Yeni Makinam ;) Bu Zamana Kadar Diğer Kullandıklarımız Motorsa Bu Nedir ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
duke 200 ile bunu kafa kafaya takas ettiysen kafama sıkmaya gidiyorum.
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Umarım çok daha iyilerine de sahip olursunuz. Motor 2 viteste boşuna şahlanmıyormuş geçsin yani :D.
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
-
Teşekkürler duke 200 ün üzerine tabiki baya bir para verdim. Ama hayalime Kavuştum allah kaza bela vermezse 2 3 sene binerim en aşağı
-
Hayirli olsun allah kaza bela vermesin.
Duke'den sonra agirligi hissettirdi mi?
-
hayırlı olsun 2-3 aya sıkılırsın...genelde böyle oluyor..hevesi alınca diğer modellere yöneliyoruz...
-
Pardon ben pek bilmiyorum da Yamahanın hangi modeli bu ?
-
saidsaglam adlı üyeden alıntı
Pardon ben pek bilmiyorum da Yamahanın hangi modeli bu ?
Mt 07 raceblue
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Mt 09mus pardon.
-
Hayırli olsun gule gule kullan tekerin duz bassin
-
Bir de turuncusu olaydı, bak sen o zaman karizmaya.
Bol bol kaldırırsın artık. Motorun önünü yani...
-
Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun
-
Kazasız belasız kullanmanı dilerim. Tork ve güç olarak diğerlerinden iyi olabilir ama bana fazla. Ben MT 07'imle mutluyum. herkese motoruyla keyifli sürüşler dilerim.
-
Hayırlı olsun. 600RR'ı geçtiğini söylemeyecektin. İlk motoru 600RR olan bazı arkadaşlar seni linç edecekler şimdi...
-
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
-
Bu motorun videoları var.Değil 600 rr, 1000 rr'ları bile kalkışta geçiyor.Dikkatli olun.
-
Moderatör
Nedir bu hondacıların çektiği ya Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun insallah..
-
Teşekkürler arkadaşlar. Dün akşam arkadaşımda 1000 rr var. Benim arka lastik 2010 tarihli Rosso yeri iyi tutmadığondan sarıyor Motor hemen . Ona ragmen. 180 é kadar kafa kafaya gittik iyi lastikle kesinlikle yetişemez diye düşünüyorum. Sonrasında tabi ki uzayıp gidiyor
Kilo cok hafif geldi. Daha önce Fazer 8 de vardı bende gerçekten bisiklet gibi Motor
-
Maşallah hocam hayırlı olsun güle güle kullanın tekerinize taş değmesin
Yeni nesil 2 ve 3 silindirli motorların ağırlıkları az ve çok güçlüler gerçekten 200e kadar motor çıldırıyor istediğiniz gibi stunt yapmayı müsait motorlar 4 silindir motor bloğu olarak çok ağır kalıyor tabi ki +150 den sonra Mt09 dahi olsa 600cc supersport a yetişemez ama günümüzde şehir içi 150 bile çok nadir yapılıyor yanı mükemmel Bi tercih yapmışsınız
Ama bu motorlarla rüzgar dan dolayı uzun yola gidilmez
-
İlk gün 300 km yaptım 160 à kadar sıkıntı yok.
Bakalım 2 hafta sonra akdeniz ve Ege turu planlıyoruz arkadaşlarla. O zaman daha geniş bilgi verecem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)