Cevap Bekleniyor (kafamda deli sorular)
Reklamlar
-
1- 20 yaşindayim sigorta masrafim ne kadar tutar? Bir de bu bir kerelik mi aylik mi yillik mi? Motor 100'luk yada 125lik fark eder mi sigortasi?
2- Yüzlük motorlar vergiden oldugu gibi muayeneden de muaf midir?
3- Marka Asya, 125lik debriyajli. Nasil bilirsiniz?
Reklamlar
-
1. ilk aracın olacağından dolayı, yüksek gelebilir. arkadaşa istanbulda 1000 tlye yakın çıktığını duymuştum. İlk vasıtasıydı onunda.
2.muaf olayını sanmıyorum, plaka olduktan sonra muayeneye girer sanırım.
3. Debriyajlı iyidir, hoştir.
-
Sigorta bulunduğun yere göre değişir bana 600 çıktı 3 ay önce girdim 18 e ve ilk edindiğim mal
-
Kardeş demir sigorta diye bir sigorta var en ucuzu o yapıyor diğerleri(anadolı sigorta alianz vs vs) minumum 300 istiyor. İlk aracın olacağı için 300 falan daha yüksek sanmıyorum
-
Bu sigorta ücreti bir defaya mi mahsus arkadaşlar? Yoksa her yil falan mi?
-
Sigorta çok çıkar ilk aracın olduğu için ve kaza riskini çok olarak gördükleri için.
Sigorta her yıl 2 kere yapılır.Her yaptırdığında fiyat değişkenlik gösterir.Ayrıca 100'lük motorlar muayeneden muaf değil diye biliyorum.
Nostalji motorların görüntüsü çok güzel ama sağlam değil asyanın ki de mondialin ki de.
-
Tanıdık sigortacı bulursak indirim olur mu hocam? Bir de altı ayda bir yaptircaz madem fiyat git gide artar mi düşer mi sabit mi kalir?
-
cagatay17 adlı üyeden alıntı
Tanıdık sigortacı bulursak indirim olur mu hocam? Bir de altı ayda bir yaptircaz madem fiyat git gide artar mi düşer mi sabit mi kalir?
Normalde %30 düşüyor demişti bana sigortacı ama şuan euro dolar vb kurlar nedeniyle düşeceği yerde iyice arttı.Tanıdık sigortacı olayını bilemem onu konuşmanız gerekir
-
Sigorta ne zamandır 6 aylık?
-
Vergi ile karıştırdınız sanırım sigorta bir yıllıktır
-
manofsteel adlı üyeden alıntı
Sigorta ne zamandır 6 aylık?
biosferist adlı üyeden alıntı
Vergi ile karıştırdınız sanırım sigorta bir yıllıktır
Haklısınız kafam karışık 2 gündür düzelttiğiniz iyi oldu arkadaşa da yanlış bilgi vermiş oldum.Çagatay17 sende kusura bakma artık
-
Allah sevindirmek istediği köylüye önce eşşeğini kaybettirip sonra buldururmuş derler ya o hesap sevindim şuan yılda bir kere olmasına. Sıkıntı yok Onurhan D. eyvallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)