şu an 11.11 oldu ama hangi ülkenin saatine göre olacak bu?
şipariş verdiğim çanta geldi kırmızısını söyledim fena değil cebi çok göğüsten ve karından bağlantısı var boyutlarıda ufak kaba durmuyo ben beğendim
bu 11.11 olayını hala anlamadım ben.
indirimli fiyatlardan nasıl alıcaz, biri anlatabilir mi?
O iş yalan sepetimde bekleyen 3-4 ürün var. Önce zam sonra indirim yapmışlar. Ve çoğu normalden daha pahalı şuan.
11.11 indirimini almak için de 30$ lık mal alıcan(normalden daha pahalıya) da 2$ indirim yapacakmış.
La bi yürü git
evet saçmalık, 2 dolar olan bi urunumu bugun 2.2 dolara almak zorunda kaldım. 11.11 i beklemiyordum maaşı beklıyodum bosu bosuna 20 cent fazlaverdim,
birde sorum olucak arkadaşlar China Post Ordinary Small Packet Plus ile gelenbiürünümvar tam 35 gun oldu takibini nasıl yapabilirim bu urunun
Bu listedeki intercomdan aldım. Fakat telefonla bir türlü eşleştirme yapamadım. Aynısından alan bir yardımcı olabilir mi?
Genelde küçük paketlerin kargo durumu görünmüyor. Bazen 17track.net den görebiliyorsun ama çok nadir. Küçük paketleri mecbur bekliyorsun ne zaman gelirki diye
Şimciiiik 11.11 olayı hakkında bir ip ucu vereyim. İhtiyaciniz olan urunu bulduktan sonra urunun adini markasını kopyalıyor aliexpress içinde aratıyorsunuz. Diğer mağazaların verdiği fiyatları 11.11 festivaline katılmayan mağazaların fiyatlarını hepsini yokluyorsunuz. Eğer gerçekten 11.11 fiyatı için yeterince uygun, vereceğiniz paraya değecek birşey olduğunu düşünüyorsanız alıyorsunuz.
Çoğu motosikletle alakalı olmasa da 300usd civarı alisveris yaptim. Yine olsa yine yaparım :D
Zaten 11.11 in esprisi indirim kuponu alırsan indirimli ürün almış olman :D
Kuponlar satılıyordu. Misalen 100 dolara kadar yapacağın alışverişe 20 dolar indirim için 10 dolara kupon alıyordun.. Yoksa genel olarak soylenildigi gibi bindirim üzerinden yapilan indirimler bunlarin cogu.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
" Payment being verified " Bu süreç ne kadar sürecek arkadaşlar bilgisi olan var mıdır ? Bir de alıcıdan özellikle takip kodu istemem gerekecek mi, yoksa otomatik alabilecek miyim ?
Arkadaşlar dün gece uygulamasından bir oyun oynadım ve onlarca indirim kuponu verdi bana, hepsini kullanamam burada vermek istiyorum nasıl yapabiliriz?
Uzun suredir düşündüğüm mont ve eldiveni aldim. Ikisi 302 TL ye mal oldu. Umarim kaliteli urunler gelir.
http://www.aliexpress.com/item/Mens-RS-302-motorcycle-jacket-racing-suits-windproof-breathable-with-protect-gear-and-safety-reflective-tape/32467147164.html
http://www.aliexpress.com/item/Cool-2013-Top-GP-PRO-Racing-gloves-Motorcycle-gloves-Motorbike-gloves-off-road-gloves-Black-red/32229660615.html
bu soruyu google amcaya aynen bu şekilde sordum, ilk çıkan linke(forum.donanimhaber linki) tıkladım, açılan sayfada sj5000+ aradım ve karşıma gelen mesajların birinde bir arkadaş açıklamış Türkçe olarak. Sadece 20 sn kadar vaktimi aldı. İnanıyorum,siz de başarabilirsiniz...
Ürünü ilk sipariş verdiğim hiç alışveriş yapanı duymadığım rakuten global market sitesi hesabimdan fazladan para cekmeye kalktigi icin siparisi iptal ettim. Aliexpressteki saticilardan talep ettim 2katı fiyat söylediler. Daha sonra webike sitesinden sipariş geçtim kargo ucreti yuksek cikmis olmasina ragmen satin aldim cunku cok begendim. Sanirim 600 lira civarina geldi. Tabi bankanin japon yeni kurunu tlye cevirirken soktugu kazikla birlikte bu fiyata geliyor. Ürün 400 civarina kargo 200 civarina geldi. Henuz urun teslim alinmadi. Gelirse paylasirim.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Teşekkür ederim.
Bir de motosiklet çantalarına bakıyorum ama çoğu kısa mesafeler için makbul gibi duruyor... Aramız da hem uzun yol için kullanılabilecek hem de motosikletçinin ihtiyaçlarını şehir içinde de ağırlık yapmadan karşılayabilecek bir çanta bilen, kullanan var mıdır acaba ?? Bir kaç sayfa geride ki çantayı çok beğendim ama biraz küçük gibi geldi.
Yunusus, senin adına üzüldüm.. 600 lira verdikten sonra Türkiye içerisinde de seçenek çok. Kalite olarak biraz aşağı biraz yukarı belki oynar ama 250-300 tl gibi bir fiyat farkı çok çekici gelmişti bana.
bende sj4000wifi aldım + 1 yedek batarya +1 masa üstü şarj etme aparatı ile 82 dolar tuttu ücretsiz kargo,aşırı bir indirim yok ama net olarak bazı ürünlerde indirim var değerlendirilmesi gerekir.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)