Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dainese mont race-road sorunsalı

REKLAM ALANI

İyi günler abilerim, ablalarım, kardeşlerim,
    Ben genç bir motorcu adayıyım. Henüz bir motorsiklet sahibi değilim çünkü önce ekipmanımı tamamlamak ve gerekli eğitimimi almak istiyorum.
    Malum öğrenci olduğumdan dolayı birden bütün ekipmanımı alamıyorum malesef. Şimdilik alpinestars scout waterproof çizmem ve dainese full metal d1 eldivenim var. Sırada ceket alma vaktim geldi marka olarak dainese sembolünün çok hoş durduğu için kararımı bundan yana kullandım.
    İki model var aklımda:
    Dainese Super Speed C2 Estivo Pelle (Race yazıyor açıklamasında sanırsam supersportlar için tasarlanmış)
    Dainese Laguna Evo Pelle Estivo (Bundada road yazıyor heralde buda naked motorsiklerler için)

Herşey güzel gibi ancak korumaya önem veren bir insanım tasarımları bence mükemmel olsada bu ceketler dirseklik, omuzluk, bellik, sırtlık, göğüs bölgesini koruyan iç ekipmanlara sahipmi? Yoksa içlerinde bu ekipmanları koymak için gözlere sahiplermi?
    Sanki race yazan modelde sırtında falan çıkıntılar var galiba sırtlık falan ekleniyor. İki modelden birini yada ikisini kullanmış yada bu ceketlerden anlayan bilen birinin yardımına çok ihtiyacım var. Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X
    Bildiğim kadarıyla Dainese ve Alpinestars'ın ceketlerinde sırtlık standart olmuyor, ayrıca para vermek gerekiyor ama omuz ve dirsek korumaları mevcut.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dirsekli ve omuz korumaları var.Onları değiştirmene gerek yok ancak.Sırtlıkları genelde yumuşak oluyor.İçindekini çıkarıp güzel bi sırtlık takarsınız.

Alıntı GB79 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bildiğim kadarıyla Dainese ve Alpinestars'ın ceketlerinde sırtlık standart olmuyor, ayrıca para vermek gerekiyor ama omuz ve dirsek korumaları mevcut.
    İçine konulsunda ekstra ücret ödemeye razıyım. :D teşekkürler

Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dirsekli ve omuz korumaları var.Onları değiştirmene gerek yok ancak.Sırtlıkları genelde yumuşak oluyor.İçindekini çıkarıp güzel bi sırtlık takarsınız.
    Her ikisinede sırtlık ve göğüslük takabiliyorsam naked tarz olanı sipariş ediyorum teşekkürler
    Hiçbir şeyden asla vazgeçme çünkü vazgeçenler yalnızca kaybedenlerdir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)