Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

5 DK GEÇ GİDELİM, ARAYA DEREYE GİRİP HUZURSUZLUK YARATMAYALIM...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda nc750 x
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende arkasında yol vermesi için mesafe bırakarak beklediğim ve bana yol veren arkadaşlara mutlaka korna ile teşekkür eder, iyi günler dilerim :-)
    Bilmukabele..
    UNdocab bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Uzunlar ve korna ile dürtmeden en araba ne motosiklet geçerim.
    Dikkatli olmak gerek bir birimzie de yardımcı olmalıyız.
    Polyana tarafım.

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bügun hava ruzgarlıydı boğaziçi Köprüsünde hafiften her zamanki gibi vitesimi bir küçükltüp hafif hızlandım, motorun kendimce yere daha tutunmasını sağlamak amaçlı şekilde, köprüdeyken bu havalarda öyle kenardan gitmiyorum rüzgar zaten altımdan öyle bir atıyorki genelde korkuyorum.. normal şeride girmeye çalışırken arkamda ki BEKLEYEMEN diğer motorcu arkadaşlarım ufacık arada beni sollamaya çalıştı hangisine bakacağımı şaşırdım, 10 sn beklesen zaten yol vereceğim, ben bazen arabalardan değil motor kullanan arkadaşların geçme reflekslerinden de korkuyorum... benim 0 manevra motorumun yanından sağıma soluma arkama önüme takip edemediğim şekilde geçen genelde scooterlı arkadaşlara da sitem etmio değilim..

5 DK GEÇ GİDELİM, ama dikkatli gidelim, araba kullanıcılarına da her yere giriyorsunuz sizde dedirtmeyelim.. nacizane fikrim ...
    Çok haklısınız. Motorcunun motorcuya saygı göstermediği durumlara acayip sinir oluyorum.

Dün öğleden sonra birinci köprü yolunda, son çıkıştan bir önceki çıkışta telefonla uğraşan sizdiniz galiba.
    Ducati 1198SP _ RedLove

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı enxdesign adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok haklısınız. Motorcunun motorcuya saygı göstermediği durumlara acayip sinir oluyorum.

Dün öğleden sonra birinci köprü yolunda, son çıkıştan bir önceki çıkışta telefonla uğraşan sizdiniz galiba.
    Aa evet ya ;)) 1 den mi gidim 2 den mi gidim die dusunup ugrayacagim yere karar veremiodum ;))
    enxdesign bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ben hızlıysam önümde kendi halinde bir motor varsaillaki korna çalıyorum eleman zaten hissediyor bir apaçi arkasında

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    5 dk geç varmak istemeyecek kadar seviyosa gideceği yeri bişey diyemem bende 5 dk önce varırım sayesinde
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)