BU MOTOSİKLETÇİ ARKADAŞ HAKKINDA YORUMLARINIZ NELER ?
Reklamlar
-
Az önce bütün videolarını izledim. Adam trafikte önüne gelene atar yapıyor küfür ediyor.
yavaş ilerleyen yolda da olsa trafikte telefonla oynamak çok yanlış onu geçtim, bir kadınla böyle mi konuşulur lan hanzo kadınların araba kullanmasının yasak olduğu cahil cühela arap ülkelerinde mi yaşıyorsun sen. uyaracaksan efendi gibi uyar bizde destek çıkalım, böyle maganda gibi tehdit edilir mi ?
benim gözümde bu resmen taciz. kafaya gopro takıp asarım keserim diye tehdit etmeler falan, sen kimsin lan sığır.
Youtube hesabı ''Can Topçu'' diğer videolarıda aynı.
Reklamlar
-
Eski bu, yaşıyormuymuş hala?
-
senelerdir damlataş mağarasında saklanmakta olan bir forum üyesi akut ekiplerinin üstün çabası sonucu kurtarıldı kaymakamlık kendisine bir laptop tahsis etti şu an online olduğu sanılıyor ayrıca ücretsiz internet hizmetinden de yararlanmakta
KAYNAK DHA
-
adam haklı da ülke yanlış.
bir kere motorla arabalı adama fazla sataşmamak lazım. akıl işi değil bu memlekette. herif kırar direksiyonu önüne veya hafiften sürtüverir ayvayı yersin. sonra uğraşır durursun. aynı hatalara bende çıldırıyorum hatta daha beterlerini yaşıyoruz hergün... bu arkadaşın örneğini verdikleri hiçbirşey değil. özellikle de bayan şoföre karşı yaklaşımı yanlış çok gitmez yakarlar canını. şansı var da kurtulursa süt dökmüş kedi gibi olur...
-
Pff iyi ki altında ss felan yok bu sinirle ölmesi sn ler sürer. Korna öttürüp duruyo gerizekalı trafikte görsem motorlu olarak ben iner ağzina vururum bi tane, kornaya basmak bile lüksken basılı tutmak gel beni döv canım sıkıldı demeye çalışıyo başka bi izahı yok
-
Trafikte ne kadar haklı olsanda eğer elinde video gibi görüntü gibi ispatın varsa gidersin trafik şubeye verirsin şikayetçi olursun. Kavga etmenin anlamı yok
-
şimdi orda arabadaki kadın değil erkek olsa öyle yapamaz hatta bırak yapmayı namlunun ucunu gorse o motostıkletın vıtes kutusunu nereye soktugunu bılmez. Evet kadının yaptıgıda yanlıs ama yanlıs dıyede kadını boyle kadın dıye sıkıtrımak nedır!
-
-
Şöför ben olsam hatam olduysa bile bana bu kadar bağırsa iner ağzını yüzünü dümdüz eder çıkar giderdim. Ha baktım trafikteyim sürekli bu şekilde bağırıyor ama durmuyor biraz hızlandırdı arkamdan takip ederken frene asılırdım. Arka cama amele sümüğü gibi yapışırdı. Sen motosiklet sürücüsün. Hatası varsa karşı tarafın ışıklarda geçersin yanına artırılsın camı anlatırsın tatlı dille. Söve küfreden ana bacı yapıştırarak millete sararak olmaz o işler.
-
hayırlı olsun internet bağlatmışın
-
beyinsiz... insanlar hata yapıyor olabilir ki hepimiz yapıyoruz fakat uyarma şekli bu değildir.
-
nerelisin göremedim ama, istanbulda trafikte, zevk değil de, ulaşım amaçlı motor kullananların hali budur. öndeki arabadan (içmişte çöpü arabasını kirletmesin diye dışarı atıyor) kafana pet su şişesi veya yanan sigara gelmedikçe, yanına gelen arabanın seni gözünün içine baka baka sağa doğru sıkıştırarak refüje doğru itmesi, ileride o annesi muhteremi yakaladığında niye yaptın lan diye sorduğunda, emniyet şeridinden gidecektim, yolumu açtım deyip gülümsemesi.... her binişinde muhakkak bir manyağa rast geliyorsun o yüzden bast şeylere bile taammül kalmıyor. ha bayan dersen bir sabah vakti 2. köprüye katılım yapan yolun ortasında durup rujunu tazeleyan kadın da görmüşüm ben yaşamadan anlayamazsınız )
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Adam haksiz degil ama asiri reaksiyon veriyor. Bu sekilde insanlar adam edilemez ne yazik ki. Basi belaya da girer.
-
Verdiği tepkiler motosiklet sürücüsüne yakışmıyor. Adam akıllı izah edebilirdi durumu.
-
Bunlar doğal şeyler yani aslında doğal olmasada istanbul trafiğinde bu kadar tepki göstermek mantıksız biz zaten motora hem sevdiğimiz hemde zamandan vakit kazanıp trafikte kendimizi harcamamak için biniyoruz boyle saçma sapan şeylerle uğrasılırsa ohooo baktın ama çıkıyo iki kornaya bas uyar gidip dalaşmak nedir
-
sizde adamı hiç etmişsiniz be, bu yorumlardan sonra muhtemelen evde yapacak.
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)