Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum 11 $ 30 lira filan zaten burada o fiyatlara alabiliyorsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Ben de indirime girmiş bir sağlam gözüken branda aldım umarım beni yanıltmaz arkadaşlar aliexpress Ortalama orada yazan kalan süre içerisin de mi geliyor çünkü 30 küsür gün yazıyor yahu :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

Satıcı siparişinizi sevk etti ürün durumu olarak da bekleniyor makbuzu yazıyor bu ilk alışverişim mazur görün beyler ):

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı nines adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burda 60 liradan başlıyo istediğim rengide bulamadım aliepressde fiyatlar daha yuksek gearbestle sürekli alışveriş yaptığımdan burayı tercih ettim

Motosikleti
    BAJAJ DİSCOVER 125/HONDA SPACY ALPHA, SYM HD 200İ
    http://www.gearbest.com/promotion-mo...ecial-302.html

yarın Gear Best'te kameralarda ve diğer ürünlerde 30 Kasım >İndirimi var arkadaşlar.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı fabialife adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.gearbest.com/promotion-mo...ecial-302.html

yarın Gear Best'te kameralarda ve diğer ürünlerde 30 Kasım >İndirimi var arkadaşlar.
    Abi zorla bulaştıracan şu gearbeste beni. Ondan sonra vay benim halime. Bu seferde oraya dadanacam. Alışveriş manyağı oldum. Birisi indirim deyinde 'neeeaaaaayyy indirimmiiiiii' diyorum :D
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

Mvl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR600RR
    Alıntı nines adlı üyeden alıntı Mesajı göster

xiaomi alabileceğinizi sanmıyorum...

Motosikleti
    BAJAJ DİSCOVER 125/HONDA SPACY ALPHA, SYM HD 200İ
    gearbest'ten bir sıkıntı yaşamadım, bana aliexpressten daha ciddi gibi geliyor. pay pal ödeme desteği var.
    bir araç bir de aksiyon kamerası aldım birisi 25 günde diğeri 45 günde geldi ama bir sıkıntı yaşamadım.
    dün oğluma bir saat siparişi verdim.
    aliexpress gibi incik boncuk şeyler bildiğin gibi gearbestte yok, incik boncuk aliexpresste ucuz, diğer elektronik türü ürünlerde indirimlerde gearbest iyi fiyatlar veriyor.
    BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA

Motosikleti
    kuba
    Abilerim merhamba bende bi sis farı buldum (30w cree u2 u3 led spot far lambası lamba motosiklet araba araç su geçirmez siyah) böylee yazıyor aküm 12 w 7 ah bu aküyle sıkıntı yaşarmıyım sönük yanma,patlama vs bide bu Aliexprees ödeme nasıl oluyor?

Motosikleti
    X-Max 250
    Arkadaşlar tracking number (takip numarası) ile bağzı sitelerden gönderi takip etmek istediğim de dosya bulunamadı diyor nasıl yahu neden öyle söyler ki 5 gün evvel satıcı ürünü teslim etti yazısı çıktı toplamda da 7 gün oldu. Nereden takip edebilirim bunu en sağlıklı? Bazı arkadaşlar anlık takip ediyordu sanırım

Motosikleti
    Var
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tracking number (takip numarası) ile bağzı sitelerden gönderi takip etmek istediğim de dosya bulunamadı diyor nasıl yahu neden öyle söyler ki 5 gün evvel satıcı ürünü teslim etti yazısı çıktı toplamda da 7 gün oldu. Nereden takip edebilirim bunu en sağlıklı? Bazı arkadaşlar anlık takip ediyordu sanırım
    17tarck.comdan bakabilirsiniz

Motosikleti
    X-Max 250
    17tarck.comdan bakabilirsiniz
    Paket şuan için bulunamadı diyor sürekli.Bende satıcıya mesaj attım tracking number doğrumu diye bakalım ulen dolandırıldık mı :D

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    10 günü bulabilir takip numarasının sisteme girilmesi

Motosikleti
    Var
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paket şuan için bulunamadı diyor sürekli.Bende satıcıya mesaj attım tracking number doğrumu diye bakalım ulen dolandırıldık mı :D

Takip numarası verilse bile paket kargoya teslim edilip sisteme işlenmeden bana göre track17 ptt gibi yerlerden kargo takibi yapılamıyor alixpressde bazen görüyorum 5--7 günde kargoya teslim vs vs.

Motosikleti
    X-Max 250
    Takip numarası verilse bile paket kargoya teslim edilip sisteme işlenmeden bana göre track17 ptt gibi yerlerden kargo takibi yapılamıyor alixpressde bazen görüyorum 5--7 günde kargoya teslim vs vs.
    Durum kısmın da satıcı siparişinizi sevk etti diye yaklaşık 5 gündür yazıyor ama :/ ?

Hakanbingol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    benim kargom için 1 haftadır ülkeye giriş yaptı diyor ama ne 17track de ne de ptt de sistem de hiç birşey göremiyorum. 20 gün oldu toplamda.

Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı Hakanbingol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim kargom için 1 haftadır ülkeye giriş yaptı diyor ama ne 17track de ne de ptt de sistem de hiç birşey göremiyorum. 20 gün oldu toplamda.
    Benim için ülkeye giriş yaptı bile demiyor sen onu nereden baktın kardeşim en azından sana onu demiş 20 gün de çok olmuş yahu kaç gün yazıyordu max kargo süresi yazar orada 15-35 vs gibi gibi ?

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Arkadaşlar 11.11 global alisveris cilginligi yuzunden bu son zamanlarda verilen siparislerde aksama-kargo takibinde sikinti yasanabiliyor. Bilgilerinize

Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    Bugün PTT ye gittim sistem de hiçbir şey göremediler. Aliexpress ülkeye girdi diyor ama sanırım gümrükte bekliyor. Kendi yorumum tabi ki başka sıkıntı varsa bilemiyorum. Eldivenin süresi 60 gündü sanırım. " Logistics Information " kısmında sağ tarafta yazıyor. 17 track sitesinde bir şey göremedim. Hem eldiven hem kamera şu anda muallakta. Eldiven gümrükte diye düşünüyorum fakat kamerayı bilmiyorum. Alıcıya mesaj attım Çin den Hollanda ya oradan Türkiye ye gelecek diyor o yüzden sisteme düşmesi zaman alır dedi. Sadece bekliyorum şu anda

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    Selamlar aliexpress sitesinden şuana kadar 1000$ dan fazla alışveriş yaptım aldığım ürünlerin hepsi elime sağlam ve sıkıntısız bir şekilde ulaştı en hızlı gelen paket 10 günü bulurken en uzun süreni 40 gün oldu. Bu kargoların bir çoğu takipsizdi oyuzden durumunu bilemiyorsunuz fakat emin olun elinize ulaşır ha belki 6 gün olur belki 60 eğer ürün 30 gün içinde gelmez ise mutlaka satıcıya bildirin ki onay sürenizi uzatsın birde kış döneminde siparişler normalden daha uzun sürede geliyor bilginiz olsun. Sormak istediğiniz birşey olursa seveseve yardımcı olurum

Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    Bilgiler için sağ ol. Sıkıntı yok siparişleri geçtik beklemedeyiz. Fakat site de sisteme ülkeye girdi diye düştüğü halde ptt de görünmemesi tahmin ettiğim gibi gümrükte bekliyor olması olabilir mi acaba ?

18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler