Bildiğin ayı bozması bi köpek üzerine koşarken kaçmayacak, panik yapmayacak kim var?
Bildiğin ayı bozması bi köpek üzerine koşarken kaçmayacak, panik yapmayacak kim var?
Daha önce pek çok kez saldırıya uğrayıp panik yapmanın hiç bir faydası olmayacağının farkında olan kişi.
Yanımızda kedi bulundurmalıyız
Şaka bir yana konu ile ilgili detaylı bilgi kitap vs mevcut.
Her gün sanayide köpekler takılıyor peşime fakat onlardan zarar gelmez, hiç doğrudan bölgesinden geçtiğim kangal veya cins bir köpeğin hışmına uğramadım, umarım kimse uğramaz.
Ben olsam ne yapardım; cepte biber gazı çok mantıklı geldi hatta cepte değil gidonda, abartı egzoz belki işe yarayabilir, mümkünse kontrollü bir hızda gitmek, hmm cross moto kullanmak tamamen ısırmaya yönelik hamle yapana kadar tepki vermemek, vs.
Şimdi aklıma geldi, sağ ve sol ayaklığa yakın bi yere biber gazı koysak ve gidondan tek tuş ile kullanabilsek fena olmazdı
Valla ben rastladım sebepsiz yere ısıran köpeğe. Üsküdar sahilinden motorla geçerken köpeğin biri havlamaya basladı.Ben yoldayım köpek deniz kenarında beni görünce hısımla havlıyor umursamadım yoluma devam ettim. Lan !! birde ne göreyim botdan bir ısırık aldı. Sonrada kabahat işlediğini bilir bir ifade ile kaçtı . Bot çok kalın ve uzun oldugu için hisetmedim oyüzden umursamadan gülüp devam ettim.
Benim calistigim fabrikanin yolu 2km bildigin offroad mod=on ve her taraf ceteler halinde kopek. Basi boslar fabrikalarin kopekleri. Benim itle it olma gibi bir huyum oldugundan saldiriya gecen kopekler oldumu durup bende karsi ataga geciyorum ozaman hayvana bir urkme geliyor manyakmi lan bu dercesine. Simdi hepsi alisti ben gecerken kimseden ses yok ama arkamdaki arabaya olumune atarlilar.
Köpeklerin sahiplerine sesleniyorum asıl suçlu sizsiniz, ya tasmasını sıkı tutun yada kapalı bir bahçede tecrit edin o itleri. Sizin birbirinizi sevmeniz, bizi de sevdiğiniz anlamına gelmiyor. Sahip çıkamadığınız bitli itiniz yüzünden düşüp bi yerlerini kıran çok vatandaş var. İtinizin ettiğinden de siz sorumlusunuz bunuda bilin. Ben motosiklet kullanıyorum ve it uzmanı olmak, it ile müzakere etmek zorunda değilim, herhangi bir mücadeleye girmek zorunda da değilim. Birde çıkmış itimi anlayın diyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)