Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosun GD 250 R

REKLAM ALANI

Arkadaşlar kış aylarında r25 almaya hazırlanıyordum. fakat hyosung gd 250 r beni benden aldı.. zaten boyun 190 motorun selesi yüksek ve tam bana göre ölçülerde.. siz ne düşünüyorsunuz bu motosiklet hakkında r25 düşünürken bu motosiklet alınır mı? fiyatı 13.000 civarı şuanda..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Özgürr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS RTR 150 + Yamaha R25
    japondan şaşma derim ama motor güzele benzıyor fakat honda kadar güzel bir sesi yok ama samimi söylüyorum tasarım tam genc işi

Freanzhyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Gomax 150
    Kardeşim bence tasarıma bakma,hyosung zaten oradan yürüyor.Motorlarında görüntü nefis,tam genç işi.Ama bana sorarsan iyi gitsin iyi de dursun,zaten R25'in tasarımı da gayet güzel ve dikkat çekici.Japondan şaşma al R25'ini canavar gibi motor.

sezgingulmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni GT170 / Mondial RX3İ EVO
    r25 daha yakışıklı buna göre ki ben japon takıntısı olan biri değilim super sport modelleride sevmem ama r25 buna göre biret pit

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    hyosung ve 13.000 tl aynı cümlede anlatım bozukluğu etkisi yaratıyor.

yanlış anlama 2 yıl hyosung a binmiş ve markayı zaman zaman destekleyen biri olarak yazıyorum.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Hyosung yamaha ile asla kıyas kabul etmez , özellikle R25 ile. Bütçen varsa r25 al geç , hiç hyosung bulaşma.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Fiyatlar
    GD 250R 12750 gözüküyor.
    R25 15250

3bintl fark var. Yamahada birde bekleme var galiba.

İkinci el satış:
    Çabuk sıkılan 1 yılda değiştirecek biriysen R25 al derim.

Görsel:
    Tip konusunda beğenmişsin ki GD250R aklını çelebilmiş

Kullanım Tarzı:

Ne tarz kullanacaksın?
    Son sürat dersen R25.
    0-100 hızlanma dersen GD250R daha ii gider

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Merhaba. Bem GD250N yani çıplak versiyonuna sahibim. Bana göre alet oldukça güzel. Önceki Hyosung modellerinden farklı bir deneyim sunuyor. Önceki modeller daha oturaklı ve çift silindir iken bu dolu ağırlığı 155 kg olan 29 beygirlik bir şehir oyuncağı. Tek silindir olmasına rağmen titreşim oldukça az. Üzerinde gelen lastik rahatlıkla değiştirilmeden kullanılabilecek seviyede ancak daha iyi lastik almak her zaman daha iyi ve güvenli. R25'de sürmüş birisi olarak şehir içinde ve kısa mesafelerde GD'nin daha iyi ivmeye sahip. Frenleri R25'den çok daha iyi. Oldukça kaliteli ve serte yakın KYB süspansiyon mevcut ön ve arkada. GD250R versiyonu oldukça yarış vari ve R25 ile oturuş pozisyonu olarak alakasız. İkinci eli dışında sıkıntı yaşayacağınız bir nokta olduğunu düşünmüyorum motorun tipini beğendiyseniz. GD serisinin daha üst cc yeni modellerinin çıkacağı söyleniyor. O kadar memnunum ki eğer onlar çıkar ise o seriden devam ederim memnuniyetle. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Ben olsam gd 250r yi alırdım. Çünkü ben motoru şehir içi kullanacağım. R25 gücünü yüksek devirlerde veriyor gd250r ise gücünü alt devirlerde verdiğimden şehir içinde daha çok rahatlık verir. Hep yüksek devirlerde kullanmak bildiğin fantezidir. Bence gd250r nin tipi çok güzel duruyor eskisine göre çift far falan daga seksi duruyor. Bir de angel eyes takarsanız çok daha şık duracaktır. Benim tavsiyem bu kadar iyi günler.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    forumda değerli paylaşımalrın yapıldığı kocaman bir başlığı var zaten?

arkadaşlar tasarımın güzelliğinden değil boyuma uygunluğundan bahsediyorum. sele yüksek motor daha kalıplı 190 boy 100 kg adama daha uygun değil mi?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)