dainase çeket bakıyordum tr de fileli 700 tl ye alacam ama yurt dısından fc motoda o fiyatlara deri çeket alabiliyorum link bu http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=%2FShops%2F10207048%2FProducts%2FAlpin estars-GP-Pro-Leather-Jacket-2014%2FSubProducts%2FAlpinestars-GP-Pro-Leather-Jacket-2014-0002 bu konuda bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aralık ayında bu gümrük vergi olayı 100 dolardan 300 dolara felan cıkıyor demişti birisi. varmı böyle bişey kendime alpinestars yada dainase çeket bakıyordum tr de fileli 700 tl ye alacam ama yurt dısından fc motoda o fiyatlara deri çeket alabiliyorum link bu http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=%2FShops%2F10207048%2FProducts%2FAlpin estars-GP-Pro-Leather-Jacket-2014%2FSubProducts%2FAlpinestars-GP-Pro-Leather-Jacket-2014-0002 bu konuda bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
    Öyle bir şey olacağını pek sanmıyorum.

Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı gurkanerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle bir şey olacağını pek sanmıyorum.
    Az evvel başka bir kargom geldi bende siparişlerim sandım sevindim hatta Kargocu 70$ tutarına düştüğünü söyledi arkadaşlar ama bence de artmalı diyor adam ve havalimanın dan geldi diyor ki; ''dostum içini karartmak gibi olmasın ama teknolojik bir şey alma resmen çuvalın ağzı açık geliyor yere dökülüyor topluyoruz falan kırılabilir he rşey olabilir diyor''.Aynı zaman da buna şu önemli bilgiyi de ekliyor; ''Çin vb ülkelerden ücretsiz kargo olarak gelebilmesi için evrak olarak gösteriliyor o yüzden arattığınız da bulunamadı yada değerler 00 olarak çıkıyor takip edilemiyor dedi.Oradaki satıcılar da ücretsiz yollamanın kılıfını bulmuşlar ama bu sizin için kötü çünkü kimi zamana geliyor merkez dağıtım ofisinde de kalabiliyor takibi olmadı için işi sallamayabiliyor buradaki adamlar dedi'' ne diyorsunuz bu işe ?

astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    Arkadaşlar ,
    İlk sayfadaki go-pro eldiven geldi ve bir haftadır kullanıyorum,
    Tek kelime ile harika bir eldiven gerçek deri ve eldivenin iç kısmı oldukça kaliteli bir kumaş ile kaplanmış,
    1-2 kaç gün elinize alışma süresi var sonrasında elinizin şeklini alıyor,bir tavsiye;
    İlk gün, soğuk suda bir gece bekletin böylece boya ve çeşitli kimyasallar suya geçsin, sonrasında eldivenin keyfini çıkarın.
    Ben aşağıdaki bu linkden aldın en ucuzu bu tavsiye edilir,
    http://m.aliexpress.com/item/1486326690.html

Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    Bizim kargo o yüzden hala ortada yok sanırım... Değerler 00 olarak görünüyor ve kimse nerede olduğunu bilmiyor. Şimdi anladığım kadarı ile oradaki çalışanları insiyatifine kaldık ? Ne zaman görür adres bilgilerini girerlerse o zaman mı gelecek ?

Motosikleti
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az evvel başka bir kargom geldi bende siparişlerim sandım sevindim hatta Kargocu 70$ tutarına düştüğünü söyledi arkadaşlar ama bence de artmalı diyor adam ve havalimanın dan geldi diyor ki; ''dostum içini karartmak gibi olmasın ama teknolojik bir şey alma resmen çuvalın ağzı açık geliyor yere dökülüyor topluyoruz falan kırılabilir he rşey olabilir diyor''.Aynı zaman da buna şu önemli bilgiyi de ekliyor; ''Çin vb ülkelerden ücretsiz kargo olarak gelebilmesi için evrak olarak gösteriliyor o yüzden arattığınız da bulunamadı yada değerler 00 olarak çıkıyor takip edilemiyor dedi.Oradaki satıcılar da ücretsiz yollamanın kılıfını bulmuşlar ama bu sizin için kötü çünkü kimi zamana geliyor merkez dağıtım ofisinde de kalabiliyor takibi olmadı için işi sallamayabiliyor buradaki adamlar dedi'' ne diyorsunuz bu işe ?

benim fikrim ofiste kalsa dahi (ki hiç kalmadı ) aliexpress sistemi sayesinde elinize kargo ulaşmadığı takdirde paranızı geri alabiliyorsunuz bence sistem güvenilir mağdur olmazsınız

Motosikleti
    X-Max 250
    Bizim kargo o yüzden hala ortada yok sanırım... Değerler 00 olarak görünüyor ve kimse nerede olduğunu bilmiyor. Şimdi anladığım kadarı ile oradaki çalışanları insiyatifine kaldık ? Ne zaman görür adres bilgilerini girerlerse o zaman mı gelecek ?
    İnan bende senin ile aynı durumdayım ve bekliyorum dostum

Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnan bende senin ile aynı durumdayım ve bekliyorum dostum
    Maalesef bekliyoruz sanırım.

Mrtky bir nevi sende haklısın ama durum farklı. 3 ay süre koymuş adam... Yani 3 ay bekleyeceğiz ve sonra para için bekleyeceğiz.. Bunun yazın gerçekleştiğini düşünürsen zaten tatilin çok büyük bir kısmı kaçıyor )) Çektiğin çile de cabası. Buda bir çeşit maduriyet.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    4 tane ürün sipariş ettim telefon kılıfı, temperli cam, araç için su ısıtıcı, bluetooth kulaklık yorumları gördüğüm kadarıyla ürünler geliyormuş bunlardan başka bir ürünü iptal ettim sonra satıcıya mesaj attım satıcıda iptal edince para iade edildi şuan 30 gün sonra gelirler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    toplam 3 ürün aldım hepsinden memnun kaldım şuan 4 adet led sinyal aldım bekliyorum

Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    Yanlış anlaşıldık sanırım. Biz Aliexpress'in kalitesini tartışmıyoruz. Sadece şu illet kargo meselesini konuşuyorduk ve takip numarası olayını. Takip edememek biraz can sıkıcı bir durum.

Motosikleti
    X-Max 250
    Yanlış anlaşıldık sanırım. Biz Aliexpress'in kalitesini tartışmıyoruz. Sadece şu illet kargo meselesini konuşuyorduk ve takip numarası olayını. Takip edememek biraz can sıkıcı bir durum.
    Aynen Kalite kısmına da hadi bir çift lafım olsun hepsi made in china en nihayetin de Burada satılan da made in china evet ama oradan ucuza gelmesi tek cazip kısmı yoksa varsa paran git al feyizoğlundan

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Arkadaşlar sanirim ilk siparişleriniz olduğu için böyle kaygılanıyorsunuz. Ben aliexpress uzerinden surekli alisveris yapiyorum ve tekrar soyluyorum bu gune kadar gelmeyen tek bir urun dahi olmadi. Son verdiğiniz siparişler sanirim 11.11 siparişleri ve takip edemediğiniz için sıkıntıya düşüyorsunuz. Daha önce bunu yöntemini söylemiştim sizlere. Girin sipariş detaylariniza oradan saticiya 'kargoya verileli şu kadar gün oldu ama hala takip edemiyorum. Sorun nedir' diye mesaj atın. Cevap vermiyor yada oyaliyorsa 'size bu sipariş için 1 yıldız vereceğim, ilgilenmiyorsunuz' diye tekrar mesaj atın 2 gün sonra. Verdiğiniz feedbacklar o magazanin guvenilirlik seviyesine direk etki etriği için çoğu mağaza size doğru takip numarasini gönderiyor sonrasında.

Takip numarasından sonuç alamama nedeninize gelince. Adamlar yoğun sipariş aldıklarında postaneden boş gönderi numarası alabiliyorlar sürekli çalıştıkları için. Ve sisteme kargoya verildi diyerek o boş takip numarasi ile girdi yapiyorlar. Onlarca ülke milyonlarca insan bu siteleri kullaniyor bu tarz alişveriş festivallerinde ne kadar sipariş aldıklarını siz düşünün.. Adanlarda çözüm olarak bu yöntemi kullanmakta.
    Eğerki beklediğiniz şey çok önemli birşeyse merakınızdan yerinizde duramıyorsanız dediğin yollari izleyerek takip numarasi edinebilirsiniz. Ha takip numaranız olmasa bile o urun elinize normal geleceği zamanda gelecek yine o da ayrı bi mevzu. Benimde 11.11den siparis edip de hala takibini yapamadigim 8 10 ürün var hatta takibini yapamıyor olmama rağmen teslim aldığım ürünler de var 11.11den.
    Ama misalen montun takibini yapmam gerekiyordu cünku agir oldugu icin gumruge sunabiliyorlar. Kapida odenmesi gereken bir mebla olacaksa bunu bileyim istedigimden dedigin sekilde takip numarasini aldim.
    Panikleyecek yada içinize düşmenize sebep olacak bir durum yok. Relax biraz

Edit: hepsi made in china diyen arkadaş. Bizim bi deyimimiz vardir ne kadar ekmek o kadar köfte diye. Site içerisindeki en ucuz urunu aramazsan ne kadar kaliteli urunler olabildigini goreceksindir.

Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sanirim ilk siparişleriniz olduğu için böyle kaygılanıyorsunuz. Ben aliexpress uzerinden surekli alisveris yapiyorum ve tekrar soyluyorum bu gune kadar gelmeyen tek bir urun dahi olmadi. Son verdiğiniz siparişler sanirim 11.11 siparişleri ve takip edemediğiniz için sıkıntıya düşüyorsunuz. Daha önce bunu yöntemini söylemiştim sizlere. Girin sipariş detaylariniza oradan saticiya 'kargoya verileli şu kadar gün oldu ama hala takip edemiyorum. Sorun nedir' diye mesaj atın. Cevap vermiyor yada oyaliyorsa 'size bu sipariş için 1 yıldız vereceğim, ilgilenmiyorsunuz' diye tekrar mesaj atın 2 gün sonra. Verdiğiniz feedbacklar o magazanin guvenilirlik seviyesine direk etki etriği için çoğu mağaza size doğru takip numarasini gönderiyor sonrasında.

Takip numarasından sonuç alamama nedeninize gelince. Adamlar yoğun sipariş aldıklarında postaneden boş gönderi numarası alabiliyorlar sürekli çalıştıkları için. Ve sisteme kargoya verildi diyerek o boş takip numarasi ile girdi yapiyorlar. Onlarca ülke milyonlarca insan bu siteleri kullaniyor bu tarz alişveriş festivallerinde ne kadar sipariş aldıklarını siz düşünün.. Adanlarda çözüm olarak bu yöntemi kullanmakta.
    Eğerki beklediğiniz şey çok önemli birşeyse merakınızdan yerinizde duramıyorsanız dediğin yollari izleyerek takip numarasi edinebilirsiniz. Ha takip numaranız olmasa bile o urun elinize normal geleceği zamanda gelecek yine o da ayrı bi mevzu. Benimde 11.11den siparis edip de hala takibini yapamadigim 8 10 ürün var hatta takibini yapamıyor olmama rağmen teslim aldığım ürünler de var 11.11den.
    Ama misalen montun takibini yapmam gerekiyordu cünku agir oldugu icin gumruge sunabiliyorlar. Kapida odenmesi gereken bir mebla olacaksa bunu bileyim istedigimden dedigin sekilde takip numarasini aldim.
    Panikleyecek yada içinize düşmenize sebep olacak bir durum yok. Relax biraz

Edit: hepsi made in china diyen arkadaş. Bizim bi deyimimiz vardir ne kadar ekmek o kadar köfte diye. Site içerisindeki en ucuz urunu aramazsan ne kadar kaliteli urunler olabildigini goreceksindir.
    Tüm açıklamalar için teşekkür ederim öncelikle ki gayet relaxım kendi adıma çünkü totosu kırık bir branda ile intercom altı üstü sadece merak yoksa panik değil Made in china diyen arkadaş da benim ben eti çok severim köfteye hele taparım sanıyorum ki siparişlerine bakacak olursa sende baya et obursun... En ucuzunu asla aratmadım çöp almaya niyetim olmadığı için senin de öyle yapmadığını düşünüyorum komine marka ürünlerine nazaran.Hepimiz gidip adam gibi pirzola yemek varken köfte yiyorsak suyuna da ekmek banarız bilmem anlatabildim mi micazına uygun olarak bizler öğrenci adamlarız yurt dışın da yaşamıyoruz

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Telaşlı arkdaşların gözlerinde ki heyecanı görüyorum da eski zamanlarım aklıma geliyor 5 dolarlık saat için hava alanının orada ki ukim'e gitmiştim. Şimdi bırak takibi verdiğimiz siparişleri bile unutuyoruz.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Onlar kim olduklarini biliyorlar. Burada isim vererek rencide etmek istemiyorum arkadaşları arasında :p :D

Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    Bilgiler için sağ olun. Benim ısrarla takıldığım konu maalesef bizim ülkemizdeki her şeyi ağırdan alma alışkanlığı... Gümrük yüzünden cart curt bunlar hikaye. Çin'den 4 günde gelen ürünü ben 30 gün de alıyorsam bu standart bir durum olamaz. Ben biraz titiz bir insanım orada bir kargo varsa görmem lazım olay bundan ibaret.. Evet Aliexpress olarak ilk alışverişim ve eldivene takdir edersiniz ki bu havada gerçekten ihtiyacım var. Satıcı ya bu konuda zaten 4 gün önce mesaj attım. ( herhangi bir şey göremediğim hususunda ) Kargoya gidip sor yazmış ama ben onu da yapmıştım zaten. Biraz salladıkları belli. Sağ olsun bir arkadaş da kargoların kağıt evrak olarak girişinden bahsetmişti. Bu sitenin de düzenini öğrenmiş olduk bu sayede. Alış verişi bunları araştırıp, bu durumlara hazırlıklı olarak yapmıştım fakat insanın huyunda olunca ister istemez bir eli gidiyor acaba nerede diye )

19. sayfa BirinciBirinci ... 9171819202129 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler