Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CBR 125 Mİ - CBR 250 Mİ -> ilk motosiklet.

REKLAM ALANI
    yasin. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    pulsar ktm den ayrılan muhendislerin kurdugu bi sirket sanırsam oyleydi cin mallarına gore cok kaliteli fakat bi honda yamaha kalitesi olmasına imkan yok bunu kursa gidince anlıycaksın benim suan kullandıgım cin malı bi motor 870 km de daha yep yeni ama kursta kullandıgım 70 bin km deki cbf kalite farkını anlayabiliyosun o derece bisey pulsarında bi honda ktm kalitesine ulasabilecegini sanmıyorum.

motorun kazalı olması onemli degil ic aksamında herhangi bir sorun olmasın yeterli servise goturup baktırmanı tavsiye ederim 2. el alcaksan eger
    sonuc olarak kaza yapınca yenisi takılıyo motora sıfır gibi oluyo fark eden bişey olmuyo

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı yasin. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pulsar ktm den ayrılan muhendislerin kurdugu bi sirket sanırsam oyleydi cin mallarına gore cok kaliteli fakat bi honda yamaha kalitesi olmasına imkan yok bunu kursa gidince anlıycaksın benim suan kullandıgım cin malı bi motor 870 km de daha yep yeni ama kursta kullandıgım 70 bin km deki cbf kalite farkını anlayabiliyosun o derece bisey pulsarında bi honda ktm kalitesine ulasabilecegini sanmıyorum.

motorun kazalı olması onemli degil ic aksamında herhangi bir sorun olmasın yeterli servise goturup baktırmanı tavsiye ederim 2. el alcaksan eger
    sonuc olarak kaza yapınca yenisi takılıyo motora sıfır gibi oluyo fark eden bişey olmuyo
    Yani olabilir ama aldıktan sonra satarken ben karın ağrısı çekmeyecekmiyim? çünkü 12 kmde aldım diyelim 20b oldu hemde kaza diyelim sıkıntı olur mu
    Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.

Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    simdi soyle bi olay var sen sıfır aldıgında ondan kesin zarar ediceksin kacarın yok kesin ve kesin zarar ediceksin fakat suan kış girişi oldugu için motorlar ucuzlamaya basladı ilanlar arttı ve kazalıysa sende normal degeri 10 bin olan bi motoru 8 bine alıcaksın satarkende 8.5 a koyarsın 8 e düsersin zarar etmezsin tabi enfilasyon degerini falan saymıyorum :D sonucta suan 8 bin tl güzel bir para ama bundan 10 yıl sonra belkide suanki degerine gore hesaplarsak 5 bin tl civarında bi degeri olur biraz karısık oldu ama anlamıssındır sanırım :D ve son olarak kaza kacınılmaz bişey illaki bi kayıp dusmesi olur motorun anca 300 500 km de ise belki olmaz 20 binde olan bir motoru alacak insan bunu bilir bilmesi gerekir
    MotoGlock bunu beğendi.

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    simdi soyle bi olay var sen sıfır aldıgında ondan kesin zarar ediceksin kacarın yok kesin ve kesin zarar ediceksin fakat suan kış girişi oldugu için motorlar ucuzlamaya basladı ilanlar arttı ve kazalıysa sende normal degeri 10 bin olan bi motoru 8 bine alıcaksın satarkende 8.5 a koyarsın 8 e düsersin zarar etmezsin tabi enfilasyon degerini falan saymıyorum :D sonucta suan 8 bin tl güzel bir para ama bundan 10 yıl sonra belkide suanki degerine gore hesaplarsak 5 bin tl civarında bi degeri olur biraz karısık oldu ama anlamıssındır sanırım :D ve son olarak kaza kacınılmaz bişey illaki bi kayıp dusmesi olur motorun anca 300 500 km de ise belki olmaz 20 binde olan bir motoru alacak insan bunu bilir bilmesi gerekir
    yani pulsara göre honda al diyosun hocam

Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Alıntı MotoGlock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani pulsara göre honda al diyosun hocam
    yani bence oyle :D kalite farkı var sonucta ama suda var tabi r25 ilk cıktıgında nekadardı simdi nekadar rs 200 de ucuz cıktı piyasaya belki artcak onuda bilemem simdi :D millet r25 i al sat yaparak para kazandı yahu :D
    MotoGlock bunu beğendi.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yazmıyım dedim ama 18 yaşında kardeşim olsa cbr250 ile başlatmam. Net!

250 cc motor bi şekil alınır ama ilk 5-6 binde ben ögrendim diye yapacağı kaza baya pahalıya patlayabalir.
    MotoGlock ve imtarky bunu beğendiler.

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    yani bence oyle :D kalite farkı var sonucta ama suda var tabi r25 ilk cıktıgında nekadardı simdi nekadar rs 200 de ucuz cıktı piyasaya belki artcak onuda bilemem simdi :D millet r25 i al sat yaparak para kazandı yahu :D
    bana da 11den inerse diye bi korku geldi alırsam diye :D bütün bajaj modellerinde indirime gidildi ve rs200 çıktı piyasaya :D
    bilmiyorum belki de zamlanıverir bu ay başı herşey :D yarınımızın garantisi kalmadı artık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster

250 cc motor bi şekil alınır ama ilk 5-6 binde ben ögrendim diye yapacağı kaza baya pahalıya patlayabalir.
    düşüncenizi göz önünde tutucam her zaman, teşekkür ederim

imtarky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R 2014
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster

işte aradığım mantık
    MotoGlock bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    250 cc den neden korkuyosunuz anlamıs degilim r25 olsa dogru 250sl veya 250r olsa dogru ama cbr bunların arasında gaz tepkisi hızlanması en düsük motor ama en kalitelisi ve en güvenlisi gidip cin malı 250 cc alcamda demiyo honda alcam diyo cbr 125 alıp pisman olmaktansa 250 alsın uzun soluklu kullansın 250 cc motor ucak gibi gidiyo diye bi olaymı var benmi bilmiyorum ? 125 lik en fazla 150 goruyo 250 lilik 170 top speed te cokta fark yok ama cbr bastınmı o hızlanana kadar ömür gecirtiyo bu insana huzursuzluk veriyo bide tehlikelerden kacamıyosun birden basıyımda geciyim olmuyo zorluyo insanı.
    benim düsüncem bu tork onemli diye düsünüyorum top speed cokta muhim degil benden kat kat cok bilgilisiniz genel olarak ama bu durumu kısmen yasamıs biri olarak konusuyorum yoksa konusmaya hakkım yok diye düsünüyorum cc ye takılmaya gerek yok bana sorarsanız

belkide istanbul trafiginde cok kullandıgım icin serilik onemli geliyordur bilemiyorum
    MotoGlock bunu beğendi.

250 alıp uzun süre devam edebilirsin.

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    peki 250lik kaç kmye kadar alayım sizce

Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Evet boy kilo sorunum yok 1.75 üstü ve 73 kiloyum taşıyamama sıkıntım olamaz.
    Biraz daha araştırdım ben sıfır pulsar RS 200ler gelmiş piyasaya. Hem de 10bin km üstü 2014 (Çizikli - kazalı) CBR250 fiyatına.
    11.000 lira diyorlar. Bunu da mı düşünsek acep?
    Tek fotoğraf ile seni vazgeçireyim hemen.
    MotoGlock bunu beğendi.

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı Morphin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek fotoğraf ile seni vazgeçireyim hemen.
    http://i.ytimg.com/vi/BMlmrzJI5qQ/maxresdefault.jpg
    hahahahah gerçekten güldüm gidon da baya yüksek

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    bisiklet kullanmakta iyiysen ve kendine güveniyosan 250 ile baslayabillirsin. ben öyle yaptım. iyi ki de öyle yapmışım diyorum. Çünkü bu bile uzun yolda yetersiz kalabiliyor.
    alir almaz lastikleri pirelli veya Michelin ile degistirmelisin
    MotoGlock bunu beğendi.

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bisiklet kullanmakta iyiysen ve kendine güveniyosan 250 ile baslayabillirsin. ben öyle yaptım. iyi ki de öyle yapmışım diyorum. Çünkü bu bile uzun yolda yetersiz kalabiliyor.
    alir almaz lastikleri pirelli veya Michelin ile degistirmelisin
    bakalım bi motor buldum çanakkalede http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-250-r-228771525/detay/ 10.000e düştü.
    9500 dese alıcam pazartesi gitmeyi düşünüyoruz bakalım çanakkaleye

2015 model cbr 250r..7000 km de ilk sahibinden satılık..daha önce ufak bi kazası oldu..parçalar serviste değiştirildi.değişen parçaların listesi de var servis dökümünde..doktordan temiz sorunsuz..motor arkadaşımın.kendisi şehir dışında şuan ben kullanıyrm..istediği fiyat 12500 idi ama ciddi alıcısın madem 11500 e bırakmasını sağlarım eğer düşünürsen. Çünkü biran önce satmak istiyo oda..satılmazsa ben alıcam

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı drsrdr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2015 model cbr 250r..7000 km de ilk sahibinden satılık..daha önce ufak bi kazası oldu..parçalar serviste değiştirildi.değişen parçaların listesi de var servis dökümünde..doktordan temiz sorunsuz..motor arkadaşımın.kendisi şehir dışında şuan ben kullanıyrm..istediği fiyat 12500 idi ama ciddi alıcısın madem 11500 e bırakmasını sağlarım eğer düşünürsen. Çünkü biran önce satmak istiyo oda..satılmazsa ben alıcam
    hocam dediğim gibi bütçem 10bine zar zor çıkıyor 11.500 fazla gelir bana ya daha da indirim yapmazmı

hocam dediğim gibi bütçem 10bine zar zor çıkıyor 11.500 fazla gelir bana ya daha da indirim yapmazmı
    Sorarım ama 10.000 e verirse ben alırım zatenben de mt 125 var onu verim sana 9500 e son..onunda ufak bi kazası var ama serviste..yaptırıp veririm
    MotoGlock bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    2014 10 binde falan bulabilirsen adam temiz kullandıysa daha iyi olur yeni kasa cift far daha kalıplı hemde daha rahat satarsın satarken

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-honda-cbr250r-repsol-2014-227377096/detay
    bu iyimiş mesela bide istanbulda motor cok gelince 2 3 motora birden bakarsın 10 bin toplaya biliyosan borc harc yap en kotu 10.500 e düser bu
    mesela geldinmi bunada bakarsın
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr250r-0-ayarinda-232466206/detay
    gibi yani
    MotoGlock bunu beğendi.

Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    2014 10 binde falan bulabilirsen adam temiz kullandıysa daha iyi olur yeni kasa cift far daha kalıplı hemde daha rahat satarsın satarken

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-honda-cbr250r-repsol-2014-227377096/detay
    bu iyimiş mesela bide istanbulda motor cok gelince 2 3 motora birden bakarsın 10 bin toplaya biliyosan borc harc yap en kotu 10.500 e düser bu
    mesela geldinmi bunada bakarsın
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr250r-0-ayarinda-232466206/detay
    gibi yani
    ilan sahiplerine mesaj attım bakalım bi tane 11.5 a ktm rc200 buldum mesaj attım 10.750olursa tamamlıcam gelelim alalım pazartesi diye bakalım ne diyecek 11e düştü ama

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)