Çinden japona giden uzunnn yol :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Superlight 200 kullanıyorum 2 aydır en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Vida falanda sıkmadım hiç hepsi sağlam durumda şuan.
-
avici adlı üyeden alıntı
Superlight 200 kullanıyorum 2 aydır en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Vida falanda sıkmadım hiç hepsi sağlam durumda şuan.
Kuba ar ge geliştirmiş onu , kuba sürüş sistemi var. Seninki istisnadır.
Not: sen nasıl bakarsan motorunda öyle bakar
-
Arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramını kulatrım benim yazımdaki amacım marka karalamak vs değil sadece kullanıcı yorumu tamam 2 aydık sıkmamış olabılırsın de 2 ayda kaç km yol yaptın ? ben şunu söylüyorum bu motorlarla 50 bin km üzeri gören varmı ? tabi bakarsan bağ olur hesabı ama gel görki aptal aptal arızalar verince soğutuyor valla misal 150 mc de uzun yanıyor kısa yanmıyor bazen ikiside yanmıyordu bazende sadece kısa yanıyordu
-
Ybr ye o parayı vermem diyen Çin malı kullananlar eğer çok kısa bi süre ybr kullansa kullandığı Çin malı motoru hayır kurumuna bağışlamazsa bende be olayım
Bende Çin malı cub ile 15000 yapınca ybr aldım bu kadar fark olacağını bilseydim hiç Çin malı almaz gider ybr alırdım
-
küba sürüş sistemi akıllara zarar ziyan bir sistem....
-
Ybr'nin kaydırmalı debriyajı, çekiş kontrol sistemi, sürüş modları, ters maşası, abssi, quickshifter'ı, hava yastığı, elcik ısıtması, rosso2 lastikleri ve son olarak geri vitesinin yanında kubanın sürüş sisteminin esamesi okunmaz sayın kurye arkadaşlar.
-
Güzel kardeşim bizim amacımız zaten ybr yi ,cbf i övmek diğer markaları gömmek değil değişik polemiklere yol açılmasın! Bak ybr nasıl motor ben sama söyliyeyim temel bir motorsılet karburatorlü yani eski tip içten yanmalı sadece temel özellikleri barındırıyor yani A noktasından B noktasına sorunsuz götürecek keza cbf de öyle lakinn ülkemize bajaj , hero gibi dev firmalar daha yeni girdi piyasaya daha kalitelisin girsin ybr, cbf kalıyormu yahu 2014 model ybr start stop butonu yok 2011 model mondial de vardı ! ama su konuda tartışılmaz parça kalitesi,konfor ,markaya sahip çıkma olayı bunlarda var senin distrübütörün senin motorunu satamasın bak bakalım parça bulabiliyormusun ! Millet 90 model honda parçaları bulabiliyor gelki ben honda düşmanıyım oda ayrı ya 1000 rr da abs yok vay anasını !
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
http://www.kubamotor.com/new5/product/touring/ravan.html kubayı merak edip sitesini kurcalarken bunu buldum zaten hiç ybr ye benzememiş
-
Aldığın ilk üç motor zaten çöp motorlar. Bedava verseler binilmeyecek motorlar ama işte şartlar insanı zorlayınca binmek zorunda kalınıyor. MCX fena motor değildir, kendin de söylemişsin. Bana sanki motorları sıkıştırarak kullanıyormuşsun gibi geldi.
Birazdan YBR de Çin malı diyecekler çıkacaktır fazla takılma.
-
Çinlilerde plastik aksam yok kiyat gibi
-
Yok abi nereye sıkıştırıyon Mcx i bilirsin fazla sıkıştırırsan 20 kurusdan fazla yakar eksik yakmaz ben MC den memnundum fakat ybr ye binince fırsatım olsaydı da buna binseymişim dedim yani
-
F54 adlı üyeden alıntı
Ybr ye o parayı vermem diyen Çin malı kullananlar eğer çok kısa bi süre ybr kullansa kullandığı Çin malı motoru hayır kurumuna bağışlamazsa bende be olayım
Bende Çin malı cub ile 15000 yapınca ybr aldım bu kadar fark olacağını bilseydim hiç Çin malı almaz gider ybr alırdım
2014 model ybr kullandım 1. viteste drift kadar atik değil ikimizinde ön dişlileri 1 numara büyüktü titreşimde abartı değil ama vardı yok diyemem ee beni 50 bin km sorunsuz götüren driftimi neden bi yere atayım
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
-
AZADE adlı üyeden alıntı
Kardeş sen ne diyosun 50.000 km yi drift mi gördü
? Hemde sorunsuz
ben mc ile 2 kere yolda kaldım
! Beyler benim ybr satılıktır ilgilenen varsa 5.000 e veriyorum daha 8 binde yol yakınken vaz geçeyim drift alıcam 2 tane alırım 50.000 birinde yapar satarım sonra gene bir tane daha alır satarım
.Senin o 50.000 km ni ben spacy de yapıyorum honda dağılıp gidiyor drift sağlammış vayy dominosa diyelimde artık drift kiralasın
Spacy mi dağıldı 72 binde sattığım activa geldi aklıma.
-
Normal kullanıcıda 80.000 km görenler var kardeşim ben ona birşey diyemem adam iyi kullanmıştır .Amma gel gör ki ben oraya dominosa söyleyelim de drift kiralasın dedim yani bunlar şirket motoru sen km sine dikkat etmişşindir mesela benden oncekı kurye motorun canını almış keza bujisi 32.000 de değişmiş olması lazım
-
Şuan motorum 47 bin km ye geldi foto eski 1 kez yolda kaldım oda km göstergem garantiden değişti devir saati çalışmafı beyin değişelim dedi tamam dedim değiştik 100 mt gittim stop etti oda yolda kaldı denebilirse tabi dalga geçmeden önce bi daha düşünün birde yazınızda aşşağılamak filan değil demişsiniz
-
Güzel kardeşim şimdi sen bu motorla 47.000 km yaptın ve hiç motor kapağı vs açılmadan MAASALLAH ben eminim benim mc max 10.000 daha gidip patlatacaktı .Ben 5 bini boşa verdim haklısınız ulen biri gelio kuba biri gelio mondial ben hepsını kullandım işte 5 para etmez motorlar insanların parası olur olmaz elden cıkarmaya çalısma çabaları boşa zaten
-
AZADE adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim şimdi sen bu motorla 47.000 km yaptın ve hiç motor kapağı vs açılmadan MAASALLAH
ben eminim benim mc max 10.000 daha gidip patlatacaktı .Ben 5 bini boşa verdim haklısınız ulen biri gelio kuba biri gelio mondial ben hepsını kullandım işte 5 para etmez motorlar insanların parası olur olmaz elden cıkarmaya çalısma çabaları boşa zaten
motor kapağım açılmadı 2 kez ustada subap ayarı yaptırdım sonra zaten subap ayarımı ben yaptım hatta bilmediğim halde subaplarını karıtırdım forumda birden fazla konu açtım 2 kez zincirim değişti 2 kezde lastiklerim arka sinyalimde 2 kez kırıldı gerisi benim hatam kaza vs yaptım topladım motorumu hiç düşünmeden 200 300 km yollara çıkabiliyorum yoldada bırakmadı Allahıma şükür siz gelip benim üstüne bindiğim alete çöp filan diyemezsiniz kusura bakmayında tamam ybr kadar uzun ömürlü değil parça kalitesi ybr kadar değil parça istediğimde 3 gün içinde elimde parçası ucuz bana yetiyor işimide görüyor
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Şuan motorum 47 bin km ye geldi foto eski 1 kez yolda kaldım oda km göstergem garantiden değişti devir saati çalışmafı beyin değişelim dedi tamam dedim değiştik 100 mt gittim stop etti oda yolda kaldı denebilirse tabi dalga geçmeden önce bi daha düşünün birde yazınızda aşşağılamak filan değil demişsiniz
Takılma boş ver. Herkesin malı kendine göre iyidir. Bende geçen 3 pulsar kullanıcısıyla sohbet ederken duke'u yerden yere vurup, pulsarın ne derece iyi olduğundan bahsettiler. Aynen deyip geçtim. Alışıyor insan, sende alışırsın
-
AZADE adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim şimdi sen bu motorla 47.000 km yaptın ve hiç motor kapağı vs açılmadan MAASALLAH
ben eminim benim mc max 10.000 daha gidip patlatacaktı .Ben 5 bini boşa verdim haklısınız ulen biri gelio kuba biri gelio mondial ben hepsını kullandım işte 5 para etmez motorlar insanların parası olur olmaz elden cıkarmaya çalısma çabaları boşa zaten
Sorun motorlarda degilde sende olabilir mi acaba? Kubadan öncede çinlinin kralı ramzey star diye skuterim vardı. (Hala var gerçide)
Bu skuterin motor bloguna anahtar değmeden 70.000 km kullandım. Bi kaç plastik parça sele filtre ayna vs dışında hiçbir masraf çıkarmadı. Fakat motor bloguna anahtar değmedi. En son motor kapalı vaziyetteyken iş olsun diye üzerine 5 kişi oturunca(ben yoktum o gün) şase tam ortadan kırıldı ve jübilesini yaptı. Motor hala "abi bırak ben daha giderim" dercesine tek marşta çalışıyor, ama kullanmıyorum.
Sen eşşek gibi binersen motora oda ona verdiğin değerin aynısını sana verir, o japonda senin elinde muhakkak arıza verecektir. Son olarak Japon motorların çinlilerden iyi olduğunu zaten inkar eden yokta, herkesi kendin gibi hoyrat sanmam biraz abes kaçıyo.
Kurye, lütfen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler