Ayni eldivenden ben de aldim. Yagmur ve sogukta kullandin mi. Sence orjinal urunmu?
Ayni eldivenden ben de aldim. Yagmur ve sogukta kullandin mi. Sence orjinal urunmu?
ürünlerden birisinin değeri 40 usd. diğerinin değeri 52 usd. olunca kendimce gümrük sıkıntısı olmadığı için yarı faturalar dikkat çekmişti.
demek ki adamlar artık aşmış, olayı otomatiğe bağlamış.
teşekkür ederin arkadaşlar bunu da öğrenmiş olduk.
Saticiya beden ölçülerinizi verdiğinizde, ölçülerinizde çok anormal bi durum yoksa eğer genelde tutturuyorlar. Kiyafet olarak 2motosiklet ceketi 2 motosiklet pantlonu 5 t-shirt 2 termal takım 2 hiking pantlon 2 hiking ceket 1 yağmurluk takım eldivenler şortlar falanlar filanlar.. İçlerinde sadece yağmurluk takımda sorun yaşadım. Biraz büyük geldi. Ama onu da aynı gün bir başka arkadaşa sattım.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
benim rahatsızlıgım sıkı yada bollugundan değil...
seyir halinde yada durdugumda manetleri çoğu zaman 3 parmagımla sıkarım... o yüzden küçük parmağı ayırdım...
daha önce kullandıgım 15 çeşit eldivende küçük parmak bağlı değildi... varsın bunda da olmasın...
eldivenden 1 senedir çok iyi verim aldığımı zaten yazmıştım... parasına göre cok cok iyi bir eldiven...
herkese de bundan öneriyorum... şu aylarda ankara da biraz üşütüyor ama zaten kışlık ir eldiven değil...
kısaca 3 mevsim kullanılacak en iyi eldiven budur...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere aliexpress güncel kampanyaları olarak indirimli SJCAM ürünlerini paylaşacağım. Aşağıdaki görsellerin üzerlerine tıklayarak SJCAM Aliexpress indirim sayfasına gidebilirsiniz. İyi forumlar..
Süper konuymuş, paylaşım yapıp emeği geçenlere teşekkürler.
Böyle yakaladığınız uygun ve motorcunun işine yarayacak şeyleri paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar, satın almış olanlar da yorumlarını yazmışlar sağolsun
Ben de beğendim, fermuarları vs nasıl acaba ? Ama ucuz değil. Decathlon'da 40 TL'e çok güzel çantalar var Yazlık ön taraftan klipsli ve sırtı terletmeyen.
Ben kullanıyorum çoook işe yarıyor. Sert olması da iyi gaz yağını sıkınca zincir üzerindeki tüm pisliği alıyor. Ayrıca zincirin sadece size doğru olan tarafını değil komple temizliyor.
Herkese öneririm
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Selam bu elvenleri Ankara kışında kullanbilir miyiz sizce?
Birde bu sitede ls2 dışında orjinal kask var mı sizce bana pek güven vermedi..
Onur.. Huzur.. Gurur..
Defalarca soyledim tekrar soyleyeyim. İnternetten kask alinmaz. Kask deneyerek alinir. En kalitelisini en pahalisini alsanda denemelisin.
Bir başka konu ise bizim milletimizin değişmek bilmeyen huylarından biri..
Armut piş ağzıma düş!
Arkadaşlar siteye girip superdeal kismini sectiginizde o günkü en iyi indirimleri gorebiliyorsunuz. Konu sahibi arkadaş elinden geldigince yardimci oluyor ama siteye giriş çıkış yapıyor olmanıza rağmen sipariş verir gibi şu ürün düşerse haber ver gibi söylemler.. Ne bileyim böyle biraz FAŞOluk gibi geliyor.
Slogan zaten 'hepimiz motorcuyuz, neden kaliteli ürünleri daha ucuza almayalım' konu hakkinda bilgisi olanlar zaten yardimci oluyor ama şu armut zihniyetinden vazgecelim lutfen.
(Haklıyım dağılın)
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Merhaba arkadaşlar,
Aliexpressten sipariş ettiğim Komine JK 063 model Motosiklet montum elime ulaştı...
Ulaştı ulaşmasına ama 2 ay kadar bekledikten sonra.Bu kadar uzun sürmesinin sebebide şu gönderen arkadaş ne gönderici ne alıcı ismini yazmış sağolsun ptt deki arkadaş insiyatifini kullanıp bana telefonumdan ulaşıp almamı söyledi sağolsun.
Gel gelelim başka bir süpriz daha montu denedim büyük geldi bana. Saolsun burdaki yunuss arkadaşı ok yad ettim :D
Herneyse montun fotolarını atıyorum mont satılıktır kime uyarsa alsın giysin kaçırmasın aldığım fiyata vericem satım kendi bedenime uygun olanını alacam.
Dipnot: Arkadaşlar satmak için söylemiyorum ama mont harbiden çok kaliteli sadece korumalar burda ucuz yollu motorcu ceketi satan yerlerden daha pahalı yani muadili burda 800-900 lira seviyelerinde ondan emin olabilirsiniz.
Dipnot2: Özellikle belirtiyorum hiçbir kar amacım yoktur direkt aldığım fiyata satıyorum. Fiyat kargo dahil 470 tl.[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
şimdi şöyle;
Benim kilo 74 boy 1.79 bana biraz bol geldi özellikle kolları.Yalnız bu ölçülerin az üzerine birine tam oturur şahsen ben sanırım xl ile xxl arasında bi bedende kalmışım asya ölçülerine göre. Ama şöyle bi durum bol anlayışı da kişiden kişiye göre değişir şahsen bu korumaları olan bir mont olduğu için biraz bol olması normaldir ancak ben tarzım gereği dar şeyler giydiğim için içime sinmedi açkıkçası. Daha açıklayıcı olması açısından işten çıkıp eve gidince üzerime giyip örnek teşkil etmesi için bir foto çekicem o herşeyi netleştirir.
Ek: Bunun bedeni XXL ancak türkiyedeki L bedene tekabul ediyo .
Aliexpress ve GearBestden aldığım ürünlerden bu gün 6 tanesi birden geldi.
http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_169231.html
indirimde 50 USD.ye Amköv AMK 5000S aksiyon kamerasını, 4.53 USD.ye yedek pilini almıştım. bu gün gelen kamerayı açıp denedim.
kamera görüntüsünü ve fotoğlarını çok beğendim. oldukça net ve çok kaliteli bir görüntüsü var.
1080 p video ve 20 mp. resim çekebiliyor. wifi üzerinden telefona bağlanıp canlı görüntüyü izleyebiliyor ve telefona indirebiliyorsunuz.
tüm ayarlarını telefondan yapabiliyor ve telefon üzerinden her türlü özelliği kumanda edebiliyorsunuz.
bir de Ailexpressten şu maskeyi almıştım, ürün hoşuma gitti. 1,22 USD. fiyatı bir kaç sezon kullanılabilir.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6...69809659117045
Ek resimler;
beni yaad eden sevgili arkadaşım by_xray,
şimdiii ben sana senin bedenin kesin xxl dememişimdir çünkü bu tarz konularda topa girmemek adına sadece kendi verdiğim siparişten ve kendi ölçülerimden bahsederim. Ben 181 boy 75 80 kg arasında agırlık ile xxl beden sipariş etmekteyım. Ancak şu durumu da göz önünde bulundurmak lazım ki, aldığın ürünlerin modeline göre beden kesimleri farklılık gösterebilir. Atıyorum bi JK-015 in XXL bedeni üzerine cuk oturacakken bir JK-512 bol gelebilir. Çünkü modeller farklı. Bu sebeple de sipariş verdiğim modeli belirterek şu modelin şu benini sipariş ettim şeklinde anlatırım durumu.
Neyse zarar etmemişsin sıkıntı yok. Gel kenara hızlı gönderisi olan bi mağaza verem 15 günde gelir ürünün. Ama kargo ücreti çıkabilir.
Değerli yunusus,
Sana bu satırları yazarken asjdfjsdgfdsf. Ya dosstum o işin şakası hem yurt dışından baya bi alışveriş yapmış biri olarak böle şeylerin olabileceğinin farkındayım tabi. Bunu büyük ihtimalle geri iade edecem satılmasıyla uğraşamam şimdi.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)