Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor Delisine noldu ?

REKLAM ALANI
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Md de öyle bir ben bilirimci, ben giderimci kesim vardı ki her konuda ahkam kesiliyordu. Vir çok başlık cevapsız kalarak kaybolup gidiyordu.MT de durum öyle değil fakat kobuların içerik ve derünliği de kısıtlı.
    Benim yıllardır şikayetçi olduğum ve çoğu kişinin de yılda 2-3 kez konusunu açtığı moderatorlerin ilgisizliği, konu ve başlıkların takipsiz kalması, acayip acayip adamların her konuya gereksiz ve yersiz yazmasına izin verilmesi malesef burada mevcut
    Onurhan D bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı Darkfriairs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En büyük sebep Facebook denen illetin çıkması.
    Facebook'dan çok burda takılıyorum. ordaki olay daha seri bir şekilde soru cevap şeklinde faydalanmak, burda öylemi, çayını al iki üç paragraf yaz daha uzun soluklu ve ifade gücü yüklü paylaşımlar yapabiliosun. sadece face kullanan motorcu tanıdıklar varsa, forumun sıcak ortamına gelsin bence. bura başka aga :D
    sezgingulmez bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haksızlık yapmayalım kardeşim, lütfen.
    Admin'ler babasının hayrına açacak değil forumu.
    Belki biliyorsundur tüm sitelerin giderleri oluyor. Bu kadar kişiyi kaldıracak, bu kadar trafiği kaldırabilmek içinde sağlam serverlar gerekiyor. Haliyle giderler tavan yapıyor.
    Tabii ki de reklam alıp bu işin ticaretini yapacaklar.

En basitinden; Sen aradığın bilgiyi bulabiliyorsan, site amacına ulaşmış demektir.
    Ki bu site aracılığı ile bilgilerimizi geliştirebiliyoruz, birbirimiz ile buluşmaya tanışmaya fırsat veriyor.
    8 Yıldır forudmayım, tek tük tür foruma giremediğim zamanlar. Hatırlamıyorum bile desem yeridir çöktüğünü.

Biliyor musun kaç kişi bu forum sayesinde, bilinçlenip, ulan yanlış yapıyorum, bende ekpiman alıp kendimi koruyayım demiştir. Bence çok kişi.

O yüzden;
    Gerek yok böyle sert sözlere.

Rahatsız isen reklamlardan, kur bir anti reklam eklentisi takıl. Daha da tatmin etmiyorsa ayrılabilirsin.
    Şeey siz beni çok yanlış anlamışsınız tabiki reklam gelir olacak sıkıntı bu değil anlayanlar anladı bile
    "Tecrube, limitlerini bilmektir"

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Yaparsınız 50 mesaj konu açamaz ,trolün önüne geçersiniz.Yok ama olmaz zinhar,zaten bütün trölün sebebi yönetim.Savunmada iyi ,herkes faydalansın.Faydalansın da ,kardeşim hergün 125 cc mi 250ccmi,hondamı contamı,Ahmet mehmete binmiş ,bende ahmetin halasına binsem daha iyi olmazmı.Ahmetin halasının tekeri kayıyor ben niye tekere gelemiyorum gibi.Zilyon tane konu açılıyor.

Evet bu forumda maddi çıkar var.Şu verilen reklamlardan gelen aylık parayı siz çalışarak sittin sene göremezsiniz.Bir banner reklamın böyle bir hit alan forumda kaç para aldığını öğreneceksiniz.Ondan sonra trölllöl diyeceksiniz.Tröll diye birşey yok zaten .Hepsi forumunun güncel kalması için çırpınan yönetimin işi.

Ana sayfada da bajaj vs bannerı var.Bir bannerın 1 ay orda olması demek kaç binlira demek haberiniz yok.

Biliyor musun kaç kişi bu forum sayesinde, bilinçlenip, ulan yanlış yapıyorum, bende ekpiman alıp kendimi koruyayım demiştir. Bence çok kişi.

Malız ya biz korunmayı bilmiyoruz.Neyse doğru söyleyeni nerden sittir ediyorlardı biliyorsunuz.Bizi sizi ipleyen yok.Ayda binler hesaba geçiyor.Atı alan üsküdarın içinden geçmiş siz hala burdamısınız.Neyin mücalesinizdesiniz.Free forum takılın .Siz sadece takılın sizene trolden paradan hıh

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Önce ticari meselesine yorum yapacam. Motosiklet forumu açmak 2000'lerin başında belki yüzlerce kişinin fikriydi. Ama bu sitenin sahipleri sebat edip başarılı oldular. Bi iş yaparken önemli olan fikriniz değil, zaten sizden önce 500 kişi düşündü aynısını. Nasıl yaptığınız önemli.

Motordelisine gelirsek. Bir zamanlar bu forumla motordelisi arasında o kadar sıkı rekabet vardı ki, moderatörler motordelisi kelimesinin geçtiği mesajlara müdahale ediyolardı. Birkaç sene öncesine kadar ben de katkıda bulundum motordelisine haber editörü olarak. Dolayısıyla şu anki durumunu üzücü buluyorum. Rekabet olması iyiydi. Şu anki arayüzünün de çok kullanışlı olmadığını eklemek lazım.

O kitle buraya kaydı sayılır. Ancak pek aktif olmuyorlar. Daha çok takipçi konumunda.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Türkçenin düzgün kullanıldığı ve küfür, hakaret içerikli mesajların gözden kaçmadığı forumlar bir şekilde ayakta kalacaktır. Tüm bunlar dışında mesajlara dalga geçer nitelikte atılan mesajlar mutlaka ama mutlaka cezalandırılmalıdır. Bunlar yapılmadığı takdirde forumların seviyesi yerle bir olup zaman içinde tarihin tozlu raflarına veya başka forumlarda ne oldu bu x foruma gibi başlıklar açılmasına mahkumdur.

Yeni forum açacaklara tavsiye : Önce 10 kişilik bir trol takımı oluşturun.Rakip foruma 1 ay boyuca çaktırmadan saldırı yapın.Üyelerine hakaret edin , küstürün. Yüzlerce fake hesapla algı oluşturun. Tebrikler , mecbur sizin forumunuza gelecekler. :(

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)