xiaomi yi, tüm aksesuarları, monopod, uzaktan kumanda, ekstra batarya ve şarj cihazı ile aldım, toplam 124$.
xiaomi yi, tüm aksesuarları, monopod, uzaktan kumanda, ekstra batarya ve şarj cihazı ile aldım, toplam 124$.
Hocam ben komine markasinin komple takimini dizdigim icin uzulmedim. Pantlonlar ceketler termal takimlar yagmurluk eldiven ayakkabi hepsi ayni markanin urunleri. 600 liraya evet turkiyeden de orta sinif guzel urunler alinabilirdi ama hicbirinde 'boa' teknolojisi olmazdi mesela.. Ozetle şekilciyim biraz. Farkli olani severim. Sen bakma bana
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Üstat sana katılıyorum aynı duygu bende de var. Şu anda Erzincan da yaşıyorum. Burada zaten belirli bir tayfa dışında pek bu işlere para harcayan yok. Yani farklı olma olayı benim için burada biraz daha kolay oluyor. Benzer bir fetiş de bende Nike'a karşı var )) ... Kafadan aşağı nike giyerim. Zaten dans hocasıyım. O yüzden bu sitelere saldırdım biraz. Farklı bir şeyler arıyorum... Yalnız başlangıç motosikleti olarak Daelim aldım o yüzden pek bir şeyler bulamıyorum... Yakınımda temiz bir tane vardır henüz 1400 km de aldım bende. Şu anda siteyi kurcalıyorum fren balatasından başka bir aksesuar yok ) bu konuda bana yardımcı olabilir misin ? Tavsiye olarak... Elcik, ayna, grenaj vb. eklentiler falan gibi...
Sitede o söylediklerinin tamamı var. Birebir uyacak grenaj yada sekilli şukullu far kafası bulamayabilirsin. Bu tur urunler ariyorsan biraz ustaligin olmali ki urun geldiginde uydurabilesin. Motocycle part kisminin icinde tamamı. Siteyi turkceye cevir daha rahat bulursun
merhabalar kargo takibinde böyle birşey yazıyor
-------------------------------------------------
1. ürün
2015.11.09 00:00 (GMT-7): In transit (shipped by air)
2015.10.30 18:21 (GMT-7): Departure from Warehouse
2015.10.30 16:29 (GMT-7): Arrival at Warehouse
2015.10.30 16:29 (GMT-7): Pickup successfully
2015.10.30 03:21 (GMT-7): Successful departure from warehouse
2015.10.30 01:29 (GMT-7): Warehouse processing complete
2015.10.29 03:36 (GMT-7): Successful package pick-up
2015.10.25 23:15 (GMT-7): Order fulfillment complete
2015.10.25 23:15 (GMT-7): Order information received by carrier
--------------------------------------------------------------
2. ürün
2015.10.27 00:22 (GMT-7): In transit (shipped by air)
2015.10.26 23:39 (GMT-7): Departure from Warehouse
2015.10.26 23:23 (GMT-7): Arrival at Warehouse
2015.10.26 20:29 (GMT-7): Pickup successfully
2015.10.26 09:22 (GMT-7): Receive item from customer (Otb)
2015.10.26 09:22 (GMT-7): Receive item from customer (Otb)
2015.10.26 08:39 (GMT-7): Successful departure from warehouse
2015.10.26 08:23 (GMT-7): Warehouse processing complete
2015.10.26 05:29 (GMT-7): Successful package pick-up
2015.10.25 01:08 (GMT-7): Order fulfillment complete
2015.10.25 01:08 (GMT-7): Order information received by carrier
20 gün oldu hemen hemen . ne zaman gelir acaba ?
Yakındır gelir. Çok şaaapma.
Bugün itibariyle yurtdışından alışverişimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım.
Ondan bir tane bundan bir tane oda güzelmiş buda iyimiş buda ucuzmuş derken 220 TL değerinde alışveriş yapmışım
Şimdi sıra beklemeye kaldı.
ben ilk defa alışveriş yapıyorum, şu an sipariş durumunda şöyle bişi yazıyor.
Status:
The supplier is processing your order
Reminder:
This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within: 10days 20hours 0minutes 33seconds .
tam olarak ne demek istiyor?
Ürününüz işleme alınıyormuş.Yani satıcı ürünü tedarik sürecinde.10 gün içinde satıcı ürünü kargoya vermezse satış otomatik olarak iptal olur.
Arada bir aliexpressle ilgili hâla güvenilir mi gibisinden mesajlar alıyorum. Şuraya uzun uzun yazayım deneyimlerimi de, kurtulayım artık...
__________________________________________________ ________________
Sj4000 için göğüs askısı
Çok hızlı gelen bir üründü. 16. gün elimde oldu. Hiç bir problem yaşamadım. Ürün gayet güzel.
Kask kamerası güvenlik aparatı
Şu ufacık ürün bile türkiye'de kaç paralara satılıyor. Burdan aldım 3 hafta gibi bir süre de elime ulaştı. Ürün güzel.
__________________________________________________ ______________
Gözlük
Ben bu gözlükten 2 adet aldım kız arkadaşımla takarız diye. Paketlemesi gerçekten harikaydı. Hâla kullanıyoruz.
__________________________________________________ ______________
Kablolu kask içinde iletişim cihazı
İntercoma param yetmediği için artçımla sürüş esnasında sohbet edebilelim diye aldık. Lâkin üründen pek memnun kalmadım 110'dan sonra hiç arkadaki duyulmuyor. Bu kaskla ilgilidir muhtemelen... rüzgar alan bir kask vardı ikimizde de. Bu ürünü tavsiye etmiyorum.
Zincir temizleyici
Güzel ürün. Çok pratik.
__________________________________________________ ___________________
Iphone kabı
Kız kardeşim için bu telefon kabını almıştım. Hâla kullanıyor.
__________________________________________________ ____________________
Sinyalli ayna takımı
Benim için problem olan ürünlerden bir tanesi buydu. Ürün gs 500 için diyordu ve sipariş ettim. Ürün geldiğinde motosikletim tamirdeydi. Bende ürünü onayladım. Bir iki ay kadar sonra ürünü takmak istediğimde benim motosikletime uyumlu olmadığını gördüm. Satıcıya mesaj attım, gs 500 için yazmışsınız ama öyle değil diye. Satıcı fotoğraf istedi benden. Fotoğrafları detaylı çektim. Bana ürünü geri gönder paranı iade edeyim dedi. Bende kargo parası çok pahalı ben senden başka ürün isteyeyim dedim. Tamam dedi, gidon aynası siparişi verdim ve 2 hafta sonra onlar geldi. Satıcı ben onayladıktan sonra böyle birşey yapmak zorunda değil ama gayet yardımcı oldu. Ama salak herif hala açıklamada gs 500 için yazan kısmı değiştirmemiş
dipnot: bunu uygun fiyata satabilirim gençler isteyen varsa.
__________________________________________________ _____________________
iphone için şarj cihazı
Abooo bundan uzak durun gençler. Ürün geldi, kullandım çalışıyor. Onayladım. Bir gece telefonu şarja bıraktım. sabah bir baktım şartel atmış ve prizde siyah iz var. Şarj cihazı yanmış. Satıcıya mesaj attım, yenisini göndereyim dedi. Dedim ki "yok bilader, şarj cihazı yüzünden ev yancak paramı gönder" , "abi valla yeni göndereyim kusura bakma" falan diyor iyi dedim gönder. Gönderdi, onu kenara koydum kullanmıyom
__________________________________________________ _____________________
Vespa şeklinde flash bellek
Bu ürün inanılmaz ama inanılmaz hızlı geldi.8 günde geldi. kullanmadım kenarda duruyor, bir gün satarım birine
__________________________________________________ _______________________
Köpek için ledli tasma
Ben bunu benim köpeğime aldım. Geceleri gezdirirken kullanıyordum. Geçenlerde pili bitti, pil almaya gidemedim daha. Gayet hoş.
__________________________________________________ ________________________
Vites pedalı silikonu
Pembe ayakkabılarım kirlenmiyor artık
__________________________________________________ __________________________
Daha aldığım ürünler var ama bu kadarı yeterli olur heralde
hocam aliexpress ten ödemeyi ne şekilde yapıyorsunuz.
paypal kullanmıyorlar sanırım?
Pazartesi sipariş verip bir dahaki pazartesi kargo gelince şaşırmışlığımda olmuştur.
Bugün itibariyla 32 gün önce sipariş verdiğim ürünün Türkiye'ye hala giriş yapmamış olmuşluğu da.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Walla agalar ben direk veriyorum kart numarami catir catir yapiyorum alisverisimi kac yildir. Birgun olsun karttan fazladan para cekildigini gormedim aliexpress sitesinde
intercom alan varmı aliexpresten acaba bir çok model var alıp memnun kalan varmı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)