Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Scooter alıcam fikir verebilirmisiniz

REKLAM ALANI

öncelikle bütçemi belirteyim maximum 2000 tl Öğrenciyim daha fazlasını vermem mümkün deil şuan için :)
    muhtemelen 2. el alıcam denk gelirse önerebileceginiz marka/model varmı
    2 kişiyi rahatlıkla 100 km götürüp getirebilecek bi motor lazım
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :)))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    burak1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125 - Bajaj Boxer 150
    2 kişiyi rahatlıkla 100 km götürüp getirecek dersen 2. el çin malı scooterlara güvenemezsin. Sağlam çıksa bile o fiyata bulacağın scooter 100lük olacak ve 2 kişi maksimum basacağı 60-70 km.dir. Bu hızla da o yol bitmez. Tavsiyem ya para biriktir, acele edip pişman olma -ki ben oldum, ilk motorum motoran vento 100 idi. Ya da 1950-2000 gibi fiyatlara sıfır 100lük viteslilere bak. O bütçeye 2 kişiyi rahat çekecek motor sadece vitesliler..

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ehliyet var mı ?
    Ekipman var mı ?
    Eğer bunlar hazırsa sana scooter yerine cub öneririm.Sebebi ise cup'lar çok az yakar tam öğrenci işi.O bütçeye alacağın scooter çin malı olacak ve çin malı scooterler bildiğin çöp.Sana sürekli sıkıntı çıkarır ayrıca scooterlar çok yakar.Anlayacağın çinli scooterlardan uzak dur.Bide eğer ehliyetin ve ekipmanın yoksa bu işe hiç bulaşma
    beko12345 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial z-one 150
    cub alacaksın . başka seçenek yok.yerli olursa mondial yada ramzey,o fiyata yabancı olursa meşhur 3 lü.honda, yamaha, modenas.

ehliyetim var ekipman hiç yok :D bütçem ne kadar zorlarsam zorlayayım 2 bin'in üstüne çıkamaz.öğrencilikte para biriktirme diye bi durum yok :D
    Cup tarzı motorların az yaktığını biliyorum ama biraz olsun tip olarak alırları yok kafamda mondial Argent almak var ama bilemiyorumda

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)