Ben de indirime girmiş bir sağlam gözüken branda aldım umarım beni yanıltmaz arkadaşlar aliexpress Ortalama orada yazan kalan süre içerisin de mi geliyor çünkü 30 küsür gün yazıyor yahu :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Satıcı siparişinizi sevk etti ürün durumu olarak da bekleniyor makbuzu yazıyor bu ilk alışverişim mazur görün beyler ):
http://www.gearbest.com/promotion-mo...ecial-302.html
yarın Gear Best'te kameralarda ve diğer ürünlerde 30 Kasım >İndirimi var arkadaşlar.
gearbest'ten bir sıkıntı yaşamadım, bana aliexpressten daha ciddi gibi geliyor. pay pal ödeme desteği var.
bir araç bir de aksiyon kamerası aldım birisi 25 günde diğeri 45 günde geldi ama bir sıkıntı yaşamadım.
dün oğluma bir saat siparişi verdim.
aliexpress gibi incik boncuk şeyler bildiğin gibi gearbestte yok, incik boncuk aliexpresste ucuz, diğer elektronik türü ürünlerde indirimlerde gearbest iyi fiyatlar veriyor.
BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA
Abilerim merhamba bende bi sis farı buldum (30w cree u2 u3 led spot far lambası lamba motosiklet araba araç su geçirmez siyah) böylee yazıyor aküm 12 w 7 ah bu aküyle sıkıntı yaşarmıyım sönük yanma,patlama vs bide bu Aliexprees ödeme nasıl oluyor?
Arkadaşlar tracking number (takip numarası) ile bağzı sitelerden gönderi takip etmek istediğim de dosya bulunamadı diyor nasıl yahu neden öyle söyler ki 5 gün evvel satıcı ürünü teslim etti yazısı çıktı toplamda da 7 gün oldu. Nereden takip edebilirim bunu en sağlıklı? Bazı arkadaşlar anlık takip ediyordu sanırım
10 günü bulabilir takip numarasının sisteme girilmesi
benim kargom için 1 haftadır ülkeye giriş yaptı diyor ama ne 17track de ne de ptt de sistem de hiç birşey göremiyorum. 20 gün oldu toplamda.
Arkadaşlar 11.11 global alisveris cilginligi yuzunden bu son zamanlarda verilen siparislerde aksama-kargo takibinde sikinti yasanabiliyor. Bilgilerinize
Bugün PTT ye gittim sistem de hiçbir şey göremediler. Aliexpress ülkeye girdi diyor ama sanırım gümrükte bekliyor. Kendi yorumum tabi ki başka sıkıntı varsa bilemiyorum. Eldivenin süresi 60 gündü sanırım. " Logistics Information " kısmında sağ tarafta yazıyor. 17 track sitesinde bir şey göremedim. Hem eldiven hem kamera şu anda muallakta. Eldiven gümrükte diye düşünüyorum fakat kamerayı bilmiyorum. Alıcıya mesaj attım Çin den Hollanda ya oradan Türkiye ye gelecek diyor o yüzden sisteme düşmesi zaman alır dedi. Sadece bekliyorum şu anda
Selamlar aliexpress sitesinden şuana kadar 1000$ dan fazla alışveriş yaptım aldığım ürünlerin hepsi elime sağlam ve sıkıntısız bir şekilde ulaştı en hızlı gelen paket 10 günü bulurken en uzun süreni 40 gün oldu. Bu kargoların bir çoğu takipsizdi oyuzden durumunu bilemiyorsunuz fakat emin olun elinize ulaşır ha belki 6 gün olur belki 60 eğer ürün 30 gün içinde gelmez ise mutlaka satıcıya bildirin ki onay sürenizi uzatsın birde kış döneminde siparişler normalden daha uzun sürede geliyor bilginiz olsun. Sormak istediğiniz birşey olursa seveseve yardımcı olurum
Bilgiler için sağ ol. Sıkıntı yok siparişleri geçtik beklemedeyiz. Fakat site de sisteme ülkeye girdi diye düştüğü halde ptt de görünmemesi tahmin ettiğim gibi gümrükte bekliyor olması olabilir mi acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)