Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çinden japona giden uzunnn yol :)

REKLAM ALANI
    Hamza Toruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DORUKOĞLU
    kardeşim siz haklısınız ben japonu eşşek gibi biniyorum 80-90 binleri görüyorum sizde kral gibi binin 70.000 leri görün

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    scarfac3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gv 250
    Kardeşim öncelikle motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Uslübun yanlış tamam ağzın yanmış olabilir çinlilerden fakat burda kişinin ihtiyacını karşılıyan motorlarda mevcut arkadaşın dediği gibi drift işini görüyo beklenti meselesi AMA milletle alay eder gibi konuşman hoş değil uslubunu düzeltirsen gayet faydalı bilgiler edinebilirsin.

Motosikleti
    DORUKOĞLU
    Teşekkür ederim hocam fakat açıkçası arkadaşların bindikleri motorlara lafım yok adamın parası ona yetmiş onu almıştır orda problem yok zaten yargılama kimsenin haddine de değil lakin bizim arkadaşlar bu ürünleri kaliteli vay ybr den iyi vay ondan iyi havasında anlatınca ister istemez alaya alınıyor bak benim 150 mc kaza sonucunda arka artçı ayaklıklarım(2 side) kırıldı neyse siparişi verildi oda ne fabrikada yokmus defalarca fabrika arandı şikayet dilekçesi vs vs benim gibi binlerce kişi var şimdi ne olacak benim maduriyetim ? vel hasılı kelam kötü kardeşim yahu inatla neden iyi demeye çalışılıyor onu çözemedim ben ! zaten o motorlar iyi olsa 5-6 bin ybr ye,cbf ye verilmez diğer alternatiflere bakılır ama yok daha yeni bajaj ve hero motor geldi bakalım hadi selametle bu kadar yazdım yeter son lafım arkdaşlar yeni başlayanlar almayın kardeşim adamı motordan soğuturlar

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    İlk önce hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Şimdi konumuza gelelim. Siz bir adamın gücünün yetip aldığı motora çöp diyemezsiniz. O motor berbat olsa bile adam çalışıp didinip alıyor yani siz öyle derseniz insanın gücüne gider. Mesela bende zamanı gelince derbi stx 150 almayı düşünüyorum piaggio ve zonshen yapımı ama sonuç olarak çinli. Ybr ve cbfnin o berbat tasarımı değişmediği sürecede alınacak hir motor değil. Motor kalitesi nasıl değişiyorsa kullanıcı kaliteside değişir. Her şeyin karşılığı var nede olsa. Her neyse iyi günler.

Motosikleti
    DORUKOĞLU
    Kardeş bu benim fikrim yargılamak ne senin nede senin gibilerinin haddine düşmez!!!Adamın motoruna sövdüğümüz falan yok marka kötü yahu!! şu sitenin tartışmlarının % 60-70 çinliyi aklamaya çalısanlarla dolu sonra aradan zaman geçiyor oda nesi adam satmış aa ne oldu mükemmeldi biz motoru forumda övüp 2. elde sahibindene koyanıda gördük hadi beyler hadi siz haklısınız

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Alıntı AZADE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim hocam fakat açıkçası arkadaşların bindikleri motorlara lafım yok adamın parası ona yetmiş onu almıştır orda problem yok zaten yargılama kimsenin haddine de değil lakin bizim arkadaşlar bu ürünleri kaliteli vay ybr den iyi vay ondan iyi havasında anlatınca ister istemez alaya alınıyor bak benim 150 mc kaza sonucunda arka artçı ayaklıklarım(2 side) kırıldı neyse siparişi verildi oda ne fabrikada yokmus defalarca fabrika arandı şikayet dilekçesi vs vs benim gibi binlerce kişi var şimdi ne olacak benim maduriyetim ? vel hasılı kelam kötü kardeşim yahu inatla neden iyi demeye çalışılıyor onu çözemedim ben ! zaten o motorlar iyi olsa 5-6 bin ybr ye,cbf ye verilmez diğer alternatiflere bakılır ama yok daha yeni bajaj ve hero motor geldi bakalım hadi selametle bu kadar yazdım yeter son lafım arkdaşlar yeni başlayanlar almayın kardeşim adamı motordan soğuturlar
    bak gene iyi göstermeye çalışıyor demişsiniz önceki mesajlarımda ybr daha uzun ömürlü dedim parça kalitesi daha iyi dedim ama titreşimde yok değil dedim ben bu motoru öğrenciyim 2800 tl ye aldım yolda bırakmadı usta hatasını saymassak oda 1 kere saçma sapan düşen civatası olmuyor aynam gevşemiyor titreşim alt seviyede balansörlü üstten egzantrikli daha ne yapsın sizin çöp diye tabir etttiğiniz motor bana her parçasını bulabilirim arka peg 16 tl tanesini plastik dediğiniz kısımlar en iyisi 50 tl yi geçmez benim anlatmak istediğim ybr driftten tabikide iyi kötü diyen yok ama şimdiki aldığınız motoru göğe çıkarıp benim kullandığım çinliyi yere gömmemeniz
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

Motosikleti
    DORUKOĞLU
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak gene iyi göstermeye çalışıyor demişsiniz önceki mesajlarımda ybr daha uzun ömürlü dedim parça kalitesi daha iyi dedim ama titreşimde yok değil dedim ben bu motoru öğrenciyim 2800 tl ye aldım yolda bırakmadı usta hatasını saymassak oda 1 kere saçma sapan düşen civatası olmuyor aynam gevşemiyor titreşim alt seviyede balansörlü üstten egzantrikli daha ne yapsın sizin çöp diye tabir etttiğiniz motor bana her parçasını bulabilirim arka peg 16 tl tanesini plastik dediğiniz kısımlar en iyisi 50 tl yi geçmez benim anlatmak istediğim ybr driftten tabikide iyi kötü diyen yok ama şimdiki aldığınız motoru göğe çıkarıp benim kullandığım çinliyi yere gömmemeniz
    Bak güzel kardeşim benim eski motorsikletim 150 MC idi plaka 06 VAK 74 sorgula hasar kaydı 970 ben 3 ay ayak basamağı bekledim egzoz takamadık daha sonra uydurma bir demirle kaynattık motoru yürüttük Benim mondial da bir ton şikayettim var !!! şimdi benim yerimde sen veyahut başkası olsa bir ton maduriyet yaşamışken bu motor wouw çok süper mi dersin ? yoksa ne ise onu mu dersin kardeşim adam daha motorun ayaklığını getirmiyor hadi diğer aksaamları diğer motorlardan uyduruyoruz ucuz ucuz dıyorsun ön hıdrolık kutusu 50 lira + kargo bedeli Ankara ben bulamıyorum zorluk çekiyorum sevisi ise tam at hırsızı diye tabir edilen heriflerle dolu adam bana yağ değişti abey diyor çırağa soruyosun yok diyor ikisini karşılastırıyosun he ben öyle sandım gibi salak salak konuşmalar benim motorum kitlese veya başka birşey olsa kim verecek hesabını ? yine bana kaçacak
    He bak şu söylenebilir kardeşim zaten ben 1 2 yıl kullanıp adam gbi birşey alıcam bunu anlarım ama gerçekten baş ağrıtıyor arkdaşım bu arada ben mondialı 1.800 liraya alıp 1500 e sattım 2 yıl kullandım ama titreşimi olsun elektrik tesisatı olsun pek hoş zamanlar yaşatmadı ayrıca mc de balansörlüydü bende öğrenciyim bizde kazıya kazıya aldık kolay alınmadı emeğine yada başka birşeyine sözüm yok lakin mondial gerçekten malına sahip çıkmıyor madur ediyor istersen müşteri hizmetlerini ara dene gör

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Geçmiş olsun yaşadığınız hoş değil kim olsa aynısını der fakat ben istediğim parçayı 3 gün içinde bulabiliyorum nette drift yede kparça diye aratırsanız motor akasamından kablo tesisatına herşeyi var neyse konuyu bağlayalım ybr driftten iyi uzun ömürlü parça kalitesi iyi anlaştıysak ne mutlu

Motosikleti
    DORUKOĞLU
    Eyvallah kardeşim benim kimseyi bastırmak aşağılamak gibi bir amacım yok ben sadece Kendi fikrimi ve yaşadıklarımı yazdım
    Tekeriniz düz bassın

Konunun özeti ; Görmemişin ybrsi olmuş .....

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler